Hiç beğenmedim ne yalan söyleyeyim. İzlerken sıkıldım vallahi. İlk gösteriyi tekrar izledim TNT'de, hemde sansürlüydü. O bile çok daha güzel, ikincisi bunun bile yanına yaklaşamaz.
şimdide PS3 te izleme vakti ama bu sefer ben değil ailem izleyecek
İlki kadar olmasada ilaç gibi geldi. Tam zamanında çıktı güldük eğlendik. Bünyemiz canlandı azıcık. Şiddetle izleyin.
İlk gösteriyle bu gösterinin temaları hemen hemen aynı. İlkine bayılıp bunu hiç beğenmeyenleri anlamakta güçlük çektiğimi belirtmeliyim. Esprileri mi beğenmediniz nedir yani? Ya da gülme kriterleriniz nedir? Mesela ilk gösterideki en beğendiğiniz ve beğenmediğiniz noktalar ile bu gösterideki en beğendiğiniz ve beğenmediğiniz noktaları kıyaslayabilir misiniz? Çok merak ediyorum.
Bu gösteriyi izledikten sonra Cem Yılmaz'ın bir kez daha değerli biri olduğunu anladım.
quote:
Orijinalden alıntı: Deep Dream
Bu gösteriyi izledikten sonra Cem Yılmaz'ın bir kez daha değerli biri olduğunu anladım.
Cem Yılmaz'ın değerini bu gösteriyi izledikten sonra anladıysan seni tebrik ederim.
arkadaşlar pm den link atabilecek var mı?
Kıyaslama yapmadan izlemeyi öğrenemeyeceğiz hiç bi zaman. Cem Yılmaz daha iyi olabilir ki bana göre öyle,ama bu Ata Demirer'i itin bi tarafına sokmanız gerektiği anlamına gelmez.
İlk gösteriyi beğenipte,bunu beğenmemeniz de ayrı bi ironi tabi. Birbirine denk konular,daha iyi bi anlatım tarzı,süre hemen hemen aynı.
Neyse,pisuvar sahnesinde kolamı yudumluyordum ki Ata'dan o can alıcı cümle geldi; "Ben tutim sen pantolonu kaldır",boğuluyordum az kalsın
quote:
Orijinalden alıntı: elzemsin
quote:
Orijinalden alıntı: Deep Dream
Cem Yılmaz'ın değerini bu gösteriyi izledikten sonra anladıysan seni tebrik ederim.
''bir kez daha'' ibaresini kullandım arkadaşım. Cem Yılmaz abi
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
İlk gösteriyle bu gösterinin temaları hemen hemen aynı. İlkine bayılıp bunu hiç beğenmeyenleri anlamakta güçlük çektiğimi belirtmeliyim. Esprileri mi beğenmediniz nedir yani? Ya da gülme kriterleriniz nedir? Mesela ilk gösterideki en beğendiğiniz ve beğenmediğiniz noktalar ile bu gösterideki en beğendiğiniz ve beğenmediğiniz noktaları kıyaslayabilir misiniz? Çok merak ediyorum.
Tema tabiki aynı. Taklit yapıyor zaten. Hep aynı hep aynı. Sıkıldık artık.
Hayır tema aynı diye espri kalitesinin aynı olmasını mı bekliyorsunuz? Bariz 2. gösterinin esprileri daha kötü, bunu farketmek için az biraz espri kabiliyetiniz olsa yeter.
Şimdi izledim,ilki çok daha başarılıydı gerçekten ama bu da iyiydi,özellikle ilk 25-30 dk.falan kahkahalar attım ama sonra tempo düştü,ilk bölümün sonlarına doğru çok sıktı maalesef Ama yine de izleyen pişman olmaz,ayrıca tuvalet muhabbetine ve ilk dakikalarda kendi hakkında yaptığı esprilere bayıldığımı söyleyebilirim
Wc muhabbeti çok iyiydi 1.gösteriden sadece dolmuş hikayeleri aklımda kalmış şimdi onuda açıp izleyeceğim.
Yeni izleme fırsatım oldu gerçekten güzeldi Ata'nın en büyük avantajı mimikleri ve taklit yeteneği birde Cem Yılmaz değil filan muhabbetlerine girmeyin bence görende Türkiye'de bu tür güldüren yüzlerce komedyen var sanacak.
Bir kaç gün öncesinde bende izledim fakat belki Dvd çekimininde olduğundan ötürü aşırı şekilde Viral reklam kullanıldığını düşündüm çoğu büyük firmanın isminin reklamını yaptı yani..
Hiç gülmedim desem yeridir çok bayat espriler var ve sadece mimikle güldürmeye çalışmış. İlk gösteri başarılıydı ancak bu berbat.
İzledim, beğenmedim. Arada yaratıcı espiriler olsada izlerken sıktı. Sanki bir stand up yapma zorunluluğu varmış gibi yapmış, olmamış. Stand up konusunda Cem Yılmaz'ın rakibi yok, uzun yıllarda olmayacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Güven
İzledim, beğenmedim. Arada yaratıcı espiriler olsada izlerken sıktı. Sanki bir stand up yapma zorunluluğu varmış gibi yapmış, olmamış. Stand up konusunda Cem Yılmaz'ın rakibi yok, uzun yıllarda olmayacak.
Dağılabiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: Gluskap
quote:
Dağılabiliriz.
Rica ederim, dağılmak ne kelime.
Sadece bu işi Cem Yılmaz'dan iyi yapan biri olduğunu düşünmüyorum. Onun ince ve şık espirilerine saatlerce güldükten sonra Trakya ve Ege şivesi üzerinden yapılan espiriler beni güldürmüyor. Böyle bir kıyaslama içerisine girmek ne kadar doğru, orasını bilemeyeceğim.
Yorumumu mazur görün.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Gluskap
quote:
Dağılabiliriz.
Rica ederim, dağılmak ne kelime.
Sadece bu işi Cem Yılmaz'dan iyi yapan biri olduğunu düşünmüyorum. Onun ince ve şık espirilerine saatlerce güldükten sonra Trakya ve Ege şivesi üzerinden yapılan espiriler beni güldürmüyor. Böyle bir kıyaslama içerisine girmek ne kadar doğru, orasını bilemeyeceğim.
Yorumumu mazur görün.
Katılıyorum +1
Cem Yılmaz espri yapıyor. Ata Demirer ağzını yüzünü yamultup şaklabanlık yapıyor başka birşey yaptığı yok
quote:
Orijinalden alıntı: Güven Rica ederim, dağılmak ne kelime.
Yorumumu mazur görün.
Benzer bir yorumu ben de yapmıştım. Cem Yılmaz varken, bunu izleyeceğime oturur eski gösterilerinin bazı bölümlerini tekrar izlerim. Dediğin gibi sanki bir zorlama var Demirer'de. Yani adam rahat değilmiş gibi duruyor sahnede. Yahu işin, oradaki ve ekrandakileri kişiler için keyifli vakit geçirtmekse sen de eğleneceksin ya da eğleniyormuş gibi yapacaksın. Hani ben bu esprileri daha önce yaptım güldüler, bakalım siz gülecek misiniz gibi her saniyesi. Cem Yılmaz'dan gelsin. (Onun gibi söyleyin )