Şimdi Ara

ASUSM51SN YERİNE-TOSHIBA U400-12Y

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumda bi konu altında sordum ama bide yeni bir konu açayım dedim..bir yıldır kullandığım asusm51sn laptopumu serviste uzun zaman geçirdikten sonra bilgisayarcım değiştirmeme müsade etti..bende http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd73282 bu ürünü istedim.ve bunun için üzerine 400 ytl ödemem gerektiği söylendi..sizve mantıklımı..yoksa kazıklandım mı..durumum nedir..eğer başka öneriniz varsa ürünü değiştireceğim..lütfen yardım..
    Asus bilgisayarımın özellikleride şöyleydi..

ASUS M51 SN250DV, INTEL T9300 Core 2 Duo 2.5 Ghz, 2048 RAM 667, 250 HDD, DVD WR, 15.4' WXGA, NVidia 9500M GS 512MB, Vista
    İŞLEMCİ: Core 2 Duo T9300 2.5 Ghz 6 MB 800MHz Penry 45nm

HDD: 250 GB SATA

RAM: 2048 MB DDR-2 667 Mhz Max. 4 GB

EKRAN: 15.4 WXGA, 1280 x 800, Glare Ekran

EKRAN KARTI: NVIDIA GeForce 9500M GS, 512MB VRAM Paylaşımsız, TurboCache: 1280MB, Dx 10.1

• bi fikri olan yok mu..çok acil..ve istanbul bilişimnin güvenilir olmadığı doğrumudur..
  • Arkadaşım iki notebooku kıyaslarsak;

1. Toshıbanın ekranı 13" Asusuun ekranı 15,4"

2. Asus'daki ekran kartı, Toshıba'dan çok çok daha iyi.

3. Toshıbanın hardiski daha iyi.

4. İşlemciler arasında da fark var. Toshıbadaki P8600 işlemci daha yeni nesil bir işlemci. Ama gerek Ghz olsun, gerekse de cache bellek olsun Asusdaki 9300 den daha düşük. Fakat sistem kaynaklarını daha etkin ve tasarruflu kullanacak bir işlemci..

5 İstanbul Bilişimden alınan notebookların garantisini de İstanbul bilişim veriyor diye biliyorum. Bence buda bir eksi.

Sonuç olarak bence en büyük eksi, ekran boyutunun küçük olması.. Heleki 15,4 ekrana alışmış biri için 13,3 ekrana alışman hayli sıkıntılı olacaktır. Ekran kartı performansında da Asusun performansını yakalayamazsın..Asusun üzerine bu Toshıbayı almak için 400 tl vermek bence çok mantıklı değil. Şahsi fikrim bu değişime olumsuz yaklaşmak olurdu.

Son karar senin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arama_Botu -- 14 Nisan 2009; 13:44:15 >

• elma ile armutu karşılaştırmak gibi birşey bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.