Şimdi Ara

ASUS ZenFone 4 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
6
Favori
20.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefon hafızasına numara kaydederken isim yazmaya çalışıyorum 14 karakter sınırı uyguluyor daha fazlasını yazamıyorum bunun bir çözümü var mı?
  • Babamın telefonuna kurdum lolipopu hız veya pil performansı olarak bir fark göremedim. Bir hataylada karşılaşmadım isteyen kurabilir. Ben kurduktan sonra wipe/factory reset yaptım telefonu sıfırladım temiz bir lolipop olsun dedim.Çünkü kitkatın üstüne kurduktan sonra seriliğini kaybetmiş gibiydi.
  • Telefonu ablama aldık simkartı takmış ama şimdi çıkaramıyorum nasıl çıkarcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • greeny16 G kullanıcısına yanıt
    Bende bugun aldım telefonu aynı sorunl karşılaştım meğersem simkartı ters takıyormuşuz.. cımbızla zor zor çıkardım ben..

TELEFON SU GİBİ PİL YİYOR ÇILDIRICAM ABİ..

• Telefon rehberindeki kişilere nasıl resim koyarım

• pilin uzun gitmesi için kendine has ayarı olan varmı çok pil yiyor teelefon.
  • Arkadaşlar bugün bu telefonu alarak aranıza karıştım. Telefonun yazılım bilgisi resimde mevcut. Ben bu zımbırtıyı lollipop'a yükseltmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bir türlü kestiremedim. 6.6.3 e bile çıkaramadım. Telefondan güncelleme denetle diyorum bir şey bulamıyor. Web sitesinden indirirken yazılımla ilgili WW-H3G-CHT gibi şeyler var bunların ne olduğunu ve benim telde neye karşılık geldiğini çözemedim. Yine hepsinin 6.6.3 lerini indirdim belki biri çalışır diye. Doğrudan kendi hafızasının ana dizinine attım hem rar olarak hemde bir klasörlere çıkarıp rar dosyası ile aynı adları verdim. Fakat hiç bir koşulda telefon güncelleme dosyası bulundu uyarısı vermedi. Sizce nerede hata yapıyorumdur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManikD -- 20 Haziran 2015; 22:31:47 >

• Telefonu ayarlardan sıfırlayıp öyle Lollipop 5.0 güncellemesini yapsak daha sağlıklı olmazmı arkadaşlar daha iyi olurmu sizce
  • Arkadaşlar babama bu telefonu almak istiyorum, önerir misiniz? max 400tl ye en uygun telefon bu görünüyor.
  • Şu an en uygun nereden alınabilir ?
  • phatron_23 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada.com galiba.
  • Hepsi buradadan zenfone 4 aldım anneme. görüşürken annemin sesi sanki dış mekandaymış, rüzgar esiyormuş gibi geliyor. "s" ve "ş" harflerini söylerken cızırtlılanıyor ses. 100 TL'lik eski tuşlu telefonundan sesi daha iyi geliyordu. Bu belirttiklerim tüm zenfone 4'erde mevcut mu? Değilse ne yapabilirim? Yardım lütfen...

EDİT: sonradan aklıma geldi whatsapp tan aradım, ses billur gibi. yani mikrofonda fiziksel hasar yok, sorun yazılımsal. ayrı şehirlerde olduğumuz için mevcut yazılımını bilemiyorum, memlekete gittiğimde yüklü değilse lollipop a yükselticem inşallah sorun çözülür. yabancı forumlarda bu sorundan yakınan çok kişi var, teknik servise gönderip anakartı değiştirilen olmuş. burada hiç bahsedilmemesine şaşırdım. belkide kullanıcı doğrudan algılayamadığı içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^bloom^ -- 1 Temmuz 2015; 1:28:09 >
  • asus zenfone 4 bu telefonu 10 gün önce kargo dahil 410 TL'ye N11 den satın aldım. Sabah sipariş verdim, ertesi gün öğle sonrası kapıya teslim edildi. (Ankara ili)Dispirütör asus türkiye garantılı. İzlenim fiyatına göre özellikleri iyi, en kötü tarafı kamera nın flaşının olmaması ve ön kamera düşüklüğü, donanım olarak çok iyi, wifi den internete girmesi çok hızlı, 6,7 sekmede açsanın hızlı bir şekilde sayfaları açıyor, arka kapak evet zor açılıyor, ama çok sağlam oturmuş, sağlam bir telefona benziyor. Telefonda kit kat yüklü ve çift sim var, iki sim yuvasıda denedim çalışıyor, pili 1600 mili amper, Benim gibi normal telefon kullanan birisi olarak 3 gün gidiyor, (oyun falan yok, yalnızca biraz internette gezinti) oyun performanslı bir telefon istemeyenlere tavsiye ederim, 410 TL'lik bir fiyata göre çok iyi bir akıllı telefon.
  • Arkadaşlar telefonu lolipopa yükselteceğim fakat v6.6.3'ü bir türlü yükleyemedim. Son zipi telefonun ana dizinine attım orada sıkıntı yok ama telefona bildirim gelmiyor. güncellemeleri denetle deyince de bir haraketlilik lazım. şuanki sürümü v6.6.2.

