Şimdi Ara

ASUS Zenfone 3 (ZE552KL) Kullanıcıları Paylaşım Grubu (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
42
Favori
219.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevap veriyorumASUS Zenfone 3 (ZE552KL) Kullanıcıları Paylaşım GrubuASUS Zenfone 3 (ZE552KL) Kullanıcıları Paylaşım GrubuASUS Zenfone 3 (ZE552KL) Kullanıcıları Paylaşım Grubu

• ASUS Zenfone 3 (ZE552KL) Kullanıcıları Paylaşım Grubu

Kamera saha testi :) gayet başarılı o kadar abartılı ters ışığa rağmen. Bi kez daha iyiki zenfone 3 dedim. Gece modunda çektim ekstra bir ayar yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 25 Eylül 2017; 0:41:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün itibarıyla, arızalı telefonun ellerine ulaşmasından tam 1 hafta sonra yeni ürün tarafıma kargolanmış. Cihazı ikinci kez kargodan teslim alacağım. Ağzım bir kere yandı, şurasını mutlaka kontrol et dediğiniz kısımlar, özellikler varsa belirtir misiniz? Bir de ups kargo ürünü açmadan imza atmaya zorladı o gün, bu konuda ne yapabilirim?
  • HCalifornia kullanıcısına yanıt
    Asus türkiye bu kargo konularında sorun çıkartmıyor ama n11 ya da gittigidiyor da bu konu ile ilgili kesinlikle uyarıda bulunan satıcılar var hocam ürün açıklamalarında onun birini bulun telefonunuz var ise kargocuya gösterin ürünün pahalı bir ürün olduğunu ve imzadan önce bir iki dakika incelemem gerekiyor diyerek kutuyu kabaca inceleyin kutu içine karışmaz zaten onlar kutuda delik ezik yırtılma vs ürüne hasar verebilecek bir durum var ise kargoya zabıt tutturmanız gerekiyor

Bende titreşim arızası çıkmıştı

Başka arkadaşda ekran kızarması olmuştu açılıştan kısa süre sonra kırmızı bir filtre devreye giriyor gibiydi fark edersiniz

Bunlar dışında genel kontroller titreşim hoparlör vs

Hesap makinesinden ".12345+=" tırnak işaretleri olmadan kodunu yazarak test programını açarak standart testleri yapabilirsiniz

Baştaki . Ya dikkat edin hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

• TT1908 T kullanıcısına yanıt
    Hocam onca yıldır android kullanıyorum hesap makinesiden test açana ilk kez gördüm bilgi için teşekkürler :)
  • döndük dolaştık sonumuz yine kürkçü dükkanı oldu 2.5 yıldır zenfone 5 kullanıyordum. Batarya haricinde bir sıkıntım yoktu. Batarya nedeniyle yeni telefon arayışında çok telefona gittim geldim ama güvenli liman olarak gördüğüm asusa geri döndük. mi 6, one plus 5 tr garantili olsa belki onlara kayardık ama telefona çok para vermeyi sevmeyen(1500-1750 den fazla para verilmez bence telefona), son teknoloji olması merakı olmayan biri olarak vatandan indirimi görünce aldık bir tane. umarım pişman etmez bizi, ki etmeyeceğine inancım tam. Bu arada zenfone 5'te telefondaki verileri, whatsapp görüşmelerini vs kurtarmak için yapacağım backup zenfone 3'te işe yarar mı? buna benzer bir şey yapan oldu mu?
  • Meraklı arkadaşlar için şöyle bir video buldum.Asus anakart tasarımında görsel bakımdan farkını ortaya koymuş hiç dağınıklık yok :)
    https://youtu.be/RdVwtCY-o6w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 26 Eylül 2017; 1:29:28 >
    Asus türkiye bu kargo konularında sorun çıkartmıyor ama n11 ya da gittigidiyor da bu konu ile ilgili kesinlikle uyarıda bulunan satıcılar var hocam ürün açıklamalarında onun birini bulun telefonunuz var ise kargocuya gösterin ürünün pahalı bir ürün olduğunu ve imzadan önce bir iki dakika incelemem gerekiyor diyerek kutuyu kabaca inceleyin kutu içine karışmaz zaten onlar kutuda delik ezik yırtılma vs ürüne hasar verebilecek bir durum var ise kargoya zabıt tutturmanız gerekiyor

