Şimdi Ara

Asus Zenfone 2/4GB RAM/32GB GOLD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2.3 GHz 64-bit Intel Atom işlemci
    4 GB RAM
    32 GB Dahili depolama
    13 MP Kamera

Vatancomputerdan Temmuz 2015 tarihinde alınmıştır. Tüm kutu içeriği mevcuttur. Garantisi devam etmektedir.
    Ne yazık ki düşürülüp gorilla glass camı kırıldı ve yenisi ile değiştirildi. Şuan ekranında herhangi bir problem yok.
    Arkadaşlar ne yazık ki bir anlık dikkatsizlik sonucu ekranı yine kırma başarısı gösterdim.
    Şuan ekran sol köşeden darbe alıp kırılmış vaziyette. Ekranın tekrardan değişmesi gerekiyor. Başka bir problemi yok. Mikrofon, kamera, hoparlör, anten,modem vs. herşey düzgün çalışmakta. Ekran haricinde ezik yada vuruk bulunmamakta. Hatta kılcal çizik dahi yok.(kılıfta kullanıldı)
    Asus Teknik servisini arayıp sordum ekran değiştirme maliyeti 350-TL
    Piyasada orijinal ekranın fiyatı ise 200-TL

*buna göre fiyat güncellendi ve son rakamdır.
    Resimler eklendi.

Asus Zenfone 2/4GB RAM/32GB GOLD Asus Zenfone 2/4GB RAM/32GB GOLD Asus Zenfone 2/4GB RAM/32GB GOLD Asus Zenfone 2/4GB RAM/32GB GOLD Asus Zenfone 2/4GB RAM/32GB GOLD Asus Zenfone 2/4GB RAM/32GB GOLD Asus Zenfone 2/4GB RAM/32GB GOLD
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GcGokhan -- 21 Haziran 2016; 11:27:16 >

• GcGokhan kullanıcısına yanıt
    Kılıf varken o ekran nasıl kırıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DONANIMHABER.HD

Hiç sorma..
    30 cm mesafeden ön tarafı toprağa gelecek şekilde düşüp, arazide ki tek çakıl taşına denk gelecek şekilde düşmesini nasıl adlandırırsan adlandır artık.

İçim çız etti ancak iş işten geçmiş oluyor.
    İlk ekran krışım idi, dün telefoncu arkadaşa ederini sorarken bu sefer oturma mesafesinden yine ön tarafı yere gelecek şekilde elimden düşürerek double yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DONANIMHABER.HD

Öyle bir kırılıyor ki hocam, banada kırılmaz gibi geliyordu, çıt diye ,sıfır a8 in köşesini catlattim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pmomer kullanıcısına yanıt
    Ben düşürerek hiç kırmadım genelde slim slikon kılıf yerine oldukça kalın kılıflar tercih edip ekran koruyucusunuda kalitelisinden alıyorum. Telefon düşürmüşlüğüm vardır ama kırılmadı doğru kılıf seçiminden olsa gerek Geçmiş olsun her ikinize de..
  • telefondan kalın kaba kılıflarla aylarca ortalıkta dolanacağıma, kılıfsız zarif haliyle gezeyim kırılsın razıyım valla
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Hocam bende aynı mantıkla silikon kılıf kullanıyordum ve dokunmatik hassasiyeti kaybından dolayı ekran koruyucu kullanmıyordum. Ama insanın başına gelinceye kadarmış. Sanırım bir sonraki telefonunuma ilk iş koruyucu filmlerden alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS RX580 4 GB DUAL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.