Şimdi Ara

ASUS Zenfone 3 (ZE552KL) Kullanıcıları Paylaşım Grubu (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
42
Favori
220.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker1041

şu balık çiftliklerinden nefret ediyorum. her yerde türediler. denizi mahvediyorlar. balıklarında da tat tuz yok.

Adalarin yaninda 3 4 tane var, kaldirmak icin ugrasmislar ama kaldirtmamislar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balık tutarken gelen misafirler, bazi fotograflari alan derinligi ile cektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HS17 -- 14 Eylül 2017; 16:13:13 >

• Bunlar da benden gelsin..

• Yeni satın aldım.Yurtiçi veya yurt dışından güzel bir kılıfa ihtiyacım var..Bilgisi olandan link bekliyorum

• taze taze İzmir'in şahane manzarası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TT1908 -- 15 Eylül 2017; 0:0:26 >

• arkadaşlar merhaba , gps yüzünden delirmek uzereyim , ne yaptıysam konum bulmuyor , çözümünü bilen varmıdır . Telefonu aldığımdan beri boyle , servisin yolumu gözüküyor sizce

• Jerzynowka J kullanıcısına yanıt
    Ayarlar ---> konum ---> mod yüksek doğrulukta seçili olduğuna emin olun

Ayarlar --> uygulamalar ---> haritalar

Bütün verileri temizleyin sonra uygulamaya girip gösterildiği şekilde pusula kalibrasyonunu yapın

• TT1908 bu işin tam içindesin ne alalım şu cihaza da kayıp elimden düşmesin..Nette şeffaf silikonlar var ama plastik çıkmasın sonra..
  • tunçmes kullanıcısına yanıt
    Hocam bende arkadaki zen halka tasarımını hiç etmemek adına ince şeffaf silikon kılıf kullanıyorum işini iyi yapıyor , yüZeyi telefon kadar da kaygan olmadığı için çoğu yere tutunuyor aksi halde bu telefonun düşmesi kaçınılmaz , aliexpress de nilkin di yanılmıyorsam bu marka işini çok iyi yapıyor ama kargo süresi çok uzun size tavsiyem bir telefoncuya gitmeniz tabi zamanınız varsa telefonu sıkı saran bir silikon kılıf alıp sonra aliexpressten hoşunuza giden bir kılıfı sipariş edebilirsiniz

Ekran jelatini isterseniz gitti gidiyor da kilifland satıcısının jelatinini kullanıyorum şuan , piyasadaki ekran kaplama oranı en iyi jelatin , şuan bir kırılmaz cam ,+ silikon kılıf şeklinde paketle satıyorlar , jelatinin boyutları bu kadar iyiyken silikon kılıfın boyutlarında tutarsızlık olmaz diye düşünüyorum

Paket linki burda hocam
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/asus-zenfone-3-ze552kl-kilif-silikon-zore-nano-ekran-koruyucu-stk-zrnano-x1234-303959224

Silikon kılıf için satıcıya sorun isterseniz yanları dahil heryeri sıkıca kapatıyor mu falan diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TT1908 -- 15 Eylül 2017; 0:45:51 >

• TT1908 T kullanıcısına yanıt
    Süpersin..Bir hafta oldu kesin düşecek.incelemek için isteyenlere dikkat kayıp düşebilir diyorum devamlı..Bir çoğu amma kıymetli malın var yaa diyor.Hemen geçelim bir sipariş.Ayrıca bilmediğim bir çok şey var buradan zamanla öğrenirim artık.
    Forumun eski mesajlarında çok şey yazdık hocam yine aklınıza takılan olursa özelden de yazabilirsiniz maalesef baya bir kaygan her alacak olana ilk söylediğim o oluyor :D

Kiliflandden bende aldım kılıf ve silikon kılıf bir ürün olarak ekran jelatini zore marka ince güzel kılıf silikon bildigimiz şeffaf ürün yalniz mesaj atıp belirtin ki başka renk gonderilmesin garanti olsun. Hayırlı olsun cihazınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreaplk -- 15 Eylül 2017; 1:45:24 >
  • Jerzynowka J kullanıcısına yanıt
    Konum sağ üstteki üç nokta ordaki 2 seçenegi açın ve diğer önerilenleri de yapın olacaktir hocam.

• Dediklerinizi deniyorum bakalım olur inşallah , simdi is yerinde herkesin içinde o kalibrasyon hareketini yapmak komik olur daha sonra yapicam artik

• Bu haftasonu vatanda indirime girer mi ?

• eşom21 kullanıcısına yanıt
    O iş tamamen süpriz hocam vatan çalışanları dahi bilmiyor. İlgili modelin web sayfasına gidip üye girişi yaparak fiyatı düşünce haber ver deyip takip etmek daha sağlıklı. Birde unutmadan vatanda bazen gece indirimi oluyor olurda denk gelirseniz sabah alırım sakın demeyin gece sadece o an web de geçerlidir.

• Güncelleme yaptıktan sora ayarlarda bazı özellikleri bulamadım.Ben mi bulamıyorum yoksa kaldırıldı mı acaba mesela bıldırımlerde gelen led ısıgın rengini ayarlarda vardı şimdi bulamıyorum :S
  • Arkadaşlar flaşın tam arkasına gelen yerde, bezelye tanesi kadar bir ton farkı var telefonda. Açık mavi ve beyazda çok belli ediyor. Telefon geleli 3 gün oldu. Ben daha dün gece açtım telefonu kutusundan.. Beyaz ekrandayken kendini belli ediyor, yazı falan okurken dikkatim kaçabiliyor. Vatandan almıştım, şimdi göndersem belki haftalar sürecek. Telefon da lazım.. Karmaşık görüntülerde dikkatimi çekmiyor Allah var, ama tek renk zeminlerde çok sinir bozucu.. Hiçbir sıvı, darbe vesaire olmadı.. Kendi yöntemlerimle geçiremez miyim? Sim kart boşluğuna gelen yere bastırınca dediğim lekede ve çok yakın çevresinde değişmeler oluyor.. Siyah renkte de, ekran kapalıyken de dikkatlice bakmama rağmen bir şey gözükmedi.

Edit: Telefonu değişime gönderdim, ellerine geçtikten tam 1 hafta sonra, yenisiyle değiştirip kargoladıklarını söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HCalifornia -- 25 Eylül 2017; 20:57:44 >

• Biraz da eğlenece paylaşımı yapalım.

Kim hangi oyunları oynuyor?

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.