Şimdi Ara

ASUS ZENBOOK KULÜBÜ (Ultrabook UX21 & UX31) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.683
Cevap
19
Favori
152.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DVD/Blu-Ray okuyucu-yazıcı son derece gereksiz bir donanım olmaya başladı artık. Ultrabook gibi bir cihazda boş yere ağırlık yapacak. Ayrıca bunun çözümü var ki bence tüm cihazlarda böyle olmalı; harici dvd yazıcı. Alırsınız bir tane, gerekirse kullanırsınız, gerekmezse çekmeceye atarsınız. Bu kadar basit.
  • 1080p leri oynatabiliryor dimi sıkıntı olmadan vatandan almayı düşünüyorum haftasonu 2000 tlye ux31 modelini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crawler06

Çarşamba günü Darty den 2300 liraya aldım, ertesi gün bimekste ve vatanda 3000 liradan 2100 liraya düştü fiyat :(

Darty'de en iyi fiyat garantisi var. Vatan bilgisayarın internet sitesinden ürünün olduğu sayfanın ve bir de stokta olduğu mağazalar gösteren bölümün çıktısını alıp gidin Darty'e ve aradaki farkı 1 kutu çikolata ile birlikte geri alın.
  • UX31e sahibi birisi olarak yazıyorum. Alanlar için durum değerlendirme, alacaklar için bilgilendirme mahiyetinde bir şeyler yazmak istedim.

1. Bilgisayarı indirimli bir haftasonu Vatan'dan almıştım.
    2. İlk gün dahil hiç bir zaman 20 dakika hata vermeden çalışmadı. (Anında mavi bios ekranı, exit iptal, uzun basılı power tuşu, kaydedilmeyen bilgiler...)
    3. Yılların bilgisayar kullanıcısı ve kendini bu konuda yeterli gören birisi olarak durumu çözemedim.
    4. Bios güncelleme, diğer ara yazılım versiyonlarını yükseltme vs... hepsini denedim. Hiç bir zaman müşteri temsilcisine gitme taraftarı olmayan birisiyim.
    5. Dayanamadım ve 4 gün önce Vatan'a teslim ettim, bakıyorlar, henüz haber yok...

Bu yazıyı okuyanların alma isteği varsa da gidebilir, dolayısıyla eklemeden geçemiyeceğim.
    1. Almak isteyenlerin alma nedenlerinin tamamı bendeki ile aynıdır eminim (hafif, taşınabilir, seri, tablet tadında ama her şey var, kibar ...)
    2. Gören, taşıyan, dokunan tüm arkadaşlarım "Nereden, kaça, ne zaman aldın, tam istediğim şey vb." tepkiler verdiler.
    3. Vatan, yarın arasa "Sorun çözüldü" derse hiç çekinmeden kullanırım. Yok çözülmedi derse, para iadesi teklif etse yenisini isterim.
    4. Belki bu sorun sadece bende olmuştur (diyeceğim ama yurtdışı forumları da bir araştırın, galiba birazcık var )
    5. Klavyeye alışmak hariç (kesin dokunuşlarla basmak gerektiğini alan arkadaşlar da söylemişti sanırım) hiç bir sıkıntım yok(tu).

Hakkını veren bir bilgisayar ama bana böyle denk geldi diyelim. Neticeyi bekliyorum, sizleri de bilgilendiririm inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: @hmetce

Geçmiş olsun, umarım sorun düzelir. Belki de bununla ilgili bir güncelleme çıkar. Haberlerinizi bekliyoruz..
  • Arkadaşlar, merhaba. Bende dünkü vatanbilgisayar kampanyasından ux31 olanından aldım. Cihaz çok şık fakat bir sorunum var. Touchpad biraz sorunlu galiba. Bazen sol tarafı çalışmıyor. Parmağımı ceviriyorum ceviriyorum tepki vermiyor. Sizce ne yapmalıyım. İade mi etmeliyim vatan'a 7 gün dolmadan. açılış ve kapanış hızı kesinlikle çok hızlı bu arada. 25 sn civarında açılıyor, 20 sn civarında kapanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

Arkadaşlar, merhaba. Bende dünkü vatanbilgisayar kampanyasından ux31 olanından aldım. Cihaz çok şık fakat bir sorunum var. Touchpad biraz sorunlu galiba. Bazen sol tarafı çalışmıyor. Parmağımı ceviriyorum ceviriyorum tepki vermiyor. Sizce ne yapmalıyım. İade mi etmeliyim vatan'a 7 gün dolmadan. açılış ve kapanış hızı kesinlikle çok hızlı bu arada. 25 sn civarında açılıyor, 20 sn civarında kapanıyor.

