Şimdi Ara

Atak helikopteri, teröristleri ilk kez Cirit'le vurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AKTeknisyen A kullanıcısına yanıt
    Cirit'in termobarik versiyonu üzerinde çalışılıyor hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel daha uzun menzilli ve etkili füzeler ve askeri araçlar üretelim ki . Dışa bağımlılığımız azalsın istediğimiz zaman üretebilelim ve kullanabilelim . Bu tür gelişmeler bizi küresel güç haline getirdi . Bugün yerli imkanlarımız olmasaydı imkanı yok sınır dışı operasyonları yapamazdık . Bir şeye ihtiyacımız oldu mu hemen yok kongreden geçmedi , yok izin çıkartamadık gibi bahanelerle önümüzü tıkarlardı . Bir kaç sene kadar bütün terör örgütlerinin bittiğini göreceksiniz . Çünkü bulundukları yerde direk vuracağız . Bu şerefsizleri besleyen ülkeler bu kansızlara milyarlarca dolar para gömüyor . Sınırımızda PYD ye yapılan yardımları görüyorsunuz koridor açılsın da Türkiye daha zor duruma düşsün istiyorlardı ancak oyunlarını bozduk . Bundan dolayıda cıyak cıyak ötüyorlar her gün canlı bomba haberi geliyor çareleri kalmadı şehirde kendilerini patlatıyorlar bu köşeye sıkıştıklarının kanıtı . Biz Türkiyenin odağını içeride tutalım dışarıya bakamasınlar istiyorlar . Ancak kaçarı yok öyle ya da böyle bitecek bu it sürüleri . Dışımızdaki düşmanlardan , içimizdeki şerefsizlerden kurtulduğumuz anda Türkiyeyi tutamazlar . Bugüne kadar teröre 1.5 Trilyon dolar para harcadı bu ülke . Siz düşünün bu paranın ülkeye harcandığını ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 8 Ocak 2017; 20:18:18 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: uniquebison

    güzel haber. toplama da olsa askerin işine yaraması en büyük sebebi bu projenin.

    %100 milli %97 yerli malı safsatıcıları gelmeden yorumu buraya koyayım. ayakkabı kutularında saklanan paralar yerine ar-ge ye harcanmış milyon dolarlar görmek en büyük temennisi olacaktır bu milletin.

    Beni sasirtiyorsun!
  • terörün bir ülkeye getirdiği tek avantajı, ülkenin yeni ürettiği silahları denemek için gerekli kelle sayısı ve ortamı sağlıyor olmasıdır.

    silahları hainlerin üzerinde denemeye devam.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: uniquebison

    güzel haber. toplama da olsa askerin işine yaraması en büyük sebebi bu projenin.

    %100 milli %97 yerli malı safsatıcıları gelmeden yorumu buraya koyayım. ayakkabı kutularında saklanan paralar yerine ar-ge ye harcanmış milyon dolarlar görmek en büyük temennisi olacaktır bu milletin.

    Ayakkabı kutusu çok akılda kalıcı bir tema halbuki o kadar parayı neden özel yapım bölme içinde ki özel yapım kasada saklamadı havuzu olsaydı cem uzan gibi yapsaydı daha mantıklı olurdu.
  • Adam oluyoruz gibi. İnşallah bir an önce her sınıfta milli silahlarımızı kullanırız.
  • hevaller sayesinde silah sanayimiz gelişiyor

    yıllardır Amerika'ya o silahlı iha lar için yalvardık adamlar vermedi.

    aynı şekilde tüm anlaşmalar sağlanmış olmasına rağmen Sikorsky'den alacağımız 109 adet helikopter satışını ABD bir türlü onaylamadı.

    şu an ülkedeki en büyük sorun emmioğlu sorunu. Sırf bu yüzden taptaze çok zeki beyinler yurt dışına kaçıyor. Amerikadaki büyük firmalar dünya üzerindeki bu beyinleri araştırıp buluyorlar. Bizim ülkede doğru düzgün iş bulamayan adama Amerikan şirketi üst kademe iş teklifi yapıyor.

    Bizimkiler de emmioğlu nu nasıl müdür yaparım derdinde. Şu olayı bir aşabilsek çok şey değişecek ülkede. Ama aşamıyoruz bir türlü.
  • güzel gelişme bu günlerde böyle haberler görmek güzel tebrikler...

  • valla güzel de teröristler helikopter düşürecek diye suriye'de kullanamıyoruz ki...

    pkk da düşürmüştü gerçi. hayırlısı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaq -- 9 Ocak 2017; 4:14:58 >
  • Gece gece okudum haberi. Bu kötü günlerde yüzümüzü güldüren haberlerden. Bu tür gelişmeler arttıkça daha fazla yüklenecekler. Çünkü adamların ciddi biri silah pazarı var. Böyle yaparak hem müşterileri olmaktan çıkıyoruz hem yeni rakip olarak karşılarına çıkıyoruz. Sonumuz hayrolsun inşallah.

    Birazda sanayi ve tarıma yönelik yatırımların yapılması lazım.

  • Gelişmeler çok çok iyi ancak şuan pkk/pyd denen ibnetorlarda abd nin verdiği stinger lar falan var. geçen yıl da bir helikopterimizi düşürdüklerinin görüntülerini yayınlamışlardı.

  • Birtane heval benden size hediye.

