Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 Laser 4.5G Sorunu Çözüldü (1 GB veya 2 GB İnternet'de Hediye) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
5
Favori
9.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknofone

    quote:

    Orijinalden alıntı: effect68
    Detalı bilgilendirme için teşekkür ederim. Eğer tanıdığım birinden Turkcell bir hat bulursam çarşı merkezde Turkcell baz istasyonu var onun yanında 4G şebekesi aramayı deneyim Ayrıca yurt dışında kalan hiç tanıdığım olmadığı için roaming yöntemini maalesef deneyemiyeceğim. İnşallah korkulacak bir durum yoktur. Diğer sizin önerdiğiniz yöntemleri uygulayıp 4G şebeke bulmada sorun yaşarsam nasıl bir yol izlemem gerekir?

    Rica ederim. Uyumlu diyorsa sorun olmaz telaş etmenize gerek yok. Uyumlu olan telefona 1 nisan'dan itibaren 4G kullandıracaklar. Uyumsuz diyeninde ve yurt dışından gelen cihazlarında roaming olmadan da kullanabilmesi lazım ancak 4G teknoloji ile yaptığım incelemelerde bu teknolojinin İnternet benzeri bir sistemle çalıştığını ve kimlik doğrulama yöntemi kullandığını okudum. Telefondan da 4G sinyali varsa bağlanmayı denediğinizde veri bağlantısı yok demeden önce bir kimlik doğrulama sayfası açıyor, bu sebeple uyumsuz denen telefonların az da olsa 4G kullanmasında sıkıntı olma ihtimali var.

    Bölgenizde Vodafone var mı bilmiyorum Vodafone'da bir tanıdığım yok. Ayrıca Vodafone nereleri 4G kapsaması altına aldığını da açıklamıyor ve BTK'nın düzenli raporlarında da yayınlanmıyor. Turkcell hat ile deneme şansınız varsa deneyin ve uyumlu olup olmadığını mesajla öğrenmeye çalışın. Sıkıntı devam ederse BTK'den şikayet kaydı açın mutlaka geri dönüyorlar.

    https://sikayet.btk.gov.tr

    Çarşı merkezde 4G bağlantı araması yaptım. 4G sinyalini buldu. Vodafone 4G bağlantısını kullanılabilir ağ olarak seçtim. "Ağa kaydedildi" uyarısı ekrana geldi. Hemen hücresel veriyi açtım bağlantı 3G üzerinden gerçekleşti. 1 nisandan itibaribaren büyük ihtimalle 4G üzerinden internet bağlantısını gerçekleştirecebileceğiz
     Asus Zenfone 2 Laser 4.5G Sorunu Çözüldü (1 GB veya 2 GB İnternet'de Hediye) Asus Zenfone 2 Laser 4.5G Sorunu Çözüldü (1 GB veya 2 GB İnternet'de Hediye)




  • Sizde bir sorun gözükmüyor, %99 4G bağlantısını 1 Nisan'dan itibaren kullanabilirsiniz. Hayırlı olsun.
  • ayrıntılı cevabınız için çok teşekkürler..
    sağolun.

    dediğim yerde bitmiş. gg dan tavsiyeedebileceğiniz bir satıcı var mı acaba. ZE550KL için ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muritu

    ayrıntılı cevabınız için çok teşekkürler..
    sağolun.

    dediğim yerde bitmiş. gg dan tavsiyeedebileceğiniz bir satıcı var mı acaba. ZE550KL için ??

    Pek GG kullanmadığım için tavsiye edebileceğim bir satıcı yok. Zaten ZE550KL yazıp aradım genelde küçük ve orta ölçekli satıcılar çıktı, büyük tedarikçiler çıkmadı. O listede firma olarak tanıdığım tek firma Cesur Bilişim var. Onlarda teknovatan ismiyle siteye kayıt olmuşlar. Fiyatları da pek uygun değil.

    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/asus-zenfone-2-laser-16gb-beyaz-ze550kl-191018510

    O listede orta ölçekli firmalar arasında muhatap bulabileceğiniz tek firma Cesur Bilişim. Web siteleri :http://www.cesurbilisim.com.tr

    Sağlam firmalardan direk alayım derseniz liste vereyim;

    http://www.ereyon.com.tr/urun/asus-zenfone-2-laser-5-5-16gb.aspx
    http://www.webdenal.com/asus-ze550kl_802604.html
    http://www.bizdeuygun.com/Asus-Zenfone-2-Laser-ZE550KL-Telefonu_363284.html
    http://www.hepsiburada.com/asus-zenfone-2-laser-5-5-p-TELCEPASZENL55-B?magaza=Be%C5%9Fken%20Elektronik

    Yeri yurdu belli, sektörde eski olan ve karşısında kurumsal olarak muhatap bulabileceğiniz firmalar bunlar. Birkaç tane daha var ama fiyatı uçuk olanları yazmadım. Hangisi kesenize uyuyorsa onu tercih edebilirsiniz.




