Şimdi Ara

ASUS ZENBOOK KULÜBÜ (Ultrabook UX21 & UX31) (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.683
Cevap
19
Favori
152.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu recovery i nasıl çalışıtırılıyor.

ayrıca ben kendim win8 kurmak istedim disk o partion 1 gibi şeyler var ve işletim sistemi buraya yüklenemez diyor
  • Arkadaşlar bende 1 haftadır UX31 kullananlardanım , beni de ekleyebilirsiniz listeye :) , bir sorum olacak , düngece güncelleme yaptım sabah uyandım masaüstü simsiyah , orjinal olmayan win7 kullanırken , karşılaşıyordum bununla , e şu an benim sistemim orjinal , ama ben bunu nerden kayıt ettiricem , seri numarasını giricem ? , yardımcı olursanız cok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

MErhaba,

Değerleriniz çok yüksek olmamakla birlikte benim cihaza yakın değerler.Ben cihazın altında soğutucu kullandığımdan dolayı daha düşük çıkması normal.Bende f4,f5,f6 tuşlarının olduğu bölge hiç ısınmıyor diyebilirim.Sadece pilde kullandıysam yani pil bitmiş veya şarj etmeye başlamış ve aynı anda bilgisayarı kullanıyorsam,touchpadin olduğu bölüm ısınıyor.Çünkü pil tam altında.Bu durumda çok normal.Cep telefonunuzu şarja takıp aynı anda konuşma yaptığınızda nasış pil ısınıyorsa cihazdaki pilde kasayı ısıtıyor.

@ZodiaK123
    @safaksaylam

ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. ama ben servisi arayıp sordum. sarj cihazıyla beraber gönderin dediler (sarj cihazıda aşırı ısınıyor). her ihtimale karşı iyi olur diye bu hafta göndermeyi düşünüyorum. şarj cihazından kaynaklanabilirmiş... Bakalım servisten gelince sonucu sizinle paylaşırım hem aynı sorunu yasayan arkadaslara da yol göstermiş oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: m_g66

quote:

MErhaba,

Değerleriniz çok yüksek olmamakla birlikte benim cihaza yakın değerler.Ben cihazın altında soğutucu kullandığımdan dolayı daha düşük çıkması normal.Bende f4,f5,f6 tuşlarının olduğu bölge hiç ısınmıyor diyebilirim.Sadece pilde kullandıysam yani pil bitmiş veya şarj etmeye başlamış ve aynı anda bilgisayarı kullanıyorsam,touchpadin olduğu bölüm ısınıyor.Çünkü pil tam altında.Bu durumda çok normal.Cep telefonunuzu şarja takıp aynı anda konuşma yaptığınızda nasış pil ısınıyorsa cihazdaki pilde kasayı ısıtıyor.

@ZodiaK123
    @safaksaylam

ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. ama ben servisi arayıp sordum. sarj cihazıyla beraber gönderin dediler (sarj cihazıda aşırı ısınıyor). her ihtimale karşı iyi olur diye bu hafta göndermeyi düşünüyorum. şarj cihazından kaynaklanabilirmiş... Bakalım servisten gelince sonucu sizinle paylaşırım hem aynı sorunu yasayan arkadaslara da yol göstermiş oluruz.

Bir sorun yok deyip geri gönderecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Bir sorun yok deyip geri gönderecekler.

peki cihazın böyle ısınması normal mi? teknosa da gün boyu çalışan cihazları inceledim böyle bir ısınma görmedim.@C_a_N_e_R
  • arkadaşlar recovery i nasıl çalıştırılıyor yada format atmak istiyorum ama boot edemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: landowner

arkadaşlar recovery i nasıl çalıştırılıyor yada format atmak istiyorum ama boot edemiyorum

Biostaki ayarlardan secure boot seçeneğini disable yaptıktan sonra format atabilirsin.
  • yardım için teşekkürler. bu sefer aşağıdaki resimde gösterdiğim yerde takıldım next butonu aktif olmuyor
    ayrıca oradan anladıgım kadarıyla recovery içinde kısım ayrılmış onu nasıl çalıştırabilirim.
  • Windows 8 kullanıyorsan eğer sağ taraftaki menü kısmından ayarlar-sonra bilgisayar ayarlanın ıdeğiştire girdikten sonra açılan ekrandan genel sekmesine tıkladıktan sonra sağdaki çubuğu en alta çek orda herşeyi kaldırın ve windowsu yeniden kurun seçeneği var ona tıkladığın zaman yönergeleri izlersen yapabilirsin.
  • ZodiaK123 kullanıcısına yanıt
    teşekürler dediğiniz şekilde oldu
  • Rica ederim.
  • arkadaslar ssd ile hybrid driveler arasinda ne kdr performans farki var ? En kisa ornekle ux31a ile ux32vd arasinda ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir konuda yardım rica ediyorum. Bende UX32V modeli var, genel olarak cihazdan memnunum ancak şarj adaptörüm bozuldu, bu cihaza uyumlu şarj adaptörünü (19 V/65 W) en uygun nereden alabilirim?
  • kosopt K kullanıcısına yanıt
    Dostum merhaba. Ben ux31a için ebay'dan almıştım 30-35 tl civarı bir adaptör. Ebay'de o kadar adaptör arasında orjinaline en yakın olan oydu (ışıklı falan), fakat adaptörü taktığım zaman mouse işaretçisi titremeye başlıyor. Ben de akımla veya voltajla ilgili bir sorundur diye kullanmıyorum. O yüzden yan sanayi adaptörlerde sıkıntı çıkma ihtimalini göze al.

Orjinal adaptörü de 140-160 TL gibi birşeydi sanırım. Ben de sırf ofis ev arası adaptörü taşımamak için istiyorum düzgün bir şey almak.
  • İlginiz için teşekkür ederim, peki orjinal adaptörü nereden satın alabilirim? @safaksaylam
  • Asus'un sitesinde yetkili servis noktaları var. Onlardan alabilirsiniz. Şehrinizde yoksa teknik servise mail atın. Sizden havale istiyorlar. Sonrasında adresinize postalıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Zenbook'un klavyedeki güç tuşu çıktı ama geri oturmuyor tam, minnacık klipslerinden biri kırılmış gibi duruyor, yedek klavye tuşu sipariş edebileceğim bir yer var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol alt ayağı yere oturmadığı için servise verdiğim cihaz için mutlu son Para iadesi istedim. Tekrar bundan mı alsam yoksa macbook air mi alsam karar veremiyorum arkadaşlar. Aradığım en önemli özellik full hd olması. Bunu sağlayan bir kaç tane ultrabook var sadece ve en ucuzları zenbook.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 3 Temmuz 2013; 18:12:05 >
  • quote:

Sol alt ayağı yere oturmadığı için servise verdiğim cihaz için mutlu son Para iadesi istedim. Tekrar bundan mı alsam yoksa macbook air mi alsam karar veremiyorum arkadaşlar. Aradığım en önemli özellik full hd olması. Bunu sağlayan bir kaç tane ultrabook var sadece ve en ucuzları zenbook.

Benimkinde de var sandım alt kapak tam oturmamış vidaları açıp tekrar kapadım şimdi sıkıntı yok.ohhh derin bir nefes aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 4 Temmuz 2013; 14:49:24 >
  • quote:

quote:

Sol alt ayağı yere oturmadığı için servise verdiğim cihaz için mutlu son Para iadesi istedim. Tekrar bundan mı alsam yoksa macbook air mi alsam karar veremiyorum arkadaşlar. Aradığım en önemli özellik full hd olması. Bunu sağlayan bir kaç tane ultrabook var sadece ve en ucuzları zenbook.

Benimkinde de var sandım alt kapak tam oturmamış vidaları açıp tekrar kapadım şimdi sıkıntı yok.ohhh derin bir nefes aldım.

Çok sevindim hocam geçmiş olsun. Ben bu cihazın gerçekten hayranıydım. Ama beni artık çok soğuttu kendinden. O kadar kronik sorununa rağmen yine şans vermek istedim yine aynısından alayım dedim.

Bugün Bimeks Kadıköy şubesine gittim. Ellerinde 1 tane UX31A R4005H vardı. Dedim inşallah sorunsuzdur. Reyon görevlisiyle baştan pazarlık yaptım. Ölü piksel veya yamukluk varsa almam dedim. Kabul etmedi. Önce al sonra bakalım bir sorun olursa ben gerekeni yaparım dedi. Biraz daha üsteledim. O zaman parayı çekelim ama fatura kesmeyelim bir sorun gördüğün an parayı iade edelim dedi. Tamam dedim. Parayı peşin olarak karttan çektirdim (bankamatik kartı / hesaptan). Fatura kesmedi. Kutuyu açtık. Hemen baktım monitöre. Sağ üst köşede hayvan gibi ölü piksel. Ama adam sözünü tuttu hemen kartımı aldı ve işlemi iptal etti. Para da yerine geldi anında Bu yüzden teşekkür ediyorum kendisine.

Bir daha zenbook mu? Asla! Almayın, Aldırtmayın!

Bugüne kadar 4 tane zenbook test ettim hepsinde ölü piksel vardı. Tepe naitulus bimekste teşhirde olan zenbookta da ölü piksel var.

Zenbookların hepsinde ölü piksel var uyarıyorum zenbook serisinden uzak durun. Başınız çok ağrır.

Onun yerine Acer S7 almayı düşünüyorum şu an. Araştırma içerisindeyim. Full HD ultrabook da yok ki başka çok az alternatif var. Zenbook'a aşıktım ama aşkımız buraya kadarmış. Nefret ediyorum senden ASUS!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 4 Temmuz 2013; 17:27:20 >

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.