Şimdi Ara

ASUS Zenfone 3 (ZE552KL) Kullanıcıları Paylaşım Grubu (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
42
Favori
220.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/asus-zenfone-3-ze552kl-64-gb-dual-sim-asus-turkiye-garantili-p-HBV000003KBMT
    http://www.hepsiburada.com/asus-zenfone-3-max-zc553kl-asus-turkiye-garantili-p-HBV000006IB7K
    http://www.hepsiburada.com/asus-zenfone-3-max-zc520tl-asus-turkiye-garantili-p-HBV0000035DSI

Pahalıdan ucuza sıralama yaptım. Telefon donmasın. Whatsapp vs görüşmelerinde yavaş olmasın. Aramalarda ses vs sıkıntısı olmasın. Kamera açısından hangisini önerirsiniz?

Ayrıca samsungun 2 telefonunu kullandım çakallar güncelleme vermedi telefonlar hep eski sürümlerde süründü. Asusun güncelleme yapmama durumu var mı?

• Tamam peki deki trip kullanıcısına yanıt
    Android 8 alacak telefonlar arasında ve ülkede amiral gemisi olmadığını düşünürsek asusun en güncel ve yaygınlık açısından donanımı en yüksek telefonu ( türkiye pazarını düşününce laser ve max in yanında) google chrome da aşağı yavaş indirirken belli belirsiz takılmalar oluyor onun dışında her şey çok akıcı, huawei modellerine bakabilirsiniz ois olmasına dikkat edin sadece etkili bir özellik samsung a3 2016 ya bile 8 vermiyor maalesef uygun fiyatlı telefonunu almayın aldırmayın kısacası , lg kronik sorunlarla boğuşuyor , huawei sorun bakımından oturmuş az sorun çıkartan bir telefon , zenfone 3 ün ve kronik sorunu yok ama bazen sorunlu çıkabiliyor forumdaki 100 lerce telefondan ve kullanıcıdan bende titreşim arızalı çıktı değişim aldım, bir arkadaşın anakart arızalı çıktı değişim aldı diğer arkadaş yakın zaman da ekran da ton farkı ile çıktı değişime yolladı hocam okadar , başka sorun çıkmadı

Kısacası dengeli ve kronik sorunu olmayan güncellemesi geç ya da erken sürekli gelen bir telefon arıyorsanız zenfone 3 ü öneririrm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TT1908 T kullanıcısına yanıt
    Chrome zaten pcde bile sıkıntı hocam. Asus Zenfone 3 ZE552KL 64 GB Dual Sim modeli düşünüyorum. Şans işi elektronik. Asusu zenfone 2 çıktığından beri almak istediğim model oldu zenfone serisi :) Ama fiyattan dolayı 2'yi alamamıştım. Şimdi almışken 2-3 yıl idare etsin sıkıntı çıkartmasın diye düşünüyorum.

Akıcı olması zaten şart çünkü samsungların bir çoğu donmaya başlıyor ya da akıcılık gidiyor o yüzden bulaşmak istemiyorum. Lgnin hiçbir ürünün kullanmadım lg bana çok soğuk geliyor nedense :)

Yarın ya da öbür gün alacağım telefonu. Araştırıyorum.
    araştırmak da fayda var hocam ben ilk alanlardanım çok araştırdım zenfone 3 gibi bütün özellikleri ile beklentilerimi karşılayan başka bir telefonla karşılaşmadım ilk çıktığı dönemlerde onlarca video, yerli yabancı forum gezdim sonra karar kıldım aldım memnunum ve bir arıza kırılma vs olmazsa uzun yıllar kullanmak istiyorum seve seve :)
    zenfone 2 yi iyiki almamışsınız ben zenfone 2 den geçtim intel tam bir fiyasko maalesef zaten mobile platformdan da çekildi isabet oldu. android 6 bile sayelerinde kaç ay sonra geldi snapdragon serisine geçmek en akılcı hamle oldu. Zenfone 2 de sabah 7 gibi şarjdan aldığımda 14.00 gibi şarjımın bittiğini 3 saat falan ekran aldığımı bilirim intel bazen uykuya geçmezdi olduğu yerde şarjını bitirirdi telefonun. Zenfone 3 farklı ama hem tasarım hem donanım hem pil ömrü gayet tatminkar 6 saatin altında kalmadım daha ekran süresinde rekor benim için 8 buçuk saat güç tasarrufuna hiç almadım telefonu memnun edici bir olay zenfone 2 yi hiç normal moda almamıştım :D
    google chrome da benim açıkcası hiç rahatsız olduğum bir durum değil arkadaşlar ufak tefek buglardan bahsetmişler her telefonda vardır illa bunda olsa da kadı kızında bile olur okadar diyip geçerim :) youtube karşılaştırma videolarını izleyin forumlarda dolanın sonra karırınızı verin tabi ki ama mutlaka alacağınız telefonda ois desteğine bakın, youtube da zenfone 3 ün ois testleri mevcut bir çok telefon ile izleyince nedemek istediğimi neden ois dediğimi anlarsınız şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanın hangi modeli tercih ederseniz farketmez :)
    söylemeden edemedim hocam izlediğiniz test videoları eski tarihli ve android 7 nin ilk sürümleri ise videoda bir odak sorunu göreceksiniz şuan öyle bir sorun yok içiniz rahat olsun kamera konusunda baya geliştirdiler gelen güncellemeler ile kamera tek zayıf nokta slow motion zenfone 2 ye göre kat kat iyi ama sensörü ve işlemcisi destekliyorken bir s7 edge gibi slow motion kayıt yapamıyor yani s7 edge 240 fps ise bizim zenfone 3 daha çok 150-180 fps civarlarında hissettiriyor güncellemeler ile umuyorum düzelir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TT1908 -- 18 Eylül 2017; 1:53:6 >