  • Hocam ben sizin yönlendirmenizle kayıt açtırdım ekran görüntülerini de yolladım ama 5 gündür geri dönüş olmadı. Siteye girince 10 gün içinde cevap verilecek yazıyor herhalde Türk Telekom bizi pek takmayacak.
  • Çözüm için uğraşıyorlarmış bu sebeple sizin kayıt cevapsız kalıyordur. Bende görüşmeye başladım bu işle ilgilenen teknik birim uğraşıyor, yakında inşallah güzel haberler gelecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknofone

    Öncelikle bu duyuruyu ana konu ve test model c konularında yaptım ancak dikkat çekmediği için yeni bir konu açma gereği duydum. Uzun süredir operatörlerin telefonlarımızı tanımıyor oluşundan şikayetçiydik ve Turkcell ile Vodafone için bu sorun çözüldü. Duyuru diğer mesajların arasında kaldığı ve tekrar sorulmaya devam ettiği için bu konu açılmıştır.

    Asus Zenfone 2 Laser kullanıcılarına müjde.

    Turkcell'in 4.5G uyumlu olmadığını söylediği ve sistemlerinde 4.5G uyumsuz olarak görünen Asus Zenfone 2 Laser modeli, Zenfone Mağdurları grubu olarak yaptığımız şikayet kayıtları, eş dost akraba üzerinden de yönlendirme ile açılan tüketici şikayetleri ve operatörde çalışan arkadaşlarımızında katkısı ile Turkcell sistemlerine 31/01/2016 saat 15.00 itibariyle 4.5G uyumlu cihaz olarak tanımlanmıştır. Bu sayede 2 aydır özellikle Zenfone Mağdurları grubu olarak yaptığımız haklı mücadele olumlu olarak sonuçlandı.

    Bundan sonra Turkcell'in 4.5G kampanyalarının hepsinden yararlanabileceksiniz.

    4.5G uyumu sorgulama için 4.5G yazıp 2222'ye gönderebilirsiniz.

    Sim kartınızda 4.5G'ye uyumlu ise veya yakın zamanda sim kart değiştirdiyseniz, numara taşıdıysanız 4GB İnternet'de hediye.

    Ücretsiz 4 GB hediye İnternet için 4GBGONDER yazıp 2222'ye gönderebilirsiniz.

    Turkcell 4.5G Cihaz ve Sim Kart sorgulama sayfası :http://www.turkcell.com.tr/tr/4-5g

    Vodafone 4.5G Cihaz ve Sim Kart sorgulama sayfası :http://www.vodafone.com.tr/Internet/vodafone-4-5g.php

    "Ücretsiz 4 GB hediye İnternet için 4GBGONDER yazıp 2222'ye gönderebilirsiniz. " demişsiniz, bu mesajı gönderip hediye 4 gb internet alabilen var mı ?




  • Ben denedim 4GBGONDER yazıp 2222 gönderince gelen cevap 4.5G Simkart kampanyasından faydalanmak için 1GBGONDER yaz 2222'ye gönder.
    1GBGONDER deyip mesaj attım ve hemen hediye 1 Gb internet geldi ve mesaj attığınız tarih ve saat itibariyle aktif oluyor 30 günlük süresi var. O nedenle ben yaptım siz yapmayın mesajı 1 nisanda atın hediye interneti 4.5G ile kullanın.
  • Güzel haberleri hayırlısıyla bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techsen
    "Ücretsiz 4 GB hediye İnternet için 4GBGONDER yazıp 2222'ye gönderebilirsiniz. " demişsiniz, bu mesajı gönderip hediye 4 gb internet alabilen var mı ?

    Forumda ben dahil herkes 4 GB hediyesini aldı. 4 GB kampanyası 7 Şubat 2016 tarihinde bitti artık 1 GB veriyor ve konunun ilk mesajı düzenlendi. İsterseniz ekran görüntüsü paylaşabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kekum34

    Güzel haberleri hayırlısıyla bekliyoruz.

