Şimdi Ara

ASUS ZENFONE 5-6 LOLIPOP ROM/YAZILIM/DONANIM-ROOT-GELİŞTİRMELER (SES-PİL) GÜNCEL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.407
Cevap
62
Favori
236.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sunal65

quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

Arkadaşlar 2 büyük soruya cevabı buldum kendi kendime:

1. Yeni Zen UI güncellemesinden sonra hata alıyorduk. Bunun nedeni APPLOCK u dondurmamız, applock un dondurmasını kaldırıp güncelleyin, düzelecektir.

2. Radyo çalışmıyordu, kendi ses düzenleyicisini durdurmuşum ondan açamadı radyoyu, sonra viper ı da kurdum.

sayın devilucifer85 benim mobil internet bağlantımın hatası bundan olabilirmi? ayrıca bahsttiğiniz mesajımda resimleri ekledim orada resimlerde hasıl bir işlem olduğunu görebilirsin. Not telefon rootlu değil. Eğer bunu çözebileceksek telefonuda rootlarım.

Mobil internet bağlantının bunlarla alakası yok, zaten bu ayarları rootlu telefonda yapabilirsin, orjinalde müdahale dahi edemezsin. Bence operatörüne git, bence sorun bağlantı ayarlarında, bağlantı ayarlarını yapsınlar.

Bimcell falan kullanmıyorsundur umarım :D

Hemen operatörünün bayisine git ve mobil bağlantı ayarlarını kontrol ettirt.

• kozkir kullanıcısına yanıt
    Hocam yapıpda karşılaştırmalı resimleri siz koynasanız nasıl olur ? Ayarlar sadece jpg sıkıştıması ile ilgili, kayıpsız kaydetmeye zorladığı için bir miktar düzelme illaki olacaktır.

Viper'ı devreye sokamamışınız. Kullandığınız player nedir ?
  • devilucifer85 kullanıcısına yanıt
    Şu ayarı ilk sayfaya alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Şu ayarı ilk sayfaya alayım.

Ok. Bence bir ayarı da SETCPU için de koyalım ilk sayfaya. İstersen yukarıdaki mesajımı değiştirerek de alabilirsin.

VGA ayarını değiştirdikten sonra gözle farkedilir biçimde fark oluşuyor mu? Tereddütte kaldım yapıp yapmamakla, ne dersin?
  • Roottan sonra antutu benchmark test sonucu böyle.

ASUS ZENFONE 5-6 LOLIPOP ROM/YAZILIM/DONANIM-ROOT-GELİŞTİRMELER (SES-PİL) GÜNCEL
  • devilucifer85 kullanıcısına yanıt
    VGA ayarı nedir.
  • 2smoke kullanıcısına yanıt
    Ayarlar bu şekilde. Sizde kaç çıkıyor?
     ASUS ZENFONE 5-6 LOLIPOP ROM/YAZILIM/DONANIM-ROOT-GELİŞTİRMELER (SES-PİL) GÜNCEL
  • 4.4.2 e geçelim dedik geçtik eskiden android sistemi şarj yerdi şimdi hem sistem hem android is yiyor
  • Pffff

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar whatsappa girdiğimde klavyede yavaslama oluyor bir sure kullandiktan sonra düzeliyor neden oluyor olabilir acaba ? Greenify de uyutmuyorum. Cpu skyden baktigimda %45 lerde deep sleep. Neden uyumuyor acaba wakelockta uyandirani gormek icin neye bakmaliyim ? X32 falan.ne anlam içeriyor ? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • woeyy W kullanıcısına yanıt
    Uyutursanız zaten bildirim alamazsınız, x32 32 kez uyandırma yaptığını gösterir. Klavyeyi bilmiyorum.
    Omich Player kullanıyorum.
    Asus AudioWizardı dondurmayı unutmuşum.

Sonrasında yaptığım denemelerde değişen ayarlar etkili olmaya başladı bir süre için, ama sonra tekrar etkisiz oldu(durduruldu deyip kapandı).

Cihazı yeniden başlattım düzelmedi.
  • merhaba arkadaşlar telefonu yeni aldım da asusun sitesinde kernel source denen güncellemeler var bunları yapmalımıyım ne işe yarıyor? teşekkürler şimdiden
  • mediyanin1 M kullanıcısına yanıt
    Onlar geliştiricileri ilgilendiren şeyler arkadaşım bizlik bişey değil. Güncellemeniz gereken şeyler ve nasıl yapıldığı ilk sayfada mevcut linkleriylen beraber.
  • kozkir kullanıcısına yanıt
    audiowizard ı neden doduruyorsunuz hocam ?? AW çalışacak.

Viper ses ayarlarını yaptıktan sonra viper menuden profili kaydedin, ve notification ı enable yapın. Üstte durum çuğubunda V simgesi çıkacak. Ondan sonra kapanmaz bidaha.

Ama yine yanlış bişeylerlen uraşıyorsunuz söyliyim. Durduruldu hataları hayra alamet değil.
  • sayın smok hocam ben derdimi tam anlatamadım galiba 12 ekimde 4.4.2 ye geçtiğimden bu yana Ayarlar>Diğer>Mobil Ağlar>Erişim Noktası Adları menüsünü açmaya çakıştığımda karşıma aşağıdaki resimdekiler gibi Maalesef Ayarlar durd. mesajı alıyorum operatör ayarlarını giremediğim için mobil internete bağlanamıyorum. Daha önce ASUS_T00F_WW_1_18_40_10 4.3jb varken hiç bir sorun olmuyordu Erişim Noktası Adları menüsünü niye açamadığımdan yada menü niye durdurlduğundan bana bilgi verebilirseniz memnun olacağım. Evde internetim yok evde mobil ağ paylaşımından notebook ta kullanıyorum. 4GB interneti boşa gidiyor. Ayrıca 4.3 Jb ye dönemiyorum. 1 sayfadakileri harfiyen yapıyorum adb sideload 119.zip yapıp telefona gönderiyorum telefonda 4-5 satır sunra hata veriyorve rom gerçekleşmiyor. Çeşitli versiyonları belki 10 defa denedim am bir türlü 4.3jb telefonu döndüremedim. Bu iki sorundan birini çözelilirsem çok iyi olacak.
     ASUS ZENFONE 5-6 LOLIPOP ROM/YAZILIM/DONANIM-ROOT-GELİŞTİRMELER (SES-PİL) GÜNCEL ASUS ZENFONE 5-6 LOLIPOP ROM/YAZILIM/DONANIM-ROOT-GELİŞTİRMELER (SES-PİL) GÜNCEL ASUS ZENFONE 5-6 LOLIPOP ROM/YAZILIM/DONANIM-ROOT-GELİŞTİRMELER (SES-PİL) GÜNCEL

• quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

audiowizard ı neden doduruyorsunuz hocam ?? AW çalışacak.

Viper ses ayarlarını yaptıktan sonra viper menuden profili kaydedin, ve notification ı enable yapın. Üstte durum çuğubunda V simgesi çıkacak. Ondan sonra kapanmaz bidaha.

Ama yine yanlış bişeylerlen uraşıyorsunuz söyliyim. Durduruldu hataları hayra alamet değil.

Audiwizard gereğinden fazla pil yemiyor muydu? Eski konunun ilk mesajlarında bahsedilmişti sanki. Ona istinaden hiç kullanmadım.

Arkadaşın cihaz rootlu benimki değil. Jetaudio kullanıyorum. 44100 hz üzeri flac dosyaları normal playerlar açmadı.

Jet audio kullanacak arkadaşlar AGC diye bir efekt varsayılan olarak açılıyor onu kapatabilirsiniz.
    Tamam hocam notification u yapınca oldu şimdi, teşekkürler.

Code içinde hangi ayarları yaptığınızı koyabilir misiniz.

Genede normal olmayan bir durumu var, açık olan playerın penceresini kapatıp arkada çalmaya başladığında 2-3 saniyelik sanki viper fx devre dışı kalıyor ve ses yüksekliği iki katına çıkıyor, sonra kendine gelip düzelip ses azalıyor.

Derken cihaz kendi kendini resetledi(kurcalamıyordum bu esnada). Hayırlısı diyip takip edecem durumu. :S
  • sunal65 S kullanıcısına yanıt
    Mobil veri neden dolaşımda ? Veri etkin seçeneği de seçili değil. Benim bildiğim yurt dışında değilseniz veri dolaşımını açmayacaksınız, mobil ağ içnde üsttaki ver etkin seçeneği açık olmalı.

Cihaz Roaming de kalmış da o yüzden şebeke problemi yaşıyor sanki.
  • Sanal Bellek S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, AW ses de ciddi etki yapıyor. Özelliklen hoparlor sesini ciddi yükseltiyor. Hani ses az çıkıyor diyen arkadaşlar varya, muhtemelen AW kapalı onlarda. AW yi Auto modda kullanıcaksınız hoparlor için.

Ayrıca AW kapalı olduğunda ses yarıyı geçtikten sonra sona dayanana kadar sanki hiç yükselmiyor kademe kademe. AW açıkken her tıkladığınızda sesin arttığını duyuyorsunuz. Aw direk MAXXAUDIO sürücü ile bağlantılı. Asus Soncimaster diyor siz kapatıyorsunuz :) Açın abicim.

İlk versionlarında problem vardı, sonradan düzelttiler.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.