Şimdi Ara

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.286
Cevap
131
Favori
483.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdi_arikan

Arkadaşlar çok acil ufacık bir soruya cevap aramaktayım. Media Markt'ta satılan 32 GB'lık Zenfone 2'ler distribütör garantisinde mi yoksa paralel ithalat mı acaba?

Bilen bi babayiğit yok mu bre?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdi_arikan E kullanıcısına yanıt
    Telefonu mediamarkt'tan aldım ve bilkom güvencesi var. Resmi distribütör garantili yani. :)
    Eğer 6 saati görüyorsa telefon 32gbliği almayı düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: BordooMaavi

3G'li kullanımda ekran süresi nedir şimdi bu telefonun rootsuz ve oyun oynanmadan en normal kullanımda (twitter facebook mail senkronizasyonları açık vs vs)
    Donanımsal olarak kronik bir problemi var mıdır?
    Zenfone 5 kullanıyorum ekran süresi 3 saat alıyorum.

Sürekli oyun oynayarak 4 saatin üzernde ekran suresi alıyorum.Hic oyun onamadığim zaman olmadı ama çok rahat 5 saat ve üzerini geçer diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Türkiye Cumhuriyeti Kurucu Önderi ve İlk Cumhurbaşkanı,Gazi Mareşal,Başkomutan,Başöğretmen,Ulu Başbuğ,Kağan,Mustafa Kemal Han Hazretleri Diyeceksiniz.
  • Gecen en sonunda sony xperia c4 denilen vasat otesi kasim kasim kasilan bataryasi iki ikibucuk saatte biten gunde 3 kere sarj isteyen ve alev alev yanan cihazi geri verdim.. zenfone2 32gb 2.3 ghz olan modeli aldim.. batarya performans hersey suanda harika.. teli alir almaz 6 defa hata duzeltme guncellemesi geldi.. cihazi sorunsuz bir sekilde kullaniyorum.. gercek anlamda 4gb ram kendini belli ediyor.. sony de 4-5 sekme acik kalsa cihaz kasiyordu durmadan arka plan temizlemek zorunda kaliyordum bunda 20 sekme acik temizleme ihtiyaci bile duymuyorum.. sekmeleri resmen unutuyorum.. ekran parlakligi sony ile ayni.. gunes aktinda okuyabiliyorum ama bir lumia degil ekran konusunda.. kamera mod lari bilirseniz guzel isler cikariyor yok duz kullanirsaniz vasat.. sony c4 mu zenfone2 mi derseniz suphesiz zenfone derim yok kamera lazim gunde iki uc kere sarj ederim derseniz ozaman sony alin kameralari sahane idi

Orijinalden alıntı: yuemiy_93

Telefonu mediamarkt'tan aldım ve bilkom güvencesi var. Resmi distribütör garantili yani. :)

çok çok teşekkür ederim :)

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

3G'li kullanımda ekran süresi nedir şimdi bu telefonun rootsuz ve oyun oynanmadan en normal kullanımda (twitter facebook mail senkronizasyonları açık vs vs)
    Donanımsal olarak kronik bir problemi var mıdır?
    Zenfone 5 kullanıyorum ekran süresi 3 saat alıyorum.

Sürekli oyun oynayarak 4 saatin üzernde ekran suresi alıyorum.Hic oyun onamadığim zaman olmadı ama çok rahat 5 saat ve üzerini geçer diye düşünüyorum.

Aynen hocam. Ben de yuksek grafikli oyunlari oynarken ekran suresi 4 saat felan oluyo. Sanki telefon oyun için yapılmış. Normal kullanımda 5, 5.5 saat - oyun oynarken 4 saat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko95590 -- 19 Eylül 2015; 11:07:23 >

• Konuyu uzun zamandır takip ediyorum en sonunda telefonu almaya karar verdim hepsiburada sitesinden telefonun 16gb versiyonunun siparişini verdim bakalım ne zaman gelecek.

Bu arada lumia925ten geçicem

Orijinalden alıntı: k1nqQquz

Millet kolay gelsin öncelikle.Zenfone 2 bir telefonum var fakat bir problem oldu bugün.Uyandıktan sonra telefonuma baktım telefonum kilit ekranındaydı ve sımsıcaktı telefon.Telefonun hiç bir şekilde kilit ekranını açamıyordum.Neyse telefonu kapattım ve tekrardan açmayı denedim.Telefon normalde açılırken titriyor.Telefonun güç düğmesine bastım titredi filan ama normalde logolar geleceğine şarj işareti geliyor(telefon kapalıyken şarj edersiniz de icon görünür ya öyle işte) ve ne zaman telefonu açsam hep şarj işareti var.Beyler yardım edin lütfen.

Demek ki sistemi açmaya şarj yetmiyor. Şarja takın cihazı

ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) 2018 Kullanıcı Kulübü
    64 GB || Geceyarısı Mavi
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkann2020

Gecen en sonunda sony xperia c4 denilen vasat otesi kasim kasim kasilan bataryasi iki ikibucuk saatte biten gunde 3 kere sarj isteyen ve alev alev yanan cihazi geri verdim.. zenfone2 32gb 2.3 ghz olan modeli aldim.. batarya performans hersey suanda harika.. teli alir almaz 6 defa hata duzeltme guncellemesi geldi.. cihazi sorunsuz bir sekilde kullaniyorum.. gercek anlamda 4gb ram kendini belli ediyor.. sony de 4-5 sekme acik kalsa cihaz kasiyordu durmadan arka plan temizlemek zorunda kaliyordum bunda 20 sekme acik temizleme ihtiyaci bile duymuyorum.. sekmeleri resmen unutuyorum.. ekran parlakligi sony ile ayni.. gunes aktinda okuyabiliyorum ama bir lumia degil ekran konusunda.. kamera mod lari bilirseniz guzel isler cikariyor yok duz kullanirsaniz vasat.. sony c4 mu zenfone2 mi derseniz suphesiz zenfone derim yok kamera lazim gunde iki uc kere sarj ederim derseniz ozaman sony alin kameralari sahane idi