    Uğraşıyoruz bakalım.
  • Ben de bir yandan Türk Telekom için uğraşıyorum. Zenfone 2 telefonumun sim kartını ne yazık ki değiştiremiyorum. Asus'a şikayet maili attım. Olmadı Şikayetvar'a yazacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techsen
    "Ücretsiz 4 GB hediye İnternet için 4GBGONDER yazıp 2222'ye gönderebilirsiniz. " demişsiniz, bu mesajı gönderip hediye 4 gb internet alabilen var mı ?

    techsen evet biz aldık ama kampanya 4 gün önce bitti. Ben akrabaların hepsine söyledim hepsi aldı 4g telefonu olmayanları benim telefona taktık onlarda benim sayemde aldılar.

    teknofone hocam sen bunlara kızarsın ama ben yine paylaştım şimdi kampanya bitti hani 4gb veriyordu ne oldu vermiyor diyenler çıkar diye paylaştım sende yazmışsın paylaşayım mı diye sen yorulma üstat çok emeğin geçti televizyon konum içinde sana borçluyum hakkını ödeyemem teşekkürler.

     Asus Zenfone 2 Laser 4.5G Sorunu Çözüldü (1 GB veya 2 GB İnternet'de Hediye)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aysberg34

    Ben de bir yandan Türk Telekom için uğraşıyorum. Zenfone 2 telefonumun sim kartını ne yazık ki değiştiremiyorum. Asus'a şikayet maili attım. Olmadı Şikayetvar'a yazacağım.

    Hocam bende uğraşıyorum ayın beşinde kayıt açtırdım ama daha dönüş olmadı bakalım bekliyorum.
  • vodafona sorgulattığımda kart uyumlu ancak telefonunun 4G ye uyumlu değildir diyor. ancak telefondan hat üzerinden şebeke arattığımda VODAFONE 4G yazıyor . şimdi bizim telefon 4G yi destekliyor mu desteklemiyor mu? birde vodafon sitesinde hat işlemlerimde hat üzerinde kullandığım samsung telefonun email ine markasına kadar çıkıyorken eşimin asus lazeri 5 inç telefonunda ( o da vodafon) telefon bilgileri çıkmıyor. herhalde vodafon hala telefonu kabullenemiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dembay1

    vodafona sorgulattığımda kart uyumlu ancak telefonunun 4G ye uyumlu değildir diyor. ancak telefondan hat üzerinden şebeke arattığımda VODAFONE 4G yazıyor . şimdi bizim telefon 4G yi destekliyor mu desteklemiyor mu? birde vodafon sitesinde hat işlemlerimde hat üzerinde kullandığım samsung telefonun email ine markasına kadar çıkıyorken eşimin asus lazeri 5 inç telefonunda ( o da vodafon) telefon bilgileri çıkmıyor. herhalde vodafon hala telefonu kabullenemiyor.

    Biz 5.5" olanı kabul ettirdik ve Vodafone sistemlerine eklendi. 5" modeli ayrı bir model olduğu için eklememiş olabilirler, forumda 5" Vodafone kullananlardan rica edebilirsiniz, eğer diğerlerinde telefonu kabul ediyorsa o zaman yorfa gibi sizin telefona özel bir sorun vardır.

    Şu an 5.5" modelini Turkcell ve Vodafone 4.5G uyumlu olarak kabul etmekte ve tüm kampanyalardan yararlandırmaktadır.

    5" modeli içinde uğraşırım ama operatör görevlileri telefonda bazı şeyler yapmamı istiyor bende cihaz olmadığı için bu olmuyor. Eğer 5" modeli herkeste uyumsuz diyorsa o zaman 5" kullanan arkadaşlardan birisi Vodafone'a mail atıp gerekli işlemlerin yapılmasını talep edebilir. Eğer sadece sizde sorun varsa o zaman yorfa'nın sorunu gibi tam kayıt işlemleriniz yapılmamıştır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknofone

    quote:

    Orijinalden alıntı: dembay1

    vodafona sorgulattığımda kart uyumlu ancak telefonunun 4G ye uyumlu değildir diyor. ancak telefondan hat üzerinden şebeke arattığımda VODAFONE 4G yazıyor . şimdi bizim telefon 4G yi destekliyor mu desteklemiyor mu? birde vodafon sitesinde hat işlemlerimde hat üzerinde kullandığım samsung telefonun email ine markasına kadar çıkıyorken eşimin asus lazeri 5 inç telefonunda ( o da vodafon) telefon bilgileri çıkmıyor. herhalde vodafon hala telefonu kabullenemiyor.

    Biz 5.5" olanı kabul ettirdik ve Vodafone sistemlerine eklendi. 5" modeli ayrı bir model olduğu için eklememiş olabilirler, forumda 5" Vodafone kullananlardan rica edebilirsiniz, eğer diğerlerinde telefonu kabul ediyorsa o zaman yorfa gibi sizin telefona özel bir sorun vardır.

    Şu an 5.5" modelini Turkcell ve Vodafone 4.5G uyumlu olarak kabul etmekte ve tüm kampanyalardan yararlandırmaktadır.

