Şimdi Ara

▓▓►ASUS Zenfone Kullanıcı Kulübü◄▓▓ | 148 Kişiyiz! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
417
Cevap
11
Favori
11.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Ben arama ile alakalı tüm uygulamaların önceki versiyondaki apk dosyalarını almıştım, Asus Contacts hariç diğerleri hata verdi.

Furkan Güneş
    "İnandığım gibi yaşıyorum"
  • CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    Bir yanlış anlaşılma var sanırım. Bende sorun yok, diye açıklama yapmıştım. Sanırım sorun var gibi anlaşılmış.
    Benim telefonda flipcover var, contacts da güncellendi, ama arama kayıtlarımda kayıp olma gibi bir sorunum yok. Yani tüm aramalarım görünüyor arama listesinde.

Orijinalden alıntı: jass

Bir yanlış anlaşılma var sanırım. Bende sorun yok, diye açıklama yapmıştım. Sanırım sorun var gibi anlaşılmış.
    Benim telefonda flipcover var, contacts da güncellendi, ama arama kayıtlarımda kayıp olma gibi bir sorunum yok. Yani tüm aramalarım görünüyor arama listesinde.

Sanırım siz benim mesajımı yanlış anladınız. Ben bilgi amaçlı olarak yazdım onu. Siz veya forumdaki diğer arkadaşlar bu tarz bir sorun yaşarsa diye yazdım.

Bu arada yazılım sürümünüz nedir?
  • Progressive rom için Zenfone 5 tester aranıyor...

@medetres

Eklendiniz.

Furkan Güneş
  • arkadaşlar bu sabah Asus klavye , calling screen, ve hava durumu için play storeye güncelleme geldi sanıyorumki bir çok arkadaşın gelen aramayı göstermeme gibi bir sorunu vardı bu güncellemeyi yapın sorununuz düzelecek burayada yazabilenler sorunlarının çözülüp çözülmediğini yazarsalar daha faydalı olur

Orijinalden alıntı: GA-H55M-S2V

arkadaşlar bu sabah Asus klavye , calling screen, ve hava durumu için play storeye güncelleme geldi sanıyorumki bir çok arkadaşın gelen aramayı göstermeme gibi bir sorunu vardı bu güncellemeyi yapın sorununuz düzelecek burayada yazabilenler sorunlarının çözülüp çözülmediğini yazarsalar daha faydalı olur

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Edit: Google Play'deki ASUS Contacts yeniliklerinde şu metin geçmektedir:

quote:

*** There's a problem about call log disappear in Zenfone5/6 series after the system update. You can avoid it by hanging calls with button on screen rather than ower key, Bluetooth, Flip cover ..etc.

Demek istediği şu: Çağrıları sadece ekran üzerindeki düğmelerle sonlandırın. Güç düğmesi, bluetooth ile, flip cover ekranı ile sonlandırmayın. Yoksa arama kaydı yapılamaz. Bu sorun son güncelleme ile birlikte görülmeye başlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 4 Mart 2015; 14:21:39 >

Furkan Güneş

• Zenfone 6 için PhilZ Recovery çalışıyormuş:http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=4360

PhilZ Recovery ve rom testi için Zenfone 6 tester aranıyor...

Zenfone 5 testleri için Onur Mert seçilmiştir.

Furkan Güneş
  • Zenfone 5 Beyaz bro

Orijinalden alıntı: NobleFighter

Zenfone 5 Beyaz bro

Ekledim

Furkan Güneş
  • CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    Benim sürümüm 2.21.40.39 android 4.4.2
  • arkadaşlalr selam benim güncelleme sorunu Ankaradaki Asus'a giderek çözdüm fabrika çıkışında yanlış sürüm atılmış dediler herşeyi sildiler tekrar yüklediler 2 saatte hallettiler özür dileyip 1 tanede republic of gamers mouse pad hediye ettiler madem buraya kadar geldiniz diyerek sağolsunlar sizlerde sağolun

şimdi bişey sormak istiyorum size

sürümü kontrol ettiğimde 2.21.40.29 vardı orada son sürümün 2.21.40.29 olduğunu söyledim onlarda stabilite sorunu var böyle kalsın başka bir güncelleme gelene kadar yapmayın diedi Ankara Asus bana

@jass size sorum hocam bir kullanıcı olarak ne varki bu kadar bi güncellemeyi asus sitesinde var olduğu halde Asus türkiye Ankara tavsiye etmiyor ve dolayısıyla yüklemiyor

@rambo_FT hocam sizede bir soru sorayım işin teknik işleriyle haşırneşirsiniz baya ne var bu güncellemede sizin de bir yorumunuzu alayım elbet sizde kullanmışsınızdır bu sürümü teknik bir bilgisini sormak istedim

• @GA-H55M-S2V

Wifi ve arama kaydı sorunları bilinen son sürüm sorunları. Wifi'yi rom'da hallettim ancak arama kısmı da bir sonraki güncellemeye kaldı. Öyle stabilite sorunu olan bir güncelleme değil ancak Asus yetkilileri "Root yapın, çözümleri nette mevcut, onları kullanın" diyemezdi elbette. O yüzden "Güncelleme!" diyerek uyarmışlar. Onlar da haklı. Bugünlerde bloğuma gelen wifi sorunu yorumlarına "çözüm root ya da önceki versiyon" diyorum. Herkes root yapamaz ki...

Furkan Güneş
  • jass kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğimiz sorun 2.21.40.44 versiyonda son contacts güncellemesiyle oluyor.

Orijinalden alıntı: GA-H55M-S2V

arkadaşlar bu sabah Asus klavye , calling screen, ve hava durumu için play storeye güncelleme geldi sanıyorumki bir çok arkadaşın gelen aramayı göstermeme gibi bir sorunu vardı bu güncellemeyi yapın sorununuz düzelecek burayada yazabilenler sorunlarının çözülüp çözülmediğini yazarsalar daha faydalı olur

Sorun Contacts uygulamasıyla ilgili. Contacts güncellenene kadar düzelmeyecektir. Contacts'ı fabrika sürümüne çevirirseniz düzeliyor mesela sorun ama o versiyon da çok eski.
  • Zaten o sürüm daha önce sitede vardı, sonra gelen geri bildirimlerle kaldırmışlardı. Sorunlu olduğunu bildikleri o sürüm dedikleri gibi yanlışlıkla sizin telefona yüklenmiş. Sonraki güncellemeler bir önceki düzgün sürüme göre hazırlandığı için de sizin ara sürümle uyumsuzluğundan dolayı demek ki yeni güncelleme yüklenemiyordu. Yaşayarak öğrenmiş olduk. Benzer sorun yaşayanlar çıkarsa, onlara da bu şekilde yardımcı oluruz.

Olayın çözülmesine sizin adınıza sevindim.
  • Zenfone 5 siyah ekleyebilirsiniz :)

Furkan Güneş
  • Ekle hocam,zenfone 5 Beyaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.