Şimdi Ara

Asus ZenFone Max Pro (M2), Android Pie güncellemesi almaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Akıllı telefon üreticilerinden Asus, Android Pie işletim sistemi güncellemesini ZenFone Max Pro (M1) ve Max (M2) modellerine dağıtmaya başlamıştı. Şimdi ise ZenFone Max Pro (M2) kullanıcıları, Android'in en son sürümüyle tanışıyorlar.

     


    İki hafta içinde tüm kullanıcılara gönderilecek


    ZenFone Max Pro (M1) ve Max (M2) modellerinde olduğu gibi, ZenFone Max Pro (M2) güncellemesi de şu an için yalnızca Hindistan’da yapılıyor ve Android Pie güncellemesinin diğer ülkelere ne zaman yayılacağı konusunda ise henüz tam bir tarih verilmediğini söyleyelim.


    16.2017.1903.061
    numarası taşıyan bu güncelleme, Nisan güvenlik yaması yerine, Mart güvenlik yaması ile birlikte geliyor ve en fazla iki hafta içinde de diğer ülkelerde dağıtılması bekleniyor.

      







  • asus zenfone 3 den minik performans farkı var ama 3 lere pie yok.

  • kuruwa kullanıcısına yanıt
    Custom rom kur çok zor değil. Kurmuyorsanda ağlama burada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    Burda ki konu firmaların güncelleme sorunu aslında. Custom rom kurmasını tabiki biliyorum resmi varken neden kurayımki. garantisi bitince tabiki customla devamda seni asus çalışanı gibi gördüm hayırdır nerene dokunduda böyle bir cevaba gerek duydun bu arada rom larla aran iyi ise Avea intouch 4 e bi pie rom u derlesene romların hiçbiri stabil değil veya çalışmayanları var bak ben bile teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuruwa -- 13 Nisan 2019; 20:9:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuruwa kullanıcısına yanıt
    Asusla alakam yok. Güncellemeyi firma versin diyorsan iphone var bayıl parayı al. Avea intouch 4 rom port etmekle kimse uğraşmaz. 1GB ram var zaten çoktan modası geçmiş cihaz.
  • rom ne kadar stabilse cihaz o kadar güzel çalışır rom yapıldı çok intouch 4 e ama güncel rom yapılmadı. ios hiç açmadı beni sevemedim bana itici geliyor sevenlere saygımız sonsuz ama ben sevemedim lg v10 iş icabı arbedede kırılınca gelen tamir parası ile mecbur aldım asus u gelen para buna yetti ki arada üst seviyeler uçtuuu gitti 2856 idi aldığımda tepe modeller şimdi kaç. soft brick t50 yi kurtarıp custom 7 kurmuştum hantal 1gb ramlı telefon mükemmel hızlandı ama derleme eksikti hata doluydu . touch a derlerse oda yağ gibi akar ama uğraşan yok popüler değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuruwa -- 14 Nisan 2019; 11:27:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.