Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
150
Favori
680.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tpnrck

hocam Allah senden razı olsun valla :)

bu daha başlangıç arkadaşlar hep beraber kullanılabilirliği en üst düzeye getireceğiz.
  • snatcher1982 kullanıcısına yanıt
    Hertürlü yardıma hazırım :) birde rootdan sonra unroot olayıda çalışıyormu bi denermisiniz
  • quote:

Hertürlü yardıma hazırım :) birde rootdan sonra unroot olayıda çalışıyormu bi denermisiniz

denemedim ama supersu dan bile yapabilirsin bunu :) basit iş yani
    En son root-rom olaylarına galaxy wonderla girmiştim :) xperia z de hiç kurcalayamadım bile garantiyle uğraşmaktan şimdide hakem heyetinin kararını bekliyorum :), o yüzden baya unuttum bu olayları :)

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tpnrck -- 22 Ağustos 2014; 18:05:03 >
  • quote:

en son root-tom olaylarına galaxy wonderla girmiştim :) xperia z de hiç kurcalayamadım bile garantiyle uğraşmaktan şimdide hakem heyetinin kararını bekliyorum :), o yüzden baya unuttum bu olayları :)

ben o sony xperia nın varya !!!!! bendede z ultra vardı 2000 tl gittti su geçirdi cihaz pert oldu ikinci el aldığım için gitti cihaz
    Birlikten kuvvet doğar...

Yüklendi Efendim
    Benimki bide su geçirmekten değil kamera ve ahize sıkıntısındandı 20 iş gününü doldurduğu an tüketici haklarına başvurdum. Uğraşmaktan sıkıldım iyice. Tam o sırada Asus Fonepadim imdadıma yetişti :) Sonrada sağolsun Zenfone 6 :) annemede Zenfone 5 aldım. Şuanda memnumum Asus inşallah pişman etmez, kalitesinden eminim.
  • quote:

Benimki bide su geçirmekten değil kamera ve ahize sıkıntısındandı 20 iş gününü doldurduğu an tüketici haklarına başvurdum. Uğraşmaktan sıkıldım iyice. Tam o sırada Asus Fonepadim imdadıma yetişti :) Sonrada sağolsun Zenfone 6 :) annemede Zenfone 5 aldım. Şuanda memnumum Asus inşallah pişman etmez, kalitesinden eminim.

sony den iyidir emin ol s800 işlemciyle menü geçişlerinde bile takılma yaşarsın çatır çatır ısınır şarj dayandıramazsın sesi duyulmaz boktan hoparlör ve ses çıkışı daha neyini sayayım şu imzamdaki cihaz listesindeki tek pişmanlığımdır sony ve xperia ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkan

quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Şimdi Asusu aradım bu yazılımlar için neden internet üzerinden göndermiyorsunuz diye binlerce bu işten anlamayan insan mağdur dedim.
    Önce Yok öyle bir şey dedi iki saat anlatınca email gönderin dedi.

Bende ne kadar cahil olduğumu anlasın diye hangi numaraya göndereyim dedim. :))

Email bilmeyen yazılımı nasıl atacak.

iyi diyorsunuz da ben denemek için ayarlar-sistem güncellemesinden kontrol et dedim. En son güncellemeyi buldu 40 mb. kadar bir dosya indirdi ve kurdu. Bunun dışında güncelleme için hiçbir şey yapmadım. Güncellemeleri el ile yapan bir arkadaş sistem bilgisinin fotosunu paylaşmıştı. Kontrol ettim. Onunla aynı. Yani güncelleme yapacaklar önce sistem güncellemelerinden bir kontrol etsinler. Şu acımasızca telefonu kötüleyen arkadaşı da pek anlamıyorum. Sorunlar var, bu gerçek ama sanki bu telefonu alan herkesin başına bu sorunlar gelecekmiş gibi anlatıyor. Bizdeki telefon sorunsuz çalışıyor. Telefonu 3.kez tam şarj ettim ve hiçbir problem yok şimdilik. Günü rahat kurtarıyor.

Ben buradaki ve 5" konusundaki genele hitaben yazdım.
    Ve doğrusunu o olduğu içinde aradım.
    Alıncada %99 memnun olacağımızı biliyorum çünkü Asus Me 372 CG Fonepade içinde bir sürü şey söylediler aldım çok memnunum.

Alıncada tabii önce oradan kontrol edeceğim fakat burada ki arkadaşların bir kısmı oradan olmuyor yazılım indirmek gerekiyor diyince aradım.

Yoksa bu işlerin yabancısı değilim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Şuanda sadece xperianın ön kamerasını özledim o kadar, zenfonun ön kamerası bira morumsu gösteriyo dudaklar falan, yazılımla düzelirmi bilmiyorum,birçok apk denedim ama ön kamerada pek değişiklik olmadı. Sizde de öylemi?
  • beyler stok konusunda bilgisi olan, kulagina birsey gelen varmi?

ne zaman stok gelecek ya?

gecen hafta magzada parasini odedik, 1 hafta gecti tik yok...
  • quote:

Şuanda sadece xperianın ön kamerasını özledim o kadar, zenfonun ön kamerası bira morumsu gösteriyo dudaklar falan, yazılımla düzelirmi bilmiyorum,birçok apk denedim ama ön kamerada pek değişiklik olmadı. Sizde de öylemi?

araştırma yapabilirim program konusunda ...
    Olabilir hocam, arka kamera için fv-5 kullanıyorum ancak ön kamera için stok kullanmak zorunda kalıyorum.
  • quote:

Olabilir hocam, arka kamera için fv-5 kullanıyorum ancak ön kamera için stok kullanmak zorunda kalıyorum.

ben pek ön kamerayı kullanmıyorum aslında bundan dolayı pek umrumda değil :) ama bakınırım kardeşim
  • evs4evs kullanıcısına yanıt
    asus zenfone dağıtıcısı Bilkom haftaya Türkiyenin tüm stoklarında olacağını mesajla bana bildirmişti.

25 ile 29 arası sanırım stoklarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teowanted -- 22 Ağustos 2014; 18:44:06 >
  • batarya kalibrasyon işlemini biraz önce yaptım öncedende bahsettiğim gibi bu kalibrasyon için cihazın rootlu olması gereklidir aksi takdirde program çalışmayacaktır.

Bi ön kameranızı kontrol ederseniz sevinirim :)
  • quote:

Bi ön kameranızı kontrol ederseniz sevinirim :)

ok bir ara edeceğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

beyler stok konusunda bilgisi olan, kulagina birsey gelen varmi?

ne zaman stok gelecek ya?

gecen hafta magzada parasini odedik, 1 hafta gecti tik yok...

bende senin gibi almıştım teknosadan stok yokmuş geri para iadesi aldım sonra kliksadan 760Tlye aldım telefonu ilk 30 dk sısteme yanlıs gırmıslerdı fıyatı bende öyle kaptım :D bakalım şuan kargoda yarın elımde olacak hayırlısıyla bu arada dün ödemesini yaptım havale ile 20.08.2014de siteden havaleyle almıştım :) beyaz düşünürsen kliksada mevcut . ayrıca teknosanın istanbul şubelerinin birkaçındada var bilgin olsun. Zaten ilerde arka kapağı değişebiliyorsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ_OZKAN -- 22 Ağustos 2014; 19:05:37 >
  • Konuda okuduğum kadarıyla pek beğenilmemiş ama yine de f/p olarak piyasadaki en uygun telefonlardan. Almayı düşünüyorum şahsen.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.