    5" modeli içinde uğraşırım ama operatör görevlileri telefonda bazı şeyler yapmamı istiyor bende cihaz olmadığı için bu olmuyor. Eğer 5" modeli herkeste uyumsuz diyorsa o zaman 5" kullanan arkadaşlardan birisi Vodafone'a mail atıp gerekli işlemlerin yapılmasını talep edebilir. Eğer sadece sizde sorun varsa o zaman yorfa'nın sorunu gibi tam kayıt işlemleriniz yapılmamıştır.

    vodafone bizde görünmüyor ancak kartınız destekli ve cihaz 4G li ise nisandan sonra kullanırsınız diyor. turkcell i aradım ımeı ile sorgulattım cihaz kayıtlı ve 4G yi kullanabilirsiniz diyor. benim için 4G çokta önemli değil. (şimdilik) vodafon desteklemiyor dese bile( telefondan hat sorgulattım listede VODAFONE 4G yazdı. ) nisanda desteklermi? telefonu hb den aldım ve 2 gün daha geri iade hakkım var. geri vereyim mi yoksa kullanayım mı? ilerde sorun çıkar mı? konuşurken karşıdan gelen ses az geliyor. bu hepsinde böyle midir?




  • Hocam sizinki kaç model? benimkini türk telekom görmüyor ama vodafone görüyor turkcell görüyor aramalarda çıkıyosa kullanırsın hocam sıkıntı yapma. Ben çok piypirik biriyim çok sıkıntı yaptım türk telekom görmüyor diye ama diğerleri görüyor. Benimki 5.5 cm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dembay1
    vodafone bizde görünmüyor ancak kartınız destekli ve cihaz 4G li ise nisandan sonra kullanırsınız diyor. turkcell i aradım ımeı ile sorgulattım cihaz kayıtlı ve 4G yi kullanabilirsiniz diyor. benim için 4G çokta önemli değil. (şimdilik) vodafon desteklemiyor dese bile( telefondan hat sorgulattım listede VODAFONE 4G yazdı. ) nisanda desteklermi? telefonu hb den aldım ve 2 gün daha geri iade hakkım var. geri vereyim mi yoksa kullanayım mı? ilerde sorun çıkar mı? konuşurken karşıdan gelen ses az geliyor. bu hepsinde böyle midir?

    Rica üzerine denettirdiğim 5" model kullanıcılarında uyumlu diyor. Operatörle görüşün ve IMEI kaydını sorgulatın. Yorfa'da sizinle aynı durumda isterseniz irtibat kurun yaptıklarını size anlatsın.
  • dembay1 D kullanıcısına yanıt
    hocam bakma cözmek icin ugrasıyoruz güya ama bi arpa boyu yol alamadık hala.

    son durum,
    asus, herzamanki gibi gene bi taraflarını oynatması sonucu bende umudumu kaybettim.telde must temsilcisi "durumunuzu mail olarak atın bizde turkcelle görusup durumu teyit edip iadenizi onaylayalım" dediler.gelen mailin cvbında "bizim oyle bi prosedurumuz yok,sizi yanlıs bilgilendirmişler vs vs vs... " gibi bişiy geldi.bu arada bu cvbı alana kadar 4 kere test cihazydı degildi muhabbeti ve mail cvb gelmesi beklemesini saymıyorum.(yaklasık 1 hafta)

    turkcellde ise, BTK dan yaptıgım basvuruyu almıslar hukuk birimi durumumu inceliyormus.burdan bi iade-değişim kararı falan beklmiyorum zaten.anca atarlı bi şef falan arar cok cok özür diliyoruz sizden magduriyetiniz icin alın size bizden 1gb internet hediye der her zamanki gibi :/

    diğer arkadasa gelince,
    dostum once hattını baska bi 4g uyumlu telde dene,vodafonu ara cihazım sizde suan görünüyormu diye sor.
    ardından kendi hattını tak ve tekrar ara"lokasyon yenileme" talep et.onlar anlar,bi nevi hattını resetliyorlar.
    bunların ardında %90 sorunun cözülecektir ama cözülmediyse dünyama hosgeldin :)
    bunlara ragmen cözülmezse msj at bana pm den nereye nasıl basvuru yapacagını söyleyim.


    4g kullanamaycaksın diye bişey yok,tabiki kullanabilcen ama 4g li kampanyalardan faydalanamayacaksın.
    ama yerinde olsam ve iade hakkım varsa kesinlikle iade ederdim..

    ses konusunda bişey diyemem ama konusurken ses tuslarına bastıgın halde ses yeterli gelmiyorsa kulagına denk gelen hoparlor yeri pislenmiş falan olabilir.cünkü ne 5inc te ne de 5,5 incte ses kısıklıgı gibi kronik bi soruna rastlamadık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F6021464 -- 13 Şubat 2016; 22:21:41 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.