bir ideoloji bundan daha güzel şekilde eleştirilemezdi. ''kıçı-kırık sol'' saçmalığa bak
Tarhinizi bakıp bi araştırın isterseniz araştırmadan konuşma 1 2 kişinin gazına gelip
sol demek ne demek açıklasanıza bana ne kadar şey biliyorsunuz?
quote:
Orjinalden alıntı: FREE-4
Ülkücü gençlik dediğiniz bana mahallemde giyimime kuşamamı karşıyor kızla erkekleri gezdirmiyor nasıl
SİZİN GENÇLİĞİNİZ GRUPLAR HALİNDE GEZERKEN ADAM DÖVMEKMİ KÜPE TAKTIĞI İÇİN SOPAYLA GİRİŞMEMKMİ
SİZ ÜLKÜCÜ GENÇLİKSENİZ
BENDE
ATATÜRKÇÜ GENÇİM...
katılıyorum anca zati sürü halinde gezerler kurt ya arkadaşlar sonra 1 tane uzun saçlı küpeli kıstır döv dövebildiğin kadar ondan sonra ney Türk'üm ben yok ya
quote:
Orjinalden alıntı: ApAtHe89
quote:
Orjinalden alıntı: nikolas39
quote:
Orjinalden alıntı: Pretender
Sizin kıçı kırık solunuz çok mu iyi...
bir ideoloji bundan daha güzel şekilde eleştirilemezdi. ''kıçı-kırık sol'' saçmalığa bak
Aman kardeşim, dua et sen ona yinede.. Kıçı Kırık Atatürk demedi Allahtan oda..
Zamanınızda Çok Canınız Yanmış Ülkücülerden Herhalde Baksanıza Takma Sen Kafana Bizim Her Görüşe Saygımız Var
quote:
Orjinalden alıntı: FREE-4
quote:
quote:
quote:
Tarhinizi bakıp bi araştırın isterseniz araştırmadan konuşma 1 2 kişinin gazına gelip
sol demek ne demek açıklasanıza bana ne kadar şey biliyorsunuz?
Sol demek Atatürk'ü pislik işlerine alet edenlerin onu bir maske gibi kullandıkları. Özgürlük yenilik safsatalarıyla cebini doldurmak isteyenlerin. Buna karşı gelenleri yada çıkarlarına uygun olmayan kişileri yobaz diye damgalamak için kullandıkları güzel bir yoldur..
quote:
Orjinalden alıntı: .Mirliva.
quote:
quote:
quote:
Aman kardeşim, dua et sen ona yinede.. Kıçı Kırık Atatürk demedi Allahtan oda..
Ya Ne Abartıyorsunuz Anlamıyorum Allah Allah Saçmalıpa Bak Adam Yorumunu Yapmış Sonra Bunları Ulu Orta Yerlerde Sölersiniz Yok Ülkücüler Beni Dövdü yok Onlar Çete..
PKK Terör Örgütünün Askeri Ve Emniyet Mensuplarıdan Sonra En Büyük Engeliyiz Çok Şükür
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme