Şimdi Ara

ASUS27' VG278H 3D GENİŞ ücretsiz kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Şanlıurfa İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko63 -- 22 Aralık 2013; 11:13:33 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-vg278h-27-vg278h-3d-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=59048

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitakilli -- 13 Aralık 2013; 13:40:34 >

Orijinalden alıntı: seko63

Vatanda stoklarda yok baska sıtede olanıda var

http://www.hizlial.com/asus-27-vg278h-3d-led-2ms-siyah-monitor/30.056.1196.0047

Sonuçta Sen cihazı vatandan aldın.şuan stokta olmayabilir.Stokta varkende Fiyatı böyleydi.

• 1360tl stok da varken olan fiyatı.stokta olmaması ve başka sitelerde olmaması bu ürünün üretilmediği anlamına gelir.ürünün piyasaya çıkış tarihi göz önüne alındığında bu ürünün stoklara girme ihtimali yoktur.vatan da yazan fiyat ürünün piyasada iken ki son fiyatı olup geçen her gün ve çıkan her yeni model ile değer kaybeder. ama vatan o fiyatı düşürmez sebebi stokta olmadığı içindir.o monitör stokta olsa dahi 1360tl yerine benq nun oyuncular için geliştirilen ve editörler tarafından yılın en iyi monitör seçilen 1000tl ye modelini almak çok daha avantajlıdır.
    benim anlamadığım konu forumda herkesin sıfırını aldığı fiyattan 2. elini satmaya çalışmasıdır.
    o fiyata monitörü satman imkansız.

http://www.vatanbilgisayar.com/Monitör/benq-xl2420t-24-xl2420t-3d-led-oyun-monitoru/productdetails.aspx?I_ID=60879

• quote:

Orijinalden alıntı: veli125

1360tl stok da varken olan fiyatı.stokta olmaması ve başka sitelerde olmaması bu ürünün üretilmediği anlamına gelir.ürünün piyasaya çıkış tarihi göz önüne alındığında bu ürünün stoklara girme ihtimali yoktur.vatan da yazan fiyat ürünün piyasada iken ki son fiyatı olup geçen her gün ve çıkan her yeni model ile değer kaybeder. ama vatan o fiyatı düşürmez sebebi stokta olmadığı içindir.o monitör stokta olsa dahi 1360tl yerine benq nun oyuncular için geliştirilen ve editörler tarafından yılın en iyi monitör seçilen 1000tl ye modelini almak çok daha avantajlıdır.
    benim anlamadığım konu forumda herkesin sıfırını aldığı fiyattan 2. elini satmaya çalışmasıdır.

http://www.vatanbilgisayar.com/Monitör/benq-xl2420t-24-xl2420t-3d-led-oyun-monitoru/productdetails.aspx?I_ID=60879

hocam ps3 için monitör bakıyordum ps3 içinde aynı şey geçerlimidir acaba arkadaşın fiyatı gerçekten yüksek ikinci el bir ürün için....bu ürünün ikinci eline bakayım asustan daha iyi ise...ikinci eli insanlar zaten fiyatı daha makul oldugu için alıyor...
    Monster Turbine Creative ep 630 Audio Technica Cks 70 Senheisser px 210 Koss Portapro Logitech Free pulse Akg k 518 dj Jbl 610 Reference westone 3 jvc x30 radius hp twf11r Monster Turbine pro copper REFERANSI OLMAYANLARLA INERNET UZERI SATIŞ HARICI ALIŞ VERIŞ YAPILMAZ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

quote:

Orijinalden alıntı: veli125

1360tl stok da varken olan fiyatı.stokta olmaması ve başka sitelerde olmaması bu ürünün üretilmediği anlamına gelir.ürünün piyasaya çıkış tarihi göz önüne alındığında bu ürünün stoklara girme ihtimali yoktur.vatan da yazan fiyat ürünün piyasada iken ki son fiyatı olup geçen her gün ve çıkan her yeni model ile değer kaybeder. ama vatan o fiyatı düşürmez sebebi stokta olmadığı içindir.o monitör stokta olsa dahi 1360tl yerine benq nun oyuncular için geliştirilen ve editörler tarafından yılın en iyi monitör seçilen 1000tl ye modelini almak çok daha avantajlıdır.

hocam ps3 için monitör bakıyordum ps3 içinde aynı şey geçerlimidir acaba arkadaşın fiyatı gerçekten yüksek ikinci el bir ürün için....bu ürünün ikinci eline bakayım asustan daha iyi ise...ikinci eli insanlar zaten fiyatı daha makul oldugu için alıyor...

ps3 kullanmadım ve özelliklerini bilmiyorum. linkteki monitörün fiyatının yüksek olmasının sebebi 3d olmasıdır. ps3 ün 3d özelliği varmı bilmiyorum. 3d özelliği yoksa normal monitör alabilirsiniz
    http://www.vatanbilgisayar.com/Monitör/benq-vw2424h-24-vw2424h-genis-ekran-va-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=60880
    bu monitör 8 bit dir. piyasadaki satılan çoğu monitörler 6bit dir. 8 bit farkını yaşarsınız. ancak ps3 için genelde 82 yada 102 ekran lcd alıyorlar siz niye küçük monitör tercih ettiniz.
    eğer ps3 ün 3d özelliği varsa linkteki 3d özellikli monitör nvidia vision desteklidir. yani sadece nvidia ekran kartlarında 3d görüntü alırsın. yani ps3 de 3d çalıştırmayabilir.tam emin değilim. lcd tv ler gibi değiller.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.