< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Atatürk düşmanı Fatma Yavuz’u Canan Kaftancıoğlu Kürsüye Çıkardı (2. sayfa)

-
-
şu akıllı akıllı davranıp kendinizi zeki hissetmeleriniz yok mu.
şimdi bu başlığı açan birilerini savunuyor, o diyelim ki aktrol.
sen de karşı tarafının trolüsün o zaman.
yani birilerinin fikrini dinlememek için, illa trol mü olması gerekiyor.
bırakın böyle kendinizi birşey sanıp başkalarıyla dalga geçerek düştünüğünüz rezilliği.
Atatürkün partisinde kimler var görülüyor işte. Eleştirilemeyecek mi bunlar. Doğrular söylenemecek mi.
nasılki akpnin yanlışını söylüyorsan mertçe diğerlerinin kinide söyle.
-
Atatürk düşmanı olan herkes düşmanımdır. Eleştirilecek olanları eleştiriyoruz. hatta kendi aramızda konuşurken yerden yere de vururuz. ama fetö ile boy boy resimleri olanlar bile bugun önemli görevlerde öyle değil mi ? aktrol denen duygusuzlar bunları konuşur mu sence ? öz eleştiri yapar mı ? bir gün twitterda bir şey okumuştum unutmam demişti ki bir vatandaş "bütün akp liler fetöcüdür demek vicdansızlıktır. ama bütün fetöcüler akp li idi." şimdi bu laftan ne anlarsın sen. sabaha kadar düşün bakalım.
-
ha siz Türklüğe ve Atatürk e sahip mi çıkmaya başladınız. o yüzden mi ülkeyi araplarla doldurdunuz. Afganı suri si filistinlisi ıraklısı... vs vs arap olsun da...
yani Türk lük sizler için hiç birşey ifade etmiyor bilirdim. bu gidişata dur demezsen üreme hızları baz alındığında 30 yıl sonra Türkiye Cumhuriyetinin bazı illerine giremeyeceksin. belki kendi valileri olacak...
-
Trol muhabbeti baydı.
geçen pkk renkleriyle sezgin tanrıkulu hadi bakalım troller eleştirin diye bir twit atmıştı.
yani ben doğruyum siz nasılsa trolsünüz ayağına yatmıştı. lan senin neren doğru pkk renkleriyle sözde Atatürkçü partidesin.
eleştireceksin. hemde önce Atatürkçüyüm diyerek her seferinde hdpye yanlayanları, milli konularda hep düşmanlarla aynı düşünce olupta ben sizi düşünüyorum diyen sözde kurtarıcı chpyi.
Akpye gelince, zaten onu herkes eleştiriyor. en kolay akpyi eleştirip çıkmak.
bu insanlara oy veren insanları küçümseyerek kazanamazsın bu insanları.
bu insanları dinleyerek, hassasiyetlerine saygı göstererek çekeceksin kendine.
ama hep anlamazlar, müstehak, trol vb.
sonuç nasıl oluyor ya hala bu kadar oy alıyorlar.
-
Benim Türk'lüğe ve Atatürk'e karşı olduğumu ispatlamazsan müfterisin. Arapları ülkeye Erdoğan ve Davutoğlu doldurdu. Sarı muhalefet de çanak tuttu.
-
Konuyu açan bu konudan bağımsız olarak bildiğin aktroll yalnız. Bu yüzden bloklamışım. Asla AKP'ye toz kondurmayıp sürekli muhalefete bel altı vurmaya çalışan tiplerden. Bunların niyeti de amacı da ülke ve seçmenler doğru yolu bulsun filan değil, nemalandıkları AKP denen kokuşmuş, leş saltanat devam etsin niyetindeler. O yüzden ben şahsen kimin yazdığına da bakarım. Siz birinin sahte tavırlarını bile bile onu ciddiye alır mıydınız? İşte bu da o hesap.
