Şimdi Ara

asus zenfone 5 batarya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında telefon icin ayırdıgım bütçe 1500 tl civarıydı ama son birkaç gündür ne gerek var o kadar para vermeye diye düşünmeye başladım.Zenfone 5 batarya haricinde kafama yattı gayet şık güzel bi telefon.Başlıktan anlasılacagı gibi kafama takılan tek sorun batarya.Tam 1 gün şarjı yetsin diye derdim yok.Günde 10-12 saat beni idare etsin yolda bırakmasın yeter.Dışarıda flappy-subway tarzı dısında oyun oynamam.Sosyal medyada takılır müzik dinlerim.Sizce bu kosullar altında beni idare eder mi bu telefon?

• Konu güncel.
  • zenfone 5 agır oyunlar oynamadıgı takdırde yetecektır ana konusundan bakıp sorabılırsınız gunluk ortalam kac saat nasıl kullanılınca yetıyor,son guncelleme ıle bır parca daha ıyı gıttıgı yorumlarını okudum.
  • Ana konuda normal kullanımda 11 saat gittigini gösteren resim var aslında yeterli bi süre ama çok şikayetçi olanda var.neye kime inanacagımı şaşırdım.Kullanan arkadaşlar varsa onlardan objektif bi yorum bekliyoum.
  • Kardeşime aldık 1 ay falan olmadı sanırım bataryadan memnun oyun oynar facede gezer sürekli interneti açık olur eve geldiğinde hala telefonu açık
  • Cevremde kullananlar memnun bataryasi en iyilerden degil tabiki ama heptende sikintili gunu asla bitiremeyen bir telefonda degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SanMarinoForveti kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç saat ekran süresi veriyor telefon? Kardeşineé sorup beni bilgilendirsen sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    Alma ihtimalim yüksek bi telefon.İnşallah da öyledir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.