Bende titreşim arızası çıkmıştı

Başka arkadaşda ekran kızarması olmuştu açılıştan kısa süre sonra kırmızı bir filtre devreye giriyor gibiydi fark edersiniz

Bunlar dışında genel kontroller titreşim hoparlör vs

Hesap makinesinden ".12345+=" kodunu yazarak test programını açarak standart testleri yapabilirsiniz

Baştaki . Ya dikkat edin hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

• TT1908 hocam, teşekkür ediyorum tüm yardımlarınız için. 15 yıldır forumlarda gezerim, sizden daha yardımseverine rastlamadım. Telefonu araştırırken son 30-40 sayfayı okumuştum, kimin yardıma ihtiyacı olmuşsa, ilk ve çoğunlukla da tek siz yardımına koşmuşsunuz o insanın. Güzel karakterinize müteşekkiriz.
  • rdlsln kullanıcısına yanıt
    Bulut hesaplara depoladığınız bütün verilerin yedeklerini alabilrisiniz hocam whatsapp konuşmaları media dosyaları hatta rehberinizi bile iyi.günlerde kullanın aramıza tekrar hoş geldiniz

• ts2000 kullanıcısına yanıt
    İzlemiştim bende merak ettim geçenlerde yeni üretim tekniği ile üretilmiş anakartlarda da bu tekniğe 3 sene önce falan geçildi sanırım hiç bir yerde lehim izi çıkıntısı vs yok bunlar tam otomasyon anakartlar mm lik belki daha ufak hassasiyet ile yapılıyor bütün işlemler benim de çok hoşuma gitti

bir arkadaş kamera ısınması demişti etrafında onunda sebebini anlıyoruz işlemcinin tam altına gelen bölümle kamera sensörünün altına gelen yerlere bakarsak termal macun olduğunu düşündüğüm macunu görebiliriz buda ısıyı o metal ana kasaya dağıtmak ve yüzey alanını genişleterek ısıyı uzaklaştırmak için yapılmış bir taktik başarılı

Bunları duymak ne güzel hocam herkes birbirinden değişik şeyler biliyor bende bildiklerimi insanlarla paylaşmayı seviyorum elimden geldiğince buralardayım :)

• Arkadaşlar telefonun bilinen kronik sorunu var mı ?
    whatsapp,nette gezinti ve kamerası için almayı düşünüyorum
    LG G3 den geçen varsa kamerası ona göre nasıl ?
    Bu fiyata manuel mod + laser+ OIS olan başka telefon yok
    1080p@60 fps g3 te çok iyiydi Zenfone 3 ün 60 fps video kaydı tatmin edici mi ?
    Hepsiburada dan mı alayım ? gg deki @rootcrack adlı satıcıdan mı ?
  • sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    Rootcrack adlı satıcıdan alışveriş zenfone 3 aldık hatta güvenilir iyi bir satıcı bir sorun olursa değişim raporu falan olaylarınlarından da haberleri var sattım bitti yok yani

g3 kullanmadım ama şöyle söyliyim g3 ün antutu testlerini üst üste 3 defa falan yapamadığını sıcaklık uyarısı verdiğini , ekran parlaklığı sona geldiğinde telefonun cayır cayır yandığını ve bazen pilinin yarı yolda bıraktığını biliyorum

Gönül rahatlığı ile size fazla fazla yeteceğini söyleyebilirim, ois performansı çok başarılı 1080p 60 fps eğer ışık yeterli yani gündüz ise mesela gayet yeterli ve gerçek anlamda 60 fps

kamera konusunda 2 olumsuz şey söyleyebilirim slow kayıt bir s7 edge bir iphone değil her 2 telefonda 240 kare çektiği için onlarla kıyasladım tabiki fiyat farkı orta da

Bir de normal şartlarda inanılmaz hızlı odaklayan laser ışık yetersiz olduğunda yani karanlık ya da karanlıktan çok az daha aydınlık ortamlarda odak sorunu yaşatabiliyor zamanla düzeltilecektir

Manuel modu çok ama çok kuvvetli 85 ya da 86. Sayfalarda paylaşımlarımı görebilirsiniz

