Şimdi Ara

Atatürk Yakışıklı Bir Adam mıdır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atatürk doğruya doğru muazzam fikirlerinin yanında çok da karizma bir adamdı ama yakışıklı mıydı ?

Özellikle Trablusgarp'daki hali beni buna ikna etti ..

Elbette subjektif bir kavram ..

Size göre yakışıklı mı değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6ame__0ver -- 10 Ekim 2017; 18:56:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunun için tutuklanmayacaksam evet bence değil.

• Koyu Atatürkçü olduğum için demiyorum ama Ata'm harbiden hem yakışıklı hem de karizmatik bir adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: II.Leopold

Bunun için tutuklanmayacaksam evet bence değil.

Ataturku oversen tutuklanma ihtimalin daha yuksek.

• Karizma

Gerisi teferruat

• Benim dedeye çok benziyor neredeyse ikizi gibi zaten aynı yerdenler Selanik.. O yüzden aşina olduğumdan yakışıklı olduğunu düşünüyorum.
  • Dönemine göre normal biri o zamanda herkes böyleydi hatta daha kötüydü ama günümüz kıstaslarına uymuyor
    Yakışıklı dediğin böyle olur :
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fus Ro Dah kullanıcısına yanıt
    Haha güzeldi bu ..

• bakışları hep sert bence hoş duruyor
  • Sağlam çıkmış, yalan söyleyemem. Yanlış anlamayın ama kızlar ona boşuna bekaretini hediye etmemiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke şöyle sakallarım olsa ya çok yakışıyor
  • evet yakışıklıydı , şimdi şöyle durum var atatürke ait hemen hemen tüm fotoğraflar atatürk 40+ yaşlarındayken çekilmiş fotoğraflar. orada bile inanılmaz yakışıklı olduğu gözüküyor.

üstte bir arkadaş fotoğraf atmış bu yakışıklı diye ama hayır o yakışıklı değil. aynı sakal kesimi ve saç tarzıyla her 10 erkekten 5'i o şekilde durabilir. ama hiç kimse hangi tarzı denerse denesin bi atatürk olamaz. karizma ile yakışıklılık arasında fark yoktur. kimse çirkin birisine karizma demez. ayrıca karizma iki anlama gelir.

1- siyasi karizma. evet atatürkte bu vardır. hitlerde de vardı.
    2- fiziki karizma. evet bu da atatürkte de vardır.

sarı saçlı,mavi gözlü olması da cabası.
  • Tartışma konusu değil, istediğinizi deyin "sempatik", "sevilebilir" bir yüz güven verir, gelip bana yok Hitler yok şu bu örnekler çakmayın, psikolojik olarak hepimiz istemsizce hoş görünene sebepsiz yakınlık besleriz, karşı cinse aşırı oldu mu tanımadığınız birini yıllarca tanır gibi olup aşk diyoruz, erkek arkadaşlarımız da genelde sempatik olanlardan seçiyoruz, yakışıklı olanlar cool oluyor, herkes onlarla takılmak isteyebiliyor.(Özellikle her şeyin basit hormonel olduğu ergenlik evresinde)

Özetle çok yakışıklı olduğunu düşünüyorum, bir insanın başarılı olmasında dış görünüş önemlidir, olağanüstü başarıda olağanüstü tip olması şaşırtmazdı, hani resimlerini görmesem yine aynısını derdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

evet yakışıklıydı , şimdi şöyle durum var atatürke ait hemen hemen tüm fotoğraflar atatürk 40+ yaşlarındayken çekilmiş fotoğraflar. orada bile inanılmaz yakışıklı olduğu gözüküyor.

üstte bir arkadaş fotoğraf atmış bu yakışıklı diye ama hayır o yakışıklı değil. aynı sakal kesimi ve saç tarzıyla her 10 erkekten 5'i o şekilde durabilir. ama hiç kimse hangi tarzı denerse denesin bi atatürk olamaz. karizma ile yakışıklılık arasında fark yoktur. kimse çirkin birisine karizma demez. ayrıca karizma iki anlama gelir.

1- siyasi karizma. evet atatürkte bu vardır. hitlerde de vardı.
    2- fiziki karizma. evet bu da atatürkte de vardır.

sarı saçlı,mavi gözlü olması da cabası.

Bahsettiğin karizma kavramı tipsiz birinde bile olabiliyor inan bana

• Overrated

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski fotograflari baya iyi bir de o donemde yakisikli denilebilecek insan cok yok.Eski unlu filmlerin basrollerinde bile sokaktan gecen herhangi birini oynatmislar gibi.Bence karizmatik bir adamdi, hem de donemine gore oldukca

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yakışıklıdır.

• Göreceli bir kavram.

Yüz hatlarına bakarsak , Atamız karizmatik ve eli yüzü düzgün biri. Ancak komple yakışıklı demek sanırım biraz abartı olur.

Sanırım gözünün birinde problem varmış , bazı fotoğraflarda bariz belli oluyor.

Tipi nasıl ss'li konularında yeni bir dönem açılıyor herhalde.

• yakışılık vardır karizmatik vardır bence yakışıklı değil ama aşırı derece bir karizmatik adam duruşuyla hareketleriyle cidden çok farklı karizmayla yakışıklık aynı değildir çok farklıdır bu arada
  • Yakışıklı ve karizmatik fakat bazıları çok abartıyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.