Şimdi Ara

Asus ZenFone 6 Yazılım/Donanım/Sık Sorulan Sorular (Kapandı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
18
Favori
18.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün adımları uyguladım dosyayı indirdim ve tüm dosyaların olduğu dizine yapıştırdım ama bildirim gelmiyor ne yapmalıyım
    Edit:telefonu kapatıp yeniden açtım ama aynı hala bildirim gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkockanat -- 31 Mayıs 2015; 23:06:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakkockanat B kullanıcısına yanıt
    Telefonun hafızasına yapıştırdığınıza eminsiniz. Ek olarak ismi neyse öyle kalsın değiştirmeyin.
  • Güncellemeyi yaparsak rehber resimler vb bilgilerim silinir mi

• mustafaxxx M kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi yaparsanız silinmez. Sıfırlama işlemi yaparsanız silinir. Sıfırlama yapmadığınız sürece sorun yok.
  • Buradan devam edelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

Telefonun hafızasına yapıştırdığınıza eminsiniz. Ek olarak ismi neyse öyle kalsın değiştirmeyin.

Evet ismini değiştirmeden telefon hafizasina attim siz ne indirmem gerektiğini link olarak atarmisiniz tekrar indirmeyi deniyim

• Android 5.0 'a güncelledikten sonra fabrika ayarlarına döndürün yazmışsınız. Bu işlemi yapmasam ne olur?
  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Hallettim şu anda güncellemeyi gördü. Sorun zipli dosyayı çıkartmamdan kaynaklanıyormuş

Hiç pc ile uğraşmadan yüklemenin yolu:
    Önce sistem güncellemeden telefonun güncelleme versiyonunu kontrol edin. Sonra destek kısmından açıklamaları okuyorak ilgili l sürümünü indirin. Chromeu masaüstü versiyınunu iste şeklinde kullanın. Bunun için sağdaki üç noktaya dokunun, masaüstü sitesi isteyi tikleyin.
    Dosya indirildikten sonra dosyaya hiç dokunmadan cigazın kendi bellek bölümüne kopyslayın, uyarı gelecektir. Onaylayın, işlem tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 1 Haziran 2015; 11:00:54 >

• Burada biraz değişik bir anlatım yaptım, buradan da güncelleyebilir isteyenhttp://teknozin.com/zenfone-6-icin-lollipop-guncellemesi-yayinlandi-indirin/
  • Güncelleme gayet sıkıntısız bu arada kurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoyrazKarayel59 -- 1 Haziran 2015; 11:50:47 >
  • Arkadaşlar kargoya daha yeni verdim ürünü teknik servise ulaştı yazıyor. 20 günüm böylelikle başlamış mı oldu yani ?

ASUS ZenFone 6 URUN TEKN?K SERV?SE ULA?TI
  • Lollipop güncellemesini yaptıktan sonra sim kartı okumuyor yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdeniz17

Android 5.0 'a güncelledikten sonra fabrika ayarlarına döndürün yazmışsınız. Bu işlemi yapmasam ne olur?

Fabrika ayarlarına dönmenizi tavsiye derim. Büyük bir güncelleme temiz geçiş yaparsınız. Piliniz daha çok güder, performans daha iyi olur. Ancak karar size kalmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: to1ga

Arkadaşlar kargoya daha yeni verdim ürünü teknik servise ulaştı yazıyor. 20 günüm böylelikle başlamış mı oldu yani ?

ASUS ZenFone 6 URUN TEKN?K SERV?SE ULA?TI

Süreç başlamış gibi görünüyor, müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz.

• quote:

Lollipop güncellemesini yaptıktan sonra sim kartı okumuyor yardımcı olabilir misiniz?

Telefonunuza orijinal olduğundan eminmisiniz? Eminseniz arama bölümüne *#06# yazın karşınızda iki tane karışık numara geliyor mu?

• quote:

quote:

Lollipop güncellemesini yaptıktan sonra sim kartı okumuyor yardımcı olabilir misiniz?

Telefonunuza orijinal olduğundan eminmisiniz? Eminseniz arama bölümüne *#06# yazın karşınızda iki tane karışık numara geliyor mu?

Evet, 2 tane imei numarası geldi
  • quote:

quote:

quote:

Ayarlardan ağ ayarlarına girdim ve kullanılabilir ağları tarattım. 3 operatör çıktı kendiminkini seçtim ve bağlandı. Teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

Hocam sim kartlartini cikartik tekrardan taki , gine aynı şey olursa asus destek sayfasından kitkata geri dönme yazılımı indirip yüklersiniz. Ancak daha önce zenfone 5 olan bir arkadaşım da benzer bir sorun vardı garantiye göndermek zorunda kaldık. Sim girişlerini değiştirip gonderder.

• arkadaşlar zen 6 ya lollipop nasıl kurucaz kısaca anlatırmısınız ?
    ben güncelleme arattım telefonda 70-80 mb lık bir güncelleme çıktı onu yükledim şimdi anadroid yeni sürüme geçiliyor yazıyor ekran da bu kadar mı ?
  • quote:

Önce güncelleyin, ardından güncelleme bitip uygulamalar android sürüne geçiriliyoru görence güçe 6-7 saniye basıp kapatın. Ardından recovery'den wipe yaparsınız.

boyle yapınca bi sorun olmasin? tam guncelliycekken kapatıp sıfırlamak felan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.