Atatürk'ü ve onun değerlerini yıllarca itin bir tarafına sokmaya çalışan insanlar Atatürk savunması yapınca komik oluyor. (Sizi kastetmedim, baştan söyleyelim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 16 Ağustos 2022; 16:32:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
doğrudur. öyle de olsa bu insanları kazanmak gerekmez mi.
kılıçdaroğlu bile hata yaptık diye helalleşmelere çıkmış, o bile biliyor hataları, yapılanları.
hdpkklı olsa bu vatandaş bu kadar tepki görmez ya ben buna tutuluyorum.
akpli olsun oda farketmez.
adam belki gönül verdi kardeşim. illa ordan nemalanması mı gerekiyor.
burda chpye yada başka bir partiye gönül verenler yokmu. bunların hepsi biryerin trolümüdür.
öyle yada böyle. bu partiye gönül vermiş milyon insanlar var.
hepimizin akrabası, eşi, dostu, komşusu vs.
bunlara trol demek bence asıl trollüktür.
bu memleket hepimizin. vatanını seven herkes benim kardeşimdir.
Atatürkün ilkelerini kabul etmeyi bırakın karşı çıkanlar var ya chp de.
onun kurmuş olduğu ülkeye düşman olan hdpkklılarla kolkola yürüyenler var. onları masum gören, göstermeye çalışanlar var.
bunları görmezlikten gelip, bu insanları ötekileştirdikçe. dinlemeden, anlamadan, saygı göstermeden nasıl kazanacaksın.
-
Asıl troll olan kendisi. Hem de chp'nin tüm pisliklerini savunacak kadar azılı bir troll.
-
Tanıdığın CHP'li (!) kişilere de ki: "Sizin partide de böyle çok seslilik olsaydı ülke bu hale gelmeyecekti"
Hatta çok sesliliği falan da bırakın. Referandumda "Yahu Reis, emeğin ödenmez. Bak yirmi yılda elli yıl yaşlandın. (Sizin deyiminizle) Bu ülke için hep sen mi çalışacaksın? Çalış çalış nereye kadar? Bırak da Binali Bey de başbakanlık yapsın, sana yardımcı olsun. Bak bir dediğini de iki etmiyor" Milletin uyarılarını falan boş verin. Çok seviyorsanız bunu deseydiniz en azından bugün Türkiye'nin durumu çok daha iyi olacaktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 16 Ağustos 2022; 22:5:38 > -
kardeşim şu da bir gerçek.
ülkeyi kim yönetiyorsa tabi ki eleştirilecek.
eleştirilmesi de gerek. hatta muhalefet güçlü olsun ki, muhalefetin önerileri kaliteyi arttırsın.
göçmen konusunda akp gerçekten çok yanlış yaptı, yapıyor.
fetö konusunda çok yanlışlıklar var.
yüksektekilere dokunulmadı. ama alttakiler işsiz yurtsuz kaldı. bu çok ama çok kötü birşey.
suçluyla suçsuz tam ayrıştırılamadı. gerçekten bu işe karışmış, darbeye öyle yada böyle zemin hazırlamışları ayır.
ama kandırıldık olayını millete de lanse edeceksin. onlarda kandırıldı.
terörle mücadele ve dış politikada ben şu an olumlu buluyorum.
-
Yok gerekmez. Zaten kazanamasın da. Gönül verdiyse alsın o gönlünü devam etsin. Gönül mönül hikâye. Çıkar ilişkisi çok. Gönül verdi diye başka insanların yanmasını bencilce izliyorsa yerim öyle gönül verme işini.
Benim çevremde bir siyasî partiyle gönül bağı kuran yok. Akrabalarda AKP ile gönül bağı kuran vardır belki. Mümkün mertebe muhabbetim olmuyor zaten.