Bana bu c4 ü önerdiler zenfone2 ile c4 arasında kalmıştım. Allahtan almadım c4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 19 Eylül 2015; 11:23:32 >

ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) 2018 Kullanıcı Kulübü
    64 GB || Geceyarısı Mavi

• quote:

Gecen en sonunda sony xperia c4 denilen vasat otesi kasim kasim kasilan bataryasi iki ikibucuk saatte biten gunde 3 kere sarj isteyen ve alev alev yanan cihazi geri verdim.. zenfone2 32gb 2.3 ghz olan modeli aldim.. batarya performans hersey suanda harika.. teli alir almaz 6 defa hata duzeltme guncellemesi geldi.. cihazi sorunsuz bir sekilde kullaniyorum.. gercek anlamda 4gb ram kendini belli ediyor.. sony de 4-5 sekme acik kalsa cihaz kasiyordu durmadan arka plan temizlemek zorunda kaliyordum bunda 20 sekme acik temizleme ihtiyaci bile duymuyorum.. sekmeleri resmen unutuyorum.. ekran parlakligi sony ile ayni.. gunes aktinda okuyabiliyorum ama bir lumia degil ekran konusunda.. kamera mod lari bilirseniz guzel isler cikariyor yok duz kullanirsaniz vasat.. sony c4 mu zenfone2 mi derseniz suphesiz zenfone derim yok kamera lazim gunde iki uc kere sarj ederim derseniz ozaman sony alin kameralari sahane idi

Sony ve kasım kasım kasılan öyle mi? Sony en stabil ve hızlı arayüze sahip cihazdır. Sizin C4 de sorun vardı sanırım.

• quote:

Hangi oyunlar acaba?
    Bir de wfi mi 3g mi

Clash of Clans ve Real Racing 3 oynuyorum sürekli.Ufak tefek oyunlarsa var tabii.wi-fi hep açık.

Türkiye Cumhuriyeti Kurucu Önderi ve İlk Cumhurbaşkanı,Gazi Mareşal,Başkomutan,Başöğretmen,Ulu Başbuğ,Kağan,Mustafa Kemal Han Hazretleri Diyeceksiniz.
  • Arkadaşlar asus zenfone 2 telefonuma android uyumlu sandisk 16 gb class 10 hafıza kartı aldım fakat sürekli hata veriyor sonra kendiliğinden düzeliyor. Bu tur bir sorun ile karşılaşan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkbysl -- 19 Eylül 2015; 12:56:42 >
    Hocam iyiki almamissin.. adamlar konuda bile sallio uc kisi var belki hic teli bile kullanmamislar diolar ki 6 saat full kullanim ekran suresi aliyorlarmis 2600 mah batarya ile..begenmedim sarji eski telimden kotu ekran canli degil vs dedim diye trol ilan ettiler :))) hatta hakaret etmeye kalkti agzinin payini aldi sustu.. sikayet etmis ban yedim ban yedikten sonra mini etekliler gibi arkamdan sallamaya baslamis :))) konuyu inceleyin iyice sorunlari gorun ve o uc kisinin sorunlari soyleyenlere saldirislarini gorun.. sonynin seviyesizlik demek oldugunu orda ogrendim :)) uzak durun yani sony den her anlamda :))

Hocam iyiki almamissin.. adamlar konuda bile sallio uc kisi var belki hic teli bile kullanmamislar diolar ki 6 saat full kullanim ekran suresi aliyorlarmis 2600 mah batarya ile..begenmedim sarji eski telimden kotu ekran canli degil vs dedim diye trol ilan ettiler :))) hatta hakaret etmeye kalkti agzinin payini aldi sustu.. sikayet etmis ban yedim ban yedikten sonra mini etekliler gibi arkamdan sallamaya baslamis :))) konuyu inceleyin iyice sorunlari gorun ve o uc kisinin sorunlari soyleyenlere saldirislarini gorun.. sonynin seviyesizlik demek oldugunu orda ogrendim :)) uzak durun yani sony den her anlamda :))
    bu
    3000mah değil mi batarya.

Edit :sony için yazmışsınız tamam ben zenfone zannettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BordooMaavi -- 19 Eylül 2015; 13:36:56 >

Kullandigi islemciyi arastirirsaniz kasilmasinin arayuz ile ilgili olmadigini mediatek in o islemcisinin asiri derece isindigini o isinma sonucu cihazlarin donmalar yasadigini 2gb ramin o islemciye yetersiz geldigini 4 sekme ve sonrasinda kasacagini bilirdiniz :)) c4 un snapdragon 800 yada 801 kullandigini saniyorsunuz galiba :))) neyse benim cihazda degil konuyu incelerseniz her kullanicinin 3 kisi haric yasadigi seyler :)) baska mediatek islemcili cihazlara bakin onlarda yasiyor :)) mediatek gibi vasat alti bir islemci ile cihaz satarsan boyle olur hemde 1200 tl ye :))) c4 almaktansa hic tavsiye etmedigim gm elite al c4 ten kaliteli en azindan

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.