Yorumlarınız için teşekkür ederim hocam. Dediğim gibi asusa zen2 den beri kanım ısınıyor. Ne yalan söyleyeyim ilk çıktığında bana çok büyük gelmişti o zamanlar :) Zen 3 de ois var mı? Ben şu an epey.com olsun youtube videoları olsun hepsini izledim ama videolar eskiydi yine de tatmin edici.

64 gb 4 gb ram daha ne olsun? :) Yarın gidip bir yerde incelemeyi düşünüyorum.

Ayrıca samsung tv ye görüntü aktarımı yapabiliyor mu telefon? Radyosu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamam peki deki trip -- 18 Eylül 2017; 2:24:21 >
  • Arkadaşlar 6 aydır kullandığım 4/64 modeli çok memnundum ama geçen hafta birden bire parmak izi okumamaya başladı hard reset attım düzelmedi akşam şarja koydum kapattım ertesi gün açtığımda çalışıyordu ve dün akşam kapatıp şarja koydum bu sefer sabah yine parmak izi çalışmıyordu.

Gün içinde bi ara bir saat kadar çalıştı ve tekrar durdu ne yazık ki.

Asus a mail le durumu yazdım ve ayrıca servis talebinde bulundum bugün henüz cevap gelmedi.

Sorun şu ki bu mesajı yazarken tekrar çalışmaya başladığını farkettim yani arada geliyor gidiyor. Servise gitse bile o an orada çalışsa bişey yok deyip geri yollanacak bu belli. Ne yapmam gerekiyor bilemedim. Parmak iziyle ilgili böyle bi sorun yaşayan oldu mu?

Geriye kalan herşey stabil gözüküyor.

Soğudum birden telefondan tam 6 ay 6 gün oldu alalı

Baya etkili şekilde birlikte çalışan 4 yönlü ois ve 3 yönlü eis baya bir sabit görüntü ortaya koyuyor rakiplerine kıyasla bende bu ikilinin etkisini konserde falan çektiğim videolarda görmüştüm

samsung tv değil sadece bütün smart tv lere ( miracast mış adı da ) görüntü aktarımı yapabiliyoruz hocam ayarlar ---> diğer --> playto menüsünden
    Mutlaka inceleyin telefon birazcık geniş duruşuna falan bakın bir de arka yüzey hayli kaygan , internetsiz kulaklık ile çalışan fm radyo mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TT1908 -- 18 Eylül 2017; 10:23:11 >
  • ademdemiryas kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam maalesef gidip gelme yapıyorsa servis yolu görünüyor gibi maile 48 saat içinde dönüyorlar zaten müşteri hizmetleri de telefonlara çok hızlı cevap verir bilginize ama en yetkili konumdaki yer bu müşteri hizmetlerinde mailinize karşılık verecek olan mh@asus.com telefondaki müşteri temsilcisi çözemezse sorunu oda ya kendi buraya yazıyor ya da sizi buraya yönlendiriyor

• Teşekkür ederim.

Müşteri hizmetlerini de aradım elden de teslim edebileceğimi söyledi sanırım daha mantıklı olacak.

Yalnız maltepe teleservice mi gideyim yeni sahra da olan SMS Infocomm Teknoloji Servise mi gideyim bilemedim. İkisinden birinde tecrübesi olan varmı? Sizce hangisine gitmek daha mantıklı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademdemiryas -- 18 Eylül 2017; 12:38:36 >
    Ben kargo ile maltepe teleservice'e yollamıştım asustan gelen mail doğrultusunda zaten oraya versemde nasıl bir baskı yapıyorsa teleservice mailime asus türkiye ile iletişim kurun cihazınız hakkında bilgiyi ondan alacaksınız demişti, 6 gün sonunda değişim onaylandı eğer stok sorunu vs olmasaydı 10. Gün de falan yeni telefona kavuşacaktım benim tecrübem bu şekilde memnum kaldım fazlasıyla

Asus ois konusunda bu modeli baya abarttı şöyle ki ; 4 akslı ois,8 yönlü ois dengeleme,4 duraklı ois sabitleme,3 akslı eis,6 yönlü eis dengeleme.
    Yani belki daha yüksek para verip daha kaliteli kamera olabilir ama dengeleme konusunda en üst modellerle yarışır hatta geçebilir.
    Bana gelen servis mailinde yenisahra daki servisin adres bilgisi yollamış yani oraya göndermemi istemiş

Ama elden teslimde hangisine istersen dedi müşteri hizmetleri

Bilemedim büyük oranda şans faktörü de var

Bakalım yarına kadar karar verip birine gidecem yarın teslim edecem artık

Müşteri hizmetleri bi dilekçe ile değişim isteğinizi bildirin mutlaka dedi.

Tabiki mesela benim durumumu teleservice çözdü ama bu firma ila bir sürü sorun yaşayan da var şans tamamen , aynen benden şu şekilde istendi kutunun üstüne bir kağıt ile büyük harflerle d.o.a ve içine de sorunu anlatan bir kağıt , garanti belgesinde kaşe vs herşeyi eksiksiz götürün hocam bir arkadaşta sorun oldu bu kaşe durumu

• 16 eylülde vatan bilgisayardan siparis ettim.Bugun kargoya verilmiş.

Elime ne zaman ulaşır ? Ups kargoyu ilk defa kullaniyorum.Not: kargo Ankaraya gelecek.

• eşom21 kullanıcısına yanıt
    Asus değişim telefonununu tarafıma ups ile yollamıştı 16 gibi kargoladılar istanbuldan izmir e ertesi gün sabah 10 da geldi, hatta daire numaramı yazmamışlar irsaliyeden cep telefonumu bulup aşağı kapıdayken aramışlardı benden 10 üzerinden 11 alan kargo firması

Teşekkürler.

Birde; telefonun yanında indirimde olan küçük bir ürün almiştim.O ürün farklı bir mağazadan kargolaniyor.

Ikisi birlikte mi gelir yoksa ayrı ayrı mi getirirler ?

• eşom21 kullanıcısına yanıt
    Kargolanan şehre bağlı aynı gün aynı saatte dağıtım yapacak şubeye ulaşırsa ürününüz aynı zamanda gelir ama aksi halde ayrı taşıma belgesi düzenlendiği için aynı zamanlarda gelmez dağıtım saatini yakalarsa aynı gün kaçırırsa ertesi gün

• Ön tarafa bir kırılmaz cam uygulaması yaptık ama arka taraf için kaplama uygulaması arıyorum.Kılıf kullanmayı sevmiyorum..Var mı böyle bir ürün acaba? Bu kamera ve çevresindeki boşlukları bulunan..
  • arkadaşlar eşime zenfone 3 laser modelini almıştık. 1 ay kadar oldu şimdilik çok memnunuz. bende kendime zenfone 3 64gb almak istiyorum. kaç gündür vatanda gece indirime giriyor. elim sepete at tuşana gidiyor ancak tasarımına bir türlü karar veremedim.

laserin alüminyum tasarımı sanki daha sağlam duruyor. zenfone 3 64gb tasarımı cam olduğu için ilk düşmede paramparça olacak hissi var. (ki sahibindende arka tarafı parçalanmış birkaç ilan gördüm)

kılıf kullanmayı da sevmiyorum. sizce ne alayım?
  • ilker1041 İ kullanıcısına yanıt
    Kılıfsız kesinlikle kullanmayın okadar net , zenfone 3 cam yüzeyli modeli inanın gözle bile görülmeyecek eğimlerde dahi kaymaya çok meyilli, fiziksel olarak incelerseniz anlarsınız zaten hayatımda elime aldığım en kaygan telefon. İlk düşmede parçalanacak gibi bir havası yok açıkçası ama düşüş yüksekliği düştüğü yerin sivriliği vs gibi bir sürü değişken var o yüzden kılıfsız kullanmaya kararlıysanız zenfone 3 sizin için en son tercih olsun

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.