Şimdi Ara

Asyalı Kızlar Hk. [Video'lu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

1.85 boya 90kiloyum suan kalıp var göbek vs. yok ama 80e düşmeyi planlıyorum gitmeden.
    Hadi ya, ben biraz daha mülayim böyle harcamayı sevmeyen tipler oldugunu dusunuyodum.
    Tedarikli gitmek lazım o zaman.

Bazı konularda çok yetenekliler bu yetenek eksi yönlerini kapatmak için yeterli oluyor tavşan gibiydi benim kız arkadaşım konuşturdum biraz anladığım kadarı ile çoğuda öyleymiş.

Bu arada kore de türkiyenin aksine güzel kızlar değil çirkin olanlar o.. oluyorlarmış. Yani eğer ciddi anlamda güzel bir kız ise anlayışlı ve mülayim bir tiptir ama inanılmaz zor beğenir statüye çok düşkünler çünkü. Kore de kızların arasında popülerlik yakışıklı erkek arkadaş ile değil erkek arkadaşın sosyal statüsüne göre oluyor.

Ama merak etme ortalama bir koreli kızın sevgilisi olursan günde en az 3 kere seni yiyişmek için rahatsız edecektir. Eğlenip gezip tozmaktan kalan zamanda yiyişerek gecer vaktiniz.

Bu arada sevgilin bile olsa asla yalnız bırakmaya gelmezler. Hemen bir bara girip içmeye başlarlar alkolü sever koreliler ve içtiklerinde statü yakışıklılık para filan hiç umurlarında olmaz senin sevgilin iken barda herhangi biri ile yatabilir. Ertesi gün sanki hiç birşey yokmuş gibi seninle devam eder yada edebileceğini sanır o yüzden koreli bir sevgili için geniş mezhepli bir adam olman yada sadece benim gibi yatak için kullanman gerekir.

demek istedigim hocam bi bara girdiginde gozune kestırdıgın bi kızın ingilizce bilme olasılıgını merak edıyorum. sende korece konusmadın diye tahmin ediyorum. sosyal statü nasıl yapabilirim ki yeni ve ilk defa gittigim bir ulkede?
    tabiki param olucak yanımda yedirip içiririm gezer tozarım sonrasında..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

Orijinalden alıntı: healheal

Abi hastasıyım bütün japonların animelerdenmidir nedir bilmiorum oyş

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: healheal

Abi hastasıyım bütün japonların animelerdenmidir nedir bilmiorum oyş

Aynen anime izlemem ama artık icraata geçme vaktidir dedim ve şu üniversite işini hallettikten sonra bi seyahate çıkmayı dusunuyorum.

Japonyayı tavsiye ederim. İmzamdaki klüb'e de beklerim.

Siz Japonyada mısınız hocam kulüp falan mı işletiyorsunuz?
    Bilgi verirmisiniz biraz şehir olarak nerdesiniz kızların görüşleri ilgileri falan birde ingilizcem iyi derecede kendıme guvenıyorum da kızlar dil biliyormu sıkıntı orda.

Japonyada yaşamıyorum.
    Japonların ingilizce telaffuzları çok kötüdür. Japonların ingilizcesi çoğu zaman yazı ile sınırlı kalır. Bu yüzden gitmeden önce günlük hayatta işe yarayan bir japoncayı biraz öğrenmek gerekir diye düşünüyorum

• quote:

demek istedigim hocam bi bara girdiginde gozune kestırdıgın bi kızın ingilizce bilme olasılıgını merak edıyorum. sende korece konusmadın diye tahmin ediyorum. sosyal statü nasıl yapabilirim ki yeni ve ilk defa gittigim bir ulkede?

Japonları bilmem ama Koreliler ingilizceyi neredeyse hiç konuşmazlar ve konuşmayı tercih etmezler. Kore ye gideceksen temel korece ögrenmeni tavsiye ederim.

Bu arada benim Kız Türkçeyi komik bir biçimde de olsa konuşuyordu bana temel koreceyide o öğretmişti zaten. O yüzden anlaşmada sorun çekmiyorduk.

•  Asyalı Kızlar Hk. [Video'lu]

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Japonları bilmem ama Koreliler ingilizceyi neredeyse hiç konuşmazlar ve konuşmayı tercih etmezler. Kore ye gideceksen temel korece ögrenmeni tavsiye ederim.

Bu arada benim Kız Türkçeyi komik bir biçimde de olsa konuşuyordu bana temel koreceyide o öğretmişti zaten. O yüzden anlaşmada sorun çekmiyorduk.

o iş yaş o zaman hocam temel korece falan kıza selam naber ben xxx nerde yasıyosun falan filan bi derece sordun soyledin kızı nasıl ayarlıcan?

• Arkadaş en kızdığım şey ya. Cahiller toplanmış gene yok orman orman ulan sizin sevgiliniz olan hatta sevgiliniz olamayan türk kızlarının kollarındaki kılları toplasan gene bir asyalının genital bölgesi değil tüm vücudundaki kıllarla eşit olamaz. Turturmuşunuz bir orman orman. Ulan her asyalı konusunda bunlar var. Beslemeyeceksiniz bu trolleri ya.

Gelenek ile alakalı o kıl olayı. Asyalı sevdam var benimde.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.