Şimdi Ara

Asyalı Kızlar Hk. [Video'lu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar asyalı kızlara bi eğilimim var nedense ve bi seyahate çıkmayı dusunuyorum ama bu çin kore japonya arasından hangisine gitmeliyim sizce ayrıca ingilizce bilme olasılıkları nedir acaba? Sakata gelmeyelim sonra. Çok canayakın geliyorlar nedense güzellerde hani..

Best player TR, Korea,Ocean,West,East,BR,RS,TD,GP,Evren,Samanyolu,Void,Dünya,Ay

Bu üye 2006 dan beri dota oynamaktadır.
    Zed is hard to play
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

Abi hastasıyım bütün japonların animelerdenmidir nedir bilmiorum oyş

Aynen anime izlemem ama artık icraata geçme vaktidir dedim ve şu üniversite işini hallettikten sonra bi seyahate çıkmayı dusunuyorum.

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

Arkadaşlar asyalı kızlara bi eğilimim var nedense ve bi seyahate çıkmayı dusunuyorum ama bu çin kore japonya arasından hangisine gitmeliyim sizce ayrıca ingilizce bilme olasılıkları nedir acaba? Sakata gelmeyelim sonra. Çok canayakın geliyorlar nedense güzellerde hani..

• O güzelliğin arkasında bir orman gizli

Best player TR, Korea,Ocean,West,East,BR,RS,TD,GP,Evren,Samanyolu,Void,Dünya,Ay

Bu üye 2006 dan beri dota oynamaktadır.
    Zed is hard to play
  • quote:

Japonyaya giden direk pompalamaya başlıomuş beyler yabancı ülke merakı varmış onlarda

O zaman bize düşen nedir
    />
    Daha Fazla Göster
  • Evet bende asyalı kızlara düşkünüm

Orijinalden alıntı: Suuuuuuuu

O güzelliğin arkasında bir orman gizli

arkasında mı önünde mi?
  • kore tabiki diyeceğim de gidersen bize bir şey kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Steam: PeerNet

Oo\SKYLINE/oO
  • quote:

Arkadaşlar asyalı kızlara bi eğilimim var nedense ve bi seyahate çıkmayı dusunuyorum ama bu çin kore japonya arasından hangisine gitmeliyim sizce ayrıca ingilizce bilme olasılıkları nedir acaba? Sakata gelmeyelim sonra. Çok canayakın geliyorlar nedense güzellerde hani..

2 yıl koreli kız arakadaşım oldu. Çok yalancı olmaları dışında geri kalan yönlerde bir sorun göremedim oldukça eğlenmiştim komik oluyor koreli kızlar.

Görünüme aşırı önem verirler kilon varsa asla yakınlaşamazsın. Paraya önem verirler iyi harcama yapacak cüzdanın olması lazım. Ve erkeklerde bu seçimleri yaparken hiç çekinmezler açık açık söylerler onlar için statü görünüş ve para önemlidir.

• quote:

quote:

quote:

Aynen anime izlemem ama artık icraata geçme vaktidir dedim ve şu üniversite işini hallettikten sonra bi seyahate çıkmayı dusunuyorum.

Japonyayı tavsiye ederim. İmzamdaki klüb'e de beklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

2 yıl koreli kız arakadaşım oldu. Çok yalancı olmaları dışında geri kalan yönlerde bir sorun göremedim oldukça eğlenmiştim komik oluyor koreli kızlar.

Görünüme aşırı önem verirler kilon varsa asla yakınlaşamazsın. Paraya önem verirler iyi harcama yapacak cüzdanın olması lazım. Ve erkeklerde bu seçimleri yaparken hiç çekinmezler açık açık söylerler onlar için statü görünüş ve para önemlidir.

1.85 boya 90kiloyum suan kalıp var göbek vs. yok ama 80e düşmeyi planlıyorum gitmeden.
    Hadi ya, ben biraz daha mülayim böyle harcamayı sevmeyen tipler oldugunu dusunuyodum.
    Tedarikli gitmek lazım o zaman.

• oğlum yapmayın lan tam unutuyorum aklıma getiriyorsunuz şunları.

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

quote:

quote:

Japonyayı tavsiye ederim. İmzamdaki klüb'e de beklerim.

Siz Japonyada mısınız hocam kulüp falan mı işletiyorsunuz?
    Bilgi verirmisiniz biraz şehir olarak nerdesiniz kızların görüşleri ilgileri falan birde ingilizcem iyi derecede kendıme guvenıyorum da kızlar dil biliyormu sıkıntı orda.

• [abaza.gif] yaparken kusma da biliyorsun onların ormanı boldur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1.85 boya 90kiloyum suan kalıp var göbek vs. yok ama 80e düşmeyi planlıyorum gitmeden.
    Hadi ya, ben biraz daha mülayim böyle harcamayı sevmeyen tipler oldugunu dusunuyodum.
    Tedarikli gitmek lazım o zaman.

Bazı konularda çok yetenekliler bu yetenek eksi yönlerini kapatmak için yeterli oluyor tavşan gibiydi benim kız arkadaşım konuşturdum biraz anladığım kadarı ile çoğuda öyleymiş.

Bu arada kore de türkiyenin aksine güzel kızlar değil çirkin olanlar o.. oluyorlarmış. Yani eğer ciddi anlamda güzel bir kız ise anlayışlı ve mülayim bir tiptir ama inanılmaz zor beğenir statüye çok düşkünler çünkü. Kore de kızların arasında popülerlik yakışıklı erkek arkadaş ile değil erkek arkadaşın sosyal statüsüne göre oluyor.

Ama merak etme ortalama bir koreli kızın sevgilisi olursan günde en az 3 kere seni yiyişmek için rahatsız edecektir. Eğlenip gezip tozmaktan kalan zamanda yiyişerek gecer vaktiniz.

Bu arada sevgilin bile olsa asla yalnız bırakmaya gelmezler. Hemen bir bara girip içmeye başlarlar alkolü sever koreliler ve içtiklerinde statü yakışıklılık para filan hiç umurlarında olmaz senin sevgilin iken barda herhangi biri ile yatabilir. Ertesi gün sanki hiç birşey yokmuş gibi seninle devam eder yada edebileceğini sanır o yüzden koreli bir sevgili için geniş mezhepli bir adam olman yada sadece benim gibi yatak için kullanman gerekir.

• Hocam bunlar kıl bırakıyorlar hemde çok fazla
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.