Bildirim
Asus Zenfone 6 Film İzleme Programı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Direkt at izle onudami ben söliyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Cakalların saltanatı kurt ayaga kalkana kadardır demıs atalarımız.
-
Mx player iyidir onu kullan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Film indirme uygulaması arıyorsan zor bulursun. Telif hakkı ihlali yüzünden google play barındırmıyor bu tür uygulamaları
Hmm teşekkür ederim _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Yazamsar
Mx player iyidir onu kullan
Katılıyorum gayet başarılı bi player_____________________________ -
Mx player kullan aynen
merhabalar, yeni üye olduğum için nereden yazacağımı bilemedim size bir soru sorabilirmiyim, yaklaşık 2 aydır zenfone 6 kullanıyorum fakat facebook videolarını açmıyor.
youtube videolarını izleyebiliyorum. müşteri hizmetleride buna cevap veremedi, video oynatıcı proğramlar indirin dediler indirdim fakat acamadım, yardımcı olabilirmisiniz.
birde şarzım 1 gün zor gidiyor akşam 10da takıyorum sabah 7 de çıkarıyorum fakat yarım saat sonra yüzde 90 lara düşüyor bu normalmidir._____________________________ -
Bilgisayardan atıp izlemek istiyorsan MX Player Pro (internette full var bulursun) Ayrıca AC3 ses desteği istiyorsan programın içinden codec indirmen lazım.
Direk uygulama üzerinden izlemek istiyorsan Dizi Cu uygulamasını indir.İçinde dizi ve filmler var.Bazı filmler 720p ve 1080 p kalitesinde.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cuyazilim.dizicu&hl=tr_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hd film cehennemi apk
- maçkolik iddaa oranları gözükmüyor
- telefondan aldatıldığımı nasıl anlarım
- en iyi kıble bulma uygulaması
- kızılötesi kumanda uygulaması
- fotoğraf düzenleme programı
- instagram ss alınca bildirim gidiyor mu
- google depolama alanı
- spotify lossless türkiye
- huawei sağlık uygulaması neden yok
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt