Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 (32gb) nasıldır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben bu yaz ayında yeni bir telefon alma kararı aldım.Araştırmalarım sonucunda Asus Zenfone 2 (32gb) a vardım sizce bu telefonun oyun performansı,kullanıslılıgı ve - yönleri nasıldır?
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CEVAPLAYAN YOKMU...

• Bende merak ettim

• Neredeyse her telefonun forumda ana sayfası var artık.
    Tavsiyem spesifik bir model araştırıyorsanız, ki öyle görünüyor, ana sayfasını favorilere ekleyin ve baştan 10-15 sayfayı mutlaka okuyun.
  • Güzel bir telefon alınabilir, ben de bunı almayı düşünüyodum sadece tasarımı ve zenui arayüzünden dolayı vazgeçip xperia c4 aldım. Ama belki siz beğenirsiniz tasarımı ve arayüzü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensei İtachi -- 13 Nisan 2016; 19:59:15 >
  • Diğer sayfalarda var ama ben daha çok kullanan 4-5 kişiden bilgi almayı yeğlerim.Yinede teşekkürler

• Yorumlar için sagolun bu asus kağıt üzerinde çok iyi ama ben normal performansı olarak eksilerini duydum bu nedenle huawei g8 e yoneldim ama onunda eksileri var sizce g8mi asusmu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kullanicisi olarak yorumlayayim Zenfone 2yi.

Begenmedigim tek olay arayuzu. ZenUI guzel bi arayuz degil, gorsellik olarak yetersiz fakat akici arayuz kasmaz,teklemez.

Onun haricinde oyunlarda ben bi sorun goremedim ha normal moddayken agir oyunlarda kasma oluyor performans modunda kesinlikle bi kasma olmaz/olmuyor.

Onun haricinde telefonu kullanmayip kullaniyorum cok kotu yok soyle, yok boyle diyen cok var cunku cekemiyorlar. Burasi Sony hayrani coluk-cocuklarla dolu.

• Ara yüzü genel olarak beğenmiyorlar.Ama bazı oyunlarda akıcı değil deniyor doğru mudur.

• Huawei g8 mi asus zenfone 2 mi?

• Ben de bir kullanıcısı olarak yorumlayayım.
    Telefon performans olarak gayet başarılı hatta bana göre hiçbir sıkıntısı yok.Pek oyun oynayan biri değilim ama bir denemek için Asphalt 8 i kurup oynadım ve hiçbir kasma gözlemedim.
    Kamerasını çok başarılı buluyorum özellikle Süper çözünürlük modu, hdr modu ve ön kamerada yüz güzelleştirme modu en çok kullandığım modları.
    Arayüzüne gelince benim arayüzünden yana bir şikayetim yok bana gayet kullanışlı gerekiyor hatta temaları falan başarılı bence.
    Depolamasına baktığımızda 32 gb yazıyor ama sana 25 gb veriyor onu baştan söyleyeyim.Ama bu bile fazlaca yetiyor kullanıcıya.
    Telefonun bir diğer güzel yanı sistem dosyalarına ulaşılabilir olması.Mesela pilin anlık değerini mAh değerlerine ulaşabiliyorsun.
    pile değinecek olursam 3000 mAh diyor fakat az önce belirttiğim sistem dosyalarından bakınca %100 dolu halde benim telefonda 2770 mAh saat görünüyor.Bu diğer kullanıcılarda belli bir değer değil herkeste farklı şuan bu yüzden tartışmalı.Ekran süresi olarak da %100 şarjla internette dolaşma azıcık oyun fala 4-5 saat ekran süresi alıyorsun.
    Benim telefonla ilgili negatif yorumum hala Android 5.0 kullanılıyor olması henüz 6.0 a geçirmediler ama bu aralar güncelleme gelecek diyorlar bekliyoruz hala:)
    Bunların dışında merak ettiğin bir şey olursa cevaplayabilirim

• Asus özellik bakımından çok güçlü bir telefon hafızanın 25 gb olması ise zaten android baya bir yer kaplıyor o yüzden.Telefona geçersek büyüklüğü nasıl insan alısabiliyormu ve tasarım güzelmi.

• Büyüklük başta zorluk çekiyorsun ama insan alışıyor.Tasarımı da bence gayet güzel ses tuşunun arkada olması başta biraz zorluyo ama çok ta kötü bişey değil.
  • Peki 0 ını nerden aldın ve fiyatı magazalrda tam olarak ne? (Önceki yorumun için teşekkürler)

• Widget55 kullanıcısına yanıt
    Ben vatandan aldım 1300 tl ye. Şuan vatanda 1200 tl diğerlerinde deaşağı yukarı aynı
  • Teşekkürler asus zenfone 2 zaten aklımdaydı şimdi almaya karar verdim :)

• Widget55 kullanıcısına yanıt
    Bişey değil.İnşallah güle güle kullan.Bu arada aldıktan sonra da yardım ihtiyacı falan olursa forumda kullanıcı grubu ve facebook da Asus Zenfone 2&3 Türkiye grubu var oralarda da yardımcı olurlar.
  • uyducc kullanıcısına yanıt
    hoparlörü hakkında ne diyosunuz, abimde asus laser2 var hoparlör sesi ciddi anlamda çok az.
  • Hoparlörü düşük deniyor ama bunu diğer uygulamalar ile desteklerseniz sorun çıkmaz hemde ben pek müzik dinleyen birisi değilim dinleyeceğim zamanda kulaklık yardımı ile dinliyorum asustada kulaklıkla kullanınca sorun cikmayacagina inanıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Widget55 -- 17 Nisan 2016; 19:29:01 >
  • Osvajac kullanıcısına yanıt
    Hoparlörü ciddi anlamda az da değil çokta değil orta derecede ideal bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.