lollipop için 6.6.3'e yükseltmek lazım dediği için o sürüme geçmeye çalşıyorum. olmuyor. bildiriö falan yok. yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

Arkadaşlar telefonu lolipopa yükselteceğim fakat v6.6.3'ü bir türlü yükleyemedim. Son zipi telefonun ana dizinine attım orada sıkıntı yok ama telefona bildirim gelmiyor. güncellemeleri denetle deyince de bir haraketlilik lazım. şuanki sürümü v6.6.2.

lollipop için 6.6.3'e yükseltmek lazım dediği için o sürüme geçmeye çalşıyorum. olmuyor. bildiriö falan yok. yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar güncellemeyi nasıl göstericex bilen yok mu?

6.6.2 üzerine lolipop kursam sorun olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: ^bloom^

Hepsi buradadan zenfone 4 aldım anneme. görüşürken annemin sesi sanki dış mekandaymış, rüzgar esiyormuş gibi geliyor. "s" ve "ş" harflerini söylerken cızırtlılanıyor ses. 100 TL'lik eski tuşlu telefonundan sesi daha iyi geliyordu. Bu belirttiklerim tüm zenfone 4'erde mevcut mu? Değilse ne yapabilirim? Yardım lütfen...

EDİT: sonradan aklıma geldi whatsapp tan aradım, ses billur gibi. yani mikrofonda fiziksel hasar yok, sorun yazılımsal. ayrı şehirlerde olduğumuz için mevcut yazılımını bilemiyorum, memlekete gittiğimde yüklü değilse lollipop a yükselticem inşallah sorun çözülür. yabancı forumlarda bu sorundan yakınan çok kişi var, teknik servise gönderip anakartı değiştirilen olmuş. burada hiç bahsedilmemesine şaşırdım. belkide kullanıcı doğrudan algılayamadığı içindir.

aynı sorun bende de var hocam, kimle konuşsam beni duymakta güçlük çekiyor. ortamın sesi benim sesimden daha fazla gidiyor karşı tarafa.

servise vermeyi düşünüyorum fakat yapılabilir mi bilmiyorum.

siz bir çözüm bulabildiniz mi?

• cerbil kullanıcısına yanıt
    burada yazdıktan birkaç gün sonra kendiliğinden düzeldi hocam. Belki otomatik güncelleme açıktı da oradan güncelleme ile mi çözüldü iş bilemiyorum. Sorunu yaşarken telefonun mikrofonunda arıza olup olmadığını denemek için whatsapp görüşmesi yaptım ses çok net geldi. otomatik güncellemeyi açmanızı tavsiye ederim, umarım düzelir sizinki de
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin33

asus zenfone 4 bu telefonu 10 gün önce kargo dahil 410 TL'ye N11 den satın aldım. Sabah sipariş verdim, ertesi gün öğle sonrası kapıya teslim edildi. (Ankara ili)Dispirütör asus türkiye garantılı. İzlenim fiyatına göre özellikleri iyi, en kötü tarafı kamera nın flaşının olmaması ve ön kamera düşüklüğü, donanım olarak çok iyi, wifi den internete girmesi çok hızlı, 6,7 sekmede açsanın hızlı bir şekilde sayfaları açıyor, arka kapak evet zor açılıyor, ama çok sağlam oturmuş, sağlam bir telefona benziyor. Telefonda kit kat yüklü ve çift sim var, iki sim yuvasıda denedim çalışıyor, pili 1600 mili amper, Benim gibi normal telefon kullanan birisi olarak 3 gün gidiyor, (oyun falan yok, yalnızca biraz internette gezinti) oyun performanslı bir telefon istemeyenlere tavsiye ederim, 410 TL'lik bir fiyata göre çok iyi bir akıllı telefon.

ya git be kardeşim ne hızlı girmesi. ben kışın bu telefonu aldım 1 hafta kullanıp iade ettim.smart launcher kurduğum halde menü geçişleri kasıyordu,internet ve skyp yapınca telefon manyak gibi ısınıyor. iade ettim lumia 820 aldım neredeyse aynı para ama performans farkı bariz.

yaptığım inceleme iyi ve kötü yönleri içeriyor: http://forum.donanimhaber.com/m_102872922/f_//tm.htm#102872922

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parmen -- 15 Temmuz 2015; 10:02:27 >

• lollipop yüklemeyi düşünenler için ;
    5 gün önce güncellemeyi yaptım( 6,33 firmwire ile birlikte )
    konuşurken ses kalitesinde bir miktar düzelme hissettim
    pil aynı süre dayanıyor
    alet bir miktar hızlanmış gibi geldi
    her hangibir sorun yaşamadım şuana kadar
    bilginize
  • Arkadaşlar zenfone 4 kullanıcısıyım. Çağrılarda aşırı bozuk şekilde sesim karşı tarafa gidiyor. Mikrofonunu ses kaydedicide denedim hiç bir sorun yok. Ama aramalarda aşırı tuhaf sesler karşıya gidiyor. Bu tür bir sorunla karşılaşan var mı?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.