60 fps için de youtube da bir video buldum onu da ekliyim

https://youtu.be/3jK8FWM3SpY

Unutmuşum bir de hocam öbürü uzun oldu diye ekstra yazıyım onu kamera için düşük ışık da eğer video kalite modunda ise fps değişken şekilde droplanıyor kalitesinden ödün vermemek için kare hızından kısıyor bunun tercihini kullanıcıya bırakıyor ama yine de fps droplaması bana göre bir sorun olduğu için belirtiyim sürpriz olmasın

Önerir misiniz derseniz kesinlikle öneririm parasının üstünde bir performans veriyor gönül rahatlığı ile alabilirsiniz kronik sorunu yok ama bazen benim gibi şanssızlar da sorun çıkabiliyor ama sanırım 3-4 kişi de sorun çıktı hepimizde değişim aldık asus Türkiye bu konuda malının sonuna kadar arkasında

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: bizimoglan

Asus Zenfone 3 Için fırçalanmış Metal Ayna Durumda ZE520KL/ZE552KL Kaplama Alüminyum Çerçeve plastik arka kapak Anti-güreş telefon kılıfı

http://s.aliexpress.com/QV7rQRfa

Aldım bakalım nasıl bir şey gelecek meraktayım

Hocam ben de bu kılıfı merak ediyorum.

Hangi rengini aldınız?

ASUS Zenfone 3 (ZE552KL) Kullanıcıları Paylaşım Grubu

ASUS Zenfone 3 (ZE552KL) Kullanıcıları Paylaşım Grubu

Kılıfı teslim aldım. Ürünün etrafını iyi sarıyor, tuş basma hissi başarılı. Kameranin çizilmesini önleyecek kadar kalınlık yok. Yalnız fotolardaki gibi arkadaki bosaltmadan Asus yazısı okunmuyor cunku yeri hatalı. Bir de arka kapaktaki fırça izi ve rengi pek estetik değil açıkçası. Beklediğimin altı kalitede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bizimoglan B kullanıcısına yanıt
    Kılıfları iyi günlerde kullanın hocam şeffaf olan hoşuma gitti ama kamera lensin için çok endişelenmenize gerek yok safir koruma olduğu için tabi kalitesini bilemeyiz ben normal şekilde ekstra çizmek için uğraşmıyorum oda çizilmiyor

safir sadece elmas ve başka bir safir tarafından çizilebilecek kadar sert bir materyaldir

Hocam cevap için teşekkür ederim mesajınız üzerine tekrar araştırdım fakat yine zenfone 3 e döndüm
    İthalat garantili istemediğimden en mantıklısı bu cihaz oldu
    Elbette amiral gemi cihazlardaki performansı beklemiyorum
    Mi max 2 kullnıyordum ki bozuldu inanın resim çekmek istemiyordum imx 378 sensor var ama yazılım tarafı çok kötü
    Işığı hiç ayarlayamıyor telefon iso min 100 ve manuel ayarlarda hiç iyi sonuçlar vermiyordu
    Her kamerayı açışımda G3 ü andım o derece
    Az önce gg deki @rootcrack adlı satıcıdan beyaz rengini aldım umarım memnun eder.

Bu arada kılıf ve cam öneriniz var mı arka yüzey cam sanırım kılıfsız kullanmak sıkıntı olur.
    Gitti gidiyor da kilifland satıcısının ekran koruyucusunu kullanıyorum kıvrımlara kadar ekranın heryerini kapatıyor hocam bu da linki

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/asus-zenfone-3-ze552kl-kilif-silikon-zore-nano-ekran-koruyucu-stk-zrnano-x1234-303959224

G3 ün kamerasını aratmaz maalesef xiaomilerde yazılım yönü kamera da çok zayıf mi5x ti galiba ois koymuşlar zenfone 3 ile testi var ois olmasa da aynı şekilde olur dedim valla

imx 298 sensörünü kullanıyor zenfone 3 ama yazılım tarafında pixel master güzel işler çıkarttığı için fotoğraf video kaliteleri tatmin edici en ince detaya kadar size kontrol imkanı sunuyor otomatik modda bile optimizasyon adı altında gürültü temizleme, kesinlik, doygunluk gibi yazılımın otomatik işlediği şeyleri ayarlayabiliyorsunuz zenfone 3 açık ara f/p değerlendirildiğinde önde bir telefondur :)

Hocam o OIS testinin linki var mı?
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.