Şimdi Ara

Asus Zenfone 5 mi Lumia 925 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle yaklaşık 2 seneyi geçik süredir kullanıyorum androidi kasmalar çok oluyor falan zaten bir adet 10.1'' lik bi tabletim var oyunlarımı falan ordan oynuyorum.
    Zenfone 5 donanım olarak iyi gözükse de 925 donanımı da kötü denilmez.Windows phone gayet stabil çalıştığı için dikkatimi çekiyor.Bunun sebebi ön ve arka kamerayı sürekli kullanırım, instagram facebook whatsapp sürekli kullanırım falan yani standart bi sosyal medya kullanıcısıyım.Androidin herkeste olması hoşuma gitmiyor insanlar bakınca aa bune lan demiyorlar o da ayrı bir canımı sıkıyor.Yani bu android istememdeki en büyük sebep diyebilirim.Bide arkadaşım ben uğraşmam yok rootmuş yok rommuş sıkıldım böyle şeylerden zamanında az cfw yapmadık ama uğraşmak istemiyorum artık.

Lumianın 512 ramlilerinde bile asphalt 8 kasmadan oynatıyor diyorlar.
    Windows phone dan çok bişey beklemeyin bitti diyorlar
    lumia 925 kamera bakımından çoğu telefonu solluyor diyorlar (ki doğru diyorlar selfi çektiğim için zenfone 5'e hem arkada hem ön kamerada farkı koyuyor inceledim)
    Nokia bitti artık alınmaz diyorlar
    Android Kasıyor windows phone kasmaz diyorlar
    Lumia 925 eskimez windows phone telefonlar az olduğu için özel ama bi lg g2 nin bi s4 ün bi huawei p6 nın modası cabuk gecer bi bakmıssın herkesde bunlardan var diyorlar
    Market konusunu da bana söylemeyin zaten ne kullandıgımı yazdım.(Yok uygulama az geç geliyor falan)

Çok kararsız kaldım wp 10 da çıkacak.Bu 15 tatilde almayı planlıyorum lütfen yardım edin.Lütfen detaylı ve mantıklı cevaplar verelim aynı yazıyı windows phone telefonlar forumuna da yazdım.
    Hangi telefonu seçmeliyim bu iki telefon arasından ayrıca windows phone alınmaz falan diyekseniz bütçem 700-750 lira hangi android cihazı alabilirim böyle kasmayanından falan?

• Up hocam bende aynı arifedeyim
  • 8-9 ay Lumia 925 kullanmış biri olarak,

Telefon bence oldukça sağlamdı. Görünüş olarak da çok şık. Fotoğraf kalitesi ise gerekten çok iyi. Fakat şarjı bildiğiniz emiyor. Aşırı ısınıyor, whatsapp da mesajlaşırken bile ısınıyordu. Stabil konusuna gelirsek, evet stabil aslında fakat bazen uygulamalara girerken "sürdürülüyor" diye bir yazı çıkıyor ve seni çok uzun süre bekletiyor uygulamaya girmek için. Hatta bazen girmiyor bile.
  • Innovative kullanıcısına yanıt
    Android mi dersiniz windows phone mu hocam? İkisini de kullanmissiniz ben androidden lumia geçersek hata olurmu?
  • cicekoguz kullanıcısına yanıt
    Ben androidden sıkıldığım için, artık root rom işleriyle uğraşmak istemediğim için bir de WP u merak ettiğim için Lumia925 ile WP a geçiş yaptmıştım fakat şunu diyebilirim ki kesinlikle android. WP benim için bir hataydı. Hiçbirşey doğru düzgün değil, herşeyde bir eksik bir kusur var. Uygulama azlığı başlıbaşına sıkıntı. Gerçi şöyle de bir durum var, Lumia 925 den önce Note 2 kullanıyordum, şimdi de z3 compact kullanıyorum. Zamanlarının üst seviye telefonları. Zenfone 5 seviyesinde telefon için android ne denli uzun yıllar vaad eder bilmiyorum hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Innovative -- 13 Ocak 2015; 0:42:04 >
  • Market dandik. Bunun dışında kısıtlı bir sistem. Sıkılabilirsin. Dünya saati için bile uygulama yüklemek gerekiyor.
    1 hafta sonra 10 tanıtılacak. Bekle, Windows bölümünde vakit geçir.

1520 pil ve donanım açısından tabi fiyat açısından da en güzel cihaz. Büyük demezsen tek geçerim
    Ha bu arada 525 ve zenfone 6 kullanıyorum.

Windowsta benim için gerekli uygulama dan hiçbiri yok. E alışveriş, bankacılık, bilet gibi.

Navigasyon ve sağlık uygulaması çok güzel. Kamerası da öyle. Bir de spotify gibi bir servisi var. Bunlar içinse tamam Ama geri kalan için Androidle devam derim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android derim.

WP de , Android de kullanıyorum. Wp de işletim sistemi güzel ama uygulamaların yetersizliği sürekli karşına çıkıyor. Marketi yeterli düzeye gelene kadar WP almazdım , ki aslında işletim sistemini çok beğeniyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Asus zenfone 5 alınır mı
    11 yıl önce açıldı
    S4 mü ? G2 mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • market düzelene kadar geçilmez

müthiş bi boşlukta hissedersiniz kendinizi

• Instagram var ama aslında yok , halen beta ve 7 ay oldu

• HSeldon H kullanıcısına yanıt
    zaten şuan sağdan soldan program geliştirici toplayıp uygulama yaptırıyor microsoft.Yani Dediğim gibi kullanım alanlarım android herkeste var 150 liralık olanı da vaar 2000 lira olanıda bu hoşuma gitmiyor.Windows çekici geliyor çünkü farklı bir telefon yani diğerlerinin ''o nası lan'' demesi hoşuma gidiyor açıkcası. İos da pahalı 4s bile kasmaya başladı arkadaşta hala 1000 lira telefon.Kafam çok karışık şu windows 10 da çıksaydı bi ne olucka görseydik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.