Bildirim
ATATÜRK KÖŞESİ (44. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
_____________________________ Sana dar gelmeyecek makber’i kimler kazsın?
“Gömelim gel seni tarihe” desem, sığmazsın. M.Akif Ersoy
------------------------------------------------------
Ne Mutlu Türk'üm Diyene! M.Kemal ATATÜRK -
-
-
Mükemmel olmuş. _____________________________ 
Sen de tıkla ve şu AKK'dan kurtulalım.
----------------------------------------------------------------
" Tecrübe milyonda biri bile göze almaktır. " -
bu fotograf süper şimdikiler gibi değil gayet düzgün bakışıyla duruşuyla karşısındaki temsilcileri baya bastırmış

_____________________________ -
O zamanlar fotoğraf makinesi bile doğru düzgün yokken atam ne güzel pozlar vermiş.O zamanki fotoğraflarda genelde insanlar kameraya bön bön bakıyor. _____________________________ -
MESAJ SAYISINA DİKKAT
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.
Seni Seviyoruz Atam Rahat Uyu İzindeyiz._____________________________
-
Atatürkçü değilim çünkü bir kişinin adamı olmam.Atatürk gibi Türkçüyüm. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
ATATÜRK ASKERLERİYLE MUHABBET EDER.. VE BİR ASKERİNE YÖNELİR ENSESİNDEN TUTAR VE DERKİ ;
ATATÜRK: KÖYDE GÜREŞİR MİYDİNİZ ASKER ?
ASKER: GÜREŞİRDİK KOMUTANIM ..
ATATÜRK: PEKİ SIRTINI YERE GETİREBİLEN VAR MIYDI ?
ASKER : YOKTU KOMUTANIM ..
ATATÜRK : PEKİ BENİ ARANIZDA KAÇ KİŞİ YIKAR ( GÜZEL BİR SES TONUYLA )
ÇAVUŞ : SİZİ 7 CEDDİ YIKMADI . BİZ Mİ YIKACAĞIZ ..

_____________________________ He is crazy like a fool...
Daddy, daddy cool!
-
ADAM GİBİ ADAM . ŞİMDİKİLER GİBİ ÇIKARCI DEĞİLDİ . TÜRKİYE İÇİN NE YAPTIYSA HER ŞEYİ KARŞILIKSIZ VE BEKLENTİSİZ YAPMIŞ ASKERLERİYLE ARKADAŞ GİBİ OLMUŞ . AMA DİSİPLİNİ ELDEN BIRAKMAMIŞ .. ONDAN DOLAYI ÇANAKKALEYİ GEÇEMEDİLER .. 
_____________________________ He is crazy like a fool...
Daddy, daddy cool! -
quote:
Orijinalden alıntı: Al-Tair
Atatürkçü değilim çünkü bir kişinin adamı olmam.Atatürk gibi Türkçüyüm.
Sen daha Atatürkçülüğün ne olduğunu anlayamamışsın dostum..._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: m@TR@x
bu fotograf süper şimdikiler gibi değil gayet düzgün bakışıyla duruşuyla karşısındaki temsilcileri baya bastırmış

Dostum bu fotoğrafın çekildiği güne ait bir enstantaneden alıntı yapmak istiyorum izninle :)
İngiliz Kralı VIII. Edward İstanbul’a Atatürk’ü ziyarete geldiği zaman, Atatürk kendisine bir akşam ziyafeti vermişti. Ziyafetten önce:
- Bana İngiltere sarayında verilen ziyafetler ne şekilde olur, onu bilen birisini yahut bir aşçı bulunuz!... dedi.
Sonunda İngiliz sofra merasimini bilen bir kişiden öğrenerek sofrayı o şekilde düzene koydular... Akşam Kral sofraya oturunca kendisini kral sarayında zannederek memnun oldu. Atatürk’e dönerek:
- Sizi tebrik eder ve size teşekkür ederim. Kendimi İngiltere’de zannettim, diyerek memnuniyetini bildirdi.
Sofraya hep Türk garsonlar hizmet etmekte idi. Bunlardan bir tanesi heyecanlanarak, elindeki büyük bir tabakla birdenbire yere yuvarlandı. Yemekler de halılara dağıldı. Misafirler utançlarından kıpkırmızı kesildiler. Fakat Atatürk Kral’a eğilerek:
- Bu millete her şeyi öğrettim, fakat uşaklığı öğretemedim, dedi. Bütün sofradakiler Atatürk’ün zekasına hayran oldular. Atatürk garsona da “görevine devam et” emrini verdi.
İşte böyle zeki bir adammış bu adam._____________________________
-
mükemmel olmuş arkadaşlar ellerinize sağlık
-
Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. _____________________________ -
20 Ekim 1927. _____________________________ -
Atatürk'ü severim. Ülkemizi zor durumdan kurtarmış, büyük payı var. Enkazı toparlayıp yeniden inşaa etmiş ama dahası yok. Kemalistleri de sevmem. _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki