Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 Tr Çıkış Tarihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde CES 2015 çerçevesinde Asus, Dünyanın ilk 4GB ramli akıllı telefonu Zenfone 2 yi tanıttı,cihazın özellikleri göz doldururken,aynı zamanda fiyatı da çok makuldü,fakat cihaz Asus global sitede olmasına rağmen tr sitesinde yoktu ve hangi özelliklerle Tr ye geleceği bilinmiyordu(önceki Zenfonelerdeki downgrade olayı olacak mı,olmayacak mı)bende bu konu hakkında AsusTr ye mail yolladım,özellikler hakkında cevap vermeme konusunda ısrarcı olmalarına rağmen cihazın "Temmuz" ayında Türkiyede olacağını ve diğer özelliklerin Facebook sayfasında açıklanacağını söylediler,aşağıya konuşmanın ekran görüntülerini de ekledim,siz ne düşünüyorsunuz? Martta çıkan bir cihazın Temmuzda gelmesi çok geç değil mi?
     Asus Zenfone 2 Tr Çıkış Tarihi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaomss -- 16 Ocak 2015; 18:57:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asus

• Zahmet edip gondermesinler resmen dalga geçiyorlar

• Belki mayıs öngörülebilir bir zaman ama temmuz,5 ay gibi bi gecikme kesinlikle kabul edilebilir değil,bide bekledik diyelim ya 2gb versiyonlu model gelip üstüne saçma fiyatla sunulursa?

• Ne hikmetse biz değerli kullanıcıların ihtiyaçlarına en uygun ibaresi her mailde var.
    Demekki yine kırpıp kuşa döndüreceğiz sizin gibi değerli !!! kullanıcılar ne anlarsınız üst donanımdan alın size kırpılmış kuş diyecekler gibime geliyor.
    Umarım ben yamulurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallOfTheWild

Ne hikmetse biz değerli kullanıcıların ihtiyaçlarına en uygun ibaresi her mailde var.
    Demekki yine kırpıp kuşa döndüreceğiz sizin gibi değerli !!! kullanıcılar ne anlarsınız üst donanımdan alın size kırpılmış kuş diyecekler gibime geliyor.
    Umarım ben yamulurum.

Zaten başka bişi demiyorlar ki,bir mailde saysak 4-5 tane aynı cümleden çıkar. Değerli değerli deyip giydirecekler satılmayan 2gb cihazı. Ben öyle düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CallOfTheWild

Ne hikmetse biz değerli kullanıcıların ihtiyaçlarına en uygun ibaresi her mailde var.
    Umarım ben yamulurum.

burada diyor ki size 2 gb yeter

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fazlasıyla geç. Zaten şimdiden dört gözle bekliyoruz. Bu tarih iyice geç olucak. Düşen diğer telefon fiyatlarıyla beraber kafamız yine karışacak. Hadi hayırlısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Stark

Fazlasıyla geç. Zaten şimdiden dört gözle bekliyoruz. Bu tarih iyice geç olucak. Düşen diğer telefon fiyatlarıyla beraber kafamız yine karışacak. Hadi hayırlısı...

Şahsen ben meizu mx4 almayı planlıyorum.

• Arayüz konusu kafa karıştırıcı doğrusu bence Mx 4 te.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

Arayüz konusu kafa karıştırıcı doğrusu bence Mx 4 te.

Uzun süredir takip ediyorum cihazı,incelemeler kullanıcı yorumları vs.kısa sürede alışılıyor,sonra vazgeçilmiyor diyorlar ama bakacağız artık :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.