Şimdi Ara

ASUSRECOVERY-OS FİLE DEPLOY ERROR -HATASI YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle sunu söyleyeyim 2-3 gündür bilgisayarda yavaşlanma vardı ve son 1 saattir donmalar yaşandı bundan öncede 1 kere böyle oldu ve başlarken recovery ekranı gelmişti ve biraz yanlıslık üzerine yapmıstım ve fabrika ayarlarına geri dondu.. şimdi ise KIRMIZI YAZI İLE ERROR YAZIYOR pc yi aldığımda bana 4 tane dvd verdiler bunlar ise recovery gibi baslangıca döncegını yanı bi nevi format gibi olcagını belirttiler ben cdsız yapmıstım bundan oncesını ve dedimki sanırım cdsiz 1 kere yaptım 2 . olmuyor cdlerı taktım ve 2. cd de %28 oldugunda dondu ve cd cıkardı ERROR verdi bu konuda bi kac konu acılmış başlık var ama bi türlü cözüm bulamadım ve bende başlık altında sorunumu giderebilirim diye düşünüyorum .. iyi forumlar yardıma ihtiyacım var ve elimde sadece 4 tane ASUS UN BANA VERDİĞİ DVD var pc kesinlikle acılmıyor ASUS DEDİKTEN SONRA DEVAM ETMIYOR .. mavi ekran gelebiliyo yani secury gibi boot gibi o ekran geliyo f3 de ise recovery ekranı geliyor ama ondada KIRMIZIYLA ERROR veriyor yardım lütfenn

• günceeeel ! yarın tanıdık bi bilgisayarcıya götürcem sonuc alamassam ..
  • eğer garanti kapsamındaysa ve bir ücret ödemen gerekmiyorsa götür yapsınlar, ama ücret ödemen gerektiğini söylüyorlarsa bios u sıfırlayıp ilk haline getir önce; daha sonra yeni bir windows kur sıfırdan. recoveryle uğraşma
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.