Bu linkten sürücüsünü güncelleyin, muhtemelen sorun düzelecektir.

http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=UX31E&p=3&s=369

• aynı işyerinden iki arkadaş UX31E modelini kullanıyoruz, ikimizin de tek ortak şikayeti var; Klavyede tuş atlama çok oluyor. umarım zamanla alışırız. bunun dışındaki özellikleri tatmin edici ve kullanışlı. özellikle ısınmaması çok iyi. evde rahatlıkla kucağıma alıp kullanabiliyorum.
  • bu arada UX31E modeli için şık bir taşıma çantası tavsiyesi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosica

bu arada UX31E modeli için şık bir taşıma çantası tavsiyesi olan var mı?

hocam zaten şık bir çantası var ya yanında hediye. tabii elde taşımak için uygun bir çanta, omuzda değil. ama yine de çok güzel bir çantası var bence.
    bu arada asusa bir mail attım şu touchad ile ilgili bakalım ne cevap verecekler, onun dışında cihaz güzel, evet tuş takımı biraz dibine kadar ve net basmayı gerektiriyor. belki biraz kullanılınca yumuşar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cosica

bu arada UX31E modeli için şık bir taşıma çantası tavsiyesi olan var mı?

hocam zaten şık bir çantası var ya yanında hediye. tabii elde taşımak için uygun bir çanta, omuzda değil. ama yine de çok güzel bir çantası var bence.
    bu arada asusa bir mail attım şu touchad ile ilgili bakalım ne cevap verecekler, onun dışında cihaz güzel, evet tuş takımı biraz dibine kadar ve net basmayı gerektiriyor. belki biraz kullanılınca yumuşar.

evet kendi kılıfı çok şık ama ben onunla yetinemiyorum çünkü başka malzemeler de var taşınması gereken yoksa gerçekten kendi kılıfı çok şık, şimdilik önce kılıfa koyup sonra omuz çantama koyuyorum. belki 13 inçlik bir çanta alırım aklıma yatarsa :)

• Vay be sonunda satılmaya başlandı demek fiyatlar düşünce bende bi tane kapayım
  • Benide ekleyebilirsiniz kullanici listesine. Ux31 i5 islemcili model. Evet klavye denildigi gibi harf atlamasi cok oluyor Ben alali yaklasik 2-3 ay oldu 2 defa BIOS ekrani olayi bend de oldu.
  • arkadaşlar, mightywings arkadaşımızın benim için önerdiği şu asus'un sitesindeki yani aşağıda verdiğim linke tıklayarak OS yazan kısımda seçiminizi yapın ve açılan menüde çeşitli enstrümanlar için update'ler var. orda bios ile ilgili bir kısım da gördüm. isterseniz oraya bir bakın. belki şu bios sorununuz da böylelikle hallolur. ben şimdi touchped ile ilgili olan update'i indirdim ve kurdum. sanki halloldu sorun gibi. belki sizde de işe yarar. arkadaşıma ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 15 Ocak 2012; 23:55:07 >

• quote:

arkadaşlar, mightywings arkadaşımızın benim için önerdiği şu asus'un sitesindeki yani aşağıda verdiğim linke tıklayarak OS yazan kısımda seçiminizi yapın ve açılan menüde çeşitli enstrümanlar için update'ler var. orda bios ile ilgili bir kısım da gördüm. isterseniz oraya bir bakın. belki şu bios sorununuz da böylelikle hallolur. ben şimdi touchped ile ilgili olan update'i indirdim ve kurdum. sanki halloldu sorun gibi. belki sizde de işe yarar. arkadaşıma ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

Rica ederim, buranın amacı yardımlaşmak.

Dediğiniz gibi güncellemeleri yapmak gerekiyor. Bu cihaz son teknoloji ürünü ve Asus buna çok önem veriyor. Yaşanan veya yaşanacak sorunların büyük ihtimalