Şimdi Ara

Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.209
Cevap
90
Favori
170.989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güneş gözlüğünde indirim bütün modellerde geçerli mi hocam ? Ben 2 mağazayla görüşmüştüm 1-2 ay önce ikinci gözlüğe indirim yapmıyoruz dediler halbuki eskiden optik cam-çerçeve alınca güneş gözlüğü satmaya çalışırlardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alprn46 A kullanıcısına yanıt

Bunun cevabını bende merak ediyorum yaz ayı biterken elde kalan güneş gözlüklerinde iyi bir ksmpanya varsa hemen alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seferihsn kullanıcısına yanıt
    Ben hep sigortalı cam alırım, sigorta bitimine doğru götürür yeniletirim, bir yılda baya çizik oluyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alprn46 A kullanıcısına yanıt

tüm modellerde aynı oran geçerli değil, rayban gibi pahalı olanlara yüzde 25 yapıyorlar.

• 2 normal 1 güneş gözlüğü alma niyetim var. şu an nasıl bir kampanya var acaba? bilgisi olan paylaşabilir mi? hani gittiğimde onların dediklerine direkt tamam demeyim diye soruyorum.

3,5 miyop var. camlar bakımından en iyisi %70 inceltilmiş seiko mu oluyor?

son olarak bir önceki sayfada arkadaş amazondan çerçeve siparişi vermiş sanırım. bunlar standart mı oluyor? yani alırsam eğer benim yüz şekline de uyar mı? yoksa işlem mi yaptırmak gerekiyor?

teşekkür ederim

• Bu senede kampanya olurmu

• Sorduğumda bu yıl için %30 indirim söylendi, önceki yıllardan daha düşük olacak dediler

• Olsun bakalim. Ana fiyatlar umarim fazla ucuk olmaz

• Kampanya ile ilgili tarih var mıdır? Gözlüğü yenilemeyi düşünüyorum da bunu bekliyordum

• Bende kampanyayı bekliyorum daha önce çalıştığım atasun şubesinden numaramı aldılar kampanya başlamadan haber edeceklerini söylediler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu bahsettiğiniz indirim sadece güneş gözlüklerinde mi geçerli yoksa normal numaralı gözlükleri kapsıyor mu ( cam + çerceve)

• mami_3r3n kullanıcısına yanıt

Bu indirim sadece numaralı cam ve çerçeveleri kapsıyor, güneş gözlüklerinde geçerli olmuyor.

• tricer T kullanıcısına yanıt
    İyi ozaman bende gözlüğü değiştirmeyi düşünüyordum

• Eğer güneş gözlüğü çerçeveniz varsa numaralı güneş gözlüğü camı taktırabiliyorsunuz indirimli olarak.

• Daha 2 gün oldu yakın gözlük siparişi verdim.
    Tüh.

• laider kullanıcısına yanıt

Ben de geçen hafta aldım. Fakat bu indirime daha 2 ay var ve fiyatlar o zamana kadar %30 dan fazla artabilir.

• Keşke güneş gözlüklerinde de güzel bir kampanya olsa.

• 2 ay derken ? Yine ocakta olmayacak mı kampanya ?

21 Haziranda efsane kampanya vardı güneş gözlüklerinde hocam. Rb 2140 polarize ve 4171 polarizeyi 2200'e almıştım. Şimdiki aklım olsa 2 tanede persol alırdım ama fiyatlar uçtu gitti. Solaris biraz ucuzdu onlarda Atasun'la aynı yapmışlar artık.@jackhammer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 26 Aralık 2022; 10:38:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.