Laftan anlamayan bir insanı kazanamazsın. Kriz ortamında bu krizin sorumlusu Kılıçdaroğlu ya da daha da kötüsü hiç alakası olmadığı hâlde İmamoğlu diyen adamı kazanamazsın. FETÖ ile yıllarca iş tutup aynı zihniyette olan AKP varken muhalefete FETÖcü diyen adamı kazanamazsın. İktidar ekonominin ırzına geçerken hiçbir şey bilmediği halde bunu Batı'nın Londra merkezli borsaların yaptığı yalanına inanan adamı kazanamazsın. Suriyeli daha doğrusu sığınmacı sorunundan rahatsız olduğu hâlde bunun sorunlusu olan hükümete tek bir etmeyip tek bir tepki vermediği hâlde sürekli muhalefete yüklenen adamı kazanamazsın. Fanatik adamı kazanamazsın. Nemalanan, çıkarı olan adamı kazanamazsın. Muhalefete melek demiyorum ancak bu toplum hiçbir şekilde iyi bir lider istemiyor, doğru bir lider istemiyor. Kişisel çıkarlarına hizmet edecek yönetici istiyor, popülizm yapacak, şov yapacak adam istiyor. Bugün AKP koltukta kalma sorunu yaşıyorsa bu kişisel çıkarların çökmesinden kaynaklanıyor. Yoksa bu rezillik 20 sene sürmezdi. Ne zaman ki bu milletin seçtiği yanlış yolun sonuçları kendisini vurmaya başladı o zaman homurdanmalar başladı. Halbuki yanlış hep en başta yapılmıştı zaten. Yoksa bu millet yıllarca "Çözüm Süreci" rezilliğine de oy verdi, davul zurnalı PKK geçidine de oy verdi. Bunlara bunlar olurken gönül bağıyla oy verenler, Atatürk ile ilgili her şeye küfür eden adamlar şimdi gelmiş milliyetçilik taslıyor, siz bu samimiyetsizliğe inanıyor musunuz gerçekten?
Kendi vatandaşını 3. sınıf vatandaş statüsüne düşüren, sığınmacılara öncelik veren, ayrıcalık tanıyan, ülkenin ulusal parasının değerini pula çeviren, ülke toprağını elin Arabına satan, yatırım-hizmet ayağına halkın vergileriyle ülkeyi soyan ve soyduran, Batı'nın uşaklığını yapan, ülkeyi fakirleştiren, Atatürk'ün değerlerine hakaret eden-ettiren-eden insanları destekleyen kimse ne vatanseverdir ne de milliyetçi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben bu kadını belediyedeyken araştırmıştım. Tam bir Cumhuriyet düşmanı. Tam bir Türk düşmanı. Cumhuriyet idealleriyle uzaktan yakından alakası olmayan Canan Kaftancıoğlu'nun türbanlısı. Ülke kötü yönetiliyor diye CHP'ye böyllerinin doluşmasına itiraz dahi etmeyecek miyiz? Bu kadının ne işi var CHP'de?
-
Ermeni olup olmadığı da belli değil. Ermeni olsa da bir şey değişmez ya fakat kendisi fahri Ermeni diye bir şey uydurmuş. Türbanlı laik gibi bir şey de uydurmuş. Kimdir, necidir, nasıl buralara gelmiş, CHP'de ne işi var muamma.
-
Bunun çok seslilikle ne alakası var? Cumhuriyet Halk partisi Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu partisidir. Lideri Mustafa Kemal Atatürk'tür. Programı Atatürk ilkeleridir. İdeolojisi kemalizmdir. Atatürkle ve Cumhuriyetle sorunu olanların CHP içersinde ne işi var? Partinin programı belli, idealleri belli ve kitlesi de belli. Bu ideallerle uyuşmayanların partide yeri yok.
Nasıl TKP'de bir liberal veya Liberal partide bir komünist olamazsa CHP içerisinde Kaftancıoğlu gibi Atatürkle ve Cunhuriyetle sorunu olan, PKK kurucusuna "özgürlük savaşçısı" diyen, 23 Nisan'da Ermeni Soykırımı anması yapan bir kimse olamaz. Bu fikir özgürlüğü değil ilkesizliktir.
-
bu senin fikrin.
sana katılmıyorum.
çözüm sürecine örneğin karşısınız değil mi. şu an chp iktidara gelse çözüm süreci x 2 yapacak bu bariz belli mesela.
Atatürk gerçekten şu an gelse önce chpyi temizlerdi.
şuan mesela halk Mansur Yavaşın aday gösterilmesini istiyor. bir dinamizm katacağı açık adamın.
ama muhalefet bunu görmezlikten gelerek atanmış kılıçdaroğlunu aday yaparak bu insanlara buna oy vermek zorundasın diyor.
kaç yıldır muhalefete kemiksiz oy veriliyor. verilmeseydi bu kemiksiz oylar bu herifler hala chpde olmazdı olamazdı.
herkes slogancı fanatik olmuş. ülkeyi düşünen yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X