    Kendisi forumda konular acarak iyi guzellemeler yapmisti.

    Kara listeye aliniz.Mention atilan kisidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YveJhin -- 9 Ocak 2017; 12:24:11 >
  • bir vatan hainine hakaret ettim diye bir hafta forumdan uzaklaştıran forum yöneticisi seni de unutmayacağım. kim ne derse desin bu Türkiye Cumhuriyeti nin yükselişini hiç kimse durduramayacak Allah ın izniyle

  • -daha önceleri dedilerki terörü bitirmek için elimizde yerli helikopter yok, “ameriga kullandırmıyor”, tamam dedik T129’u yaptık,
    -sonra “ee, bize yerli füze lazım dediler” okey dedik cirit’i taktık T129’a
    -iha lazım dediler, anka’yı bayraktar’ı yaptık, heronları kullandık daha önceleri.
    -zırhlı araç lazım dediler, Kobra serisini ürettik,
    -askere iyi bir tüfek lazım dediler, milli piyade tüfeğini yaptık (mpt-76)

    sonuça bakınca:terör bittimi? yoo bitmedi,
    terör çoğaldımı ? evet
    şaşırdıkmı ? hayır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bluflame

    -daha önceleri dedilerki terörü bitirmek için elimizde yerli helikopter yok, “ameriga kullandırmıyor”, tamam dedik T129’u yaptık,
    -sonra “ee, bize yerli füze lazım dediler” okey dedik cirit’i taktık T129’a
    -iha lazım dediler, anka’yı bayraktar’ı yaptık, heronları kullandık daha önceleri.
    -zırhlı araç lazım dediler, Kobra serisini ürettik,
    -askere iyi bir tüfek lazım dediler, milli piyade tüfeğini yaptık (mpt-76)

    sonuça bakınca:terör bittimi? yoo bitmedi,
    terör çoğaldımı ? evet
    şaşırdıkmı ? hayır.


    Demek istediğinizi anlıyorum henüz terör belasından kurtulamadık ama terörün varlığını devam ettir(ebil)mesi bir ülkenin tek başına ve sadece askeri çaba ile önleyebileceği bir konu değil. Askeri önlemler, gelişmeler, ilerlemeler, sağlanan başarılar, hem terörü yapanlara hem de onları besleyenlere yönelik ülkenin kararlılığı ve gayretleri adına caydırıcılık temelinde ciddi bir mesajdır ve önemlidir.

    Kabul etmek ve hakkını teslim etmek lazım ki ülkemiz adına çok güzel gelişmeler bunlar. Muhalif olmak, farklı açılardan kapılar açmak da tabii olmalı ama gerektiği yerde hakkı teslim ederek yapılırsa daha anlamlı olur kanısındayım.

    Kötü komşu adamı ev sahibi, kötü düşman (evet düşmanın da iyisi kötüsü vardır. Allah herkese düşmanın da şahsiyetlisini nasip etsin) adamı silah sahibi yaparmış.

    Bence bunların yanında uzak mesafelerden canlı ayrımı yapabilecek teknolojilere de yoğunluk verilmeli, IHA'lar ve helikopterlere monte edilerek vücut ısısını çok uzaklardan ve duvarlar arkasından (bunun yakın olanı geçenlerde duyurulmuştu) tespit edecek bir teknoloji sayesinde hem tespit, hem isabet oranında, hem mühimmat, hem yakıt tasarrufunda, en önemlisi caydırıcılıkta, vs. yani toplamda çok farklı bir aşamaya geçilebilir.

    Sabredeceğiz, bugünler de geçecek ve Türkiye asimetrik teröre, yani kuralsız/şahsiyetsiz savaşa karşı da başarılı olabilen tek ülke olarak dünyada çok ayrı bir saygınlığa erişecektir inşallah. Bu uğurda verdiğimiz şehitlerimize sonsuz minnet borçluyuz, kazanacağız ve onları başımızın üstünde değil çok daha yükseklerde tutacağız ülke olarak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: patren

    biyolokojik kimyasal başlıklık füzede yapmak lazım patlayınca mağaradaki herkesi hamamböcekleri gibi zehilrnenmesi lazım


    Yapılmıştır belki ama o füzeler ateşlendiği taktirde başımız diğer ülkelerle belaya girer. biyolojik silah kullanmamız BM tarafından yasaklanmıştır! Ayrıca NATO üyesi olarak ta kullanamayız. Üyelikten çıkarsak ta o zaman NATO bize savaş ilan edebilir. Biyolojik silahın bir diğer tehlikesi de hava yolu ile Türkiye'ye taşınabilmesidir.

    Biyolojik silah yerine Napalm bombası ne güne duruyor. Toprağı delip geçiyor, patlayınca da etrafını 1000 dereceden daha fazla ısıtarak ne var ne yok eritiyor. Kemik dahi bulamıyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cinemaker

    bir vatan hainine hakaret ettim diye bir hafta forumdan uzaklaştıran forum yöneticisi seni de unutmayacağım. kim ne derse desin bu Türkiye Cumhuriyeti nin yükselişini hiç kimse durduramayacak Allah ın izniyle

    Doların yukselisini durdursak yeter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köy Enstitüleri yeniden açılmalı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: merveyanar

    Köy Enstitüleri yeniden açılmalı

    Ha ha ha harikasın Üstat
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.