Bildirim
Asus Zenfone 4 Max. Tanıtım Videosu Kapatma.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hocam cıhazdan memnunmusun pil nasıl gidiyor,tavsiye edermisin,nerden kaç liraya aldınz -
Ben memnunum.Sosyal medyada pek aktif olmasam da kullanıyorum,günlük normal konuşma,internette haber vs.. 3,5- 4 gün bataryası idare ediyor.
İndirim vardı 990 Tl ye aldım.
Bataryası yavaş doluyor.Bunu bilmemde de fayda var.5.000 mah. -
dukkandan mı internetten mı HB,vatan vs aldınız dukanlardayok dukkan guvenldır diyorlar siz ne dersinizquote:
Orijinalden alıntı: Guest-CAFE96FA5
Ben memnunum.Sosyal medyada pek aktif olmasam da kullanıyorum,günlük normal konuşma,internette haber vs.. 3,5- 4 gün bataryası idare ediyor.
İndirim vardı 990 Tl ye aldım.
Bataryası yavaş doluyor.Bunu bilmemde de fayda var.5.000 mah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limit001 -- 7 Mart 2019; 14:3:45 > -
İstanbul Eyüp te bulunan Turkcell Ana Bayii aldığım yer.
Dükkan en iyisi. -
hocam arkadas alacaktı yok heralde bıtmıs bazı subelerıne sordum yok diyor subenın adı varmı -
CEVRE ILETISIM ELEKTRONIK SISTEMLERISAN.TIC.LTD.STI, FAHRI KORUTURK CAD. NO: 28/A, 34060 EYÜP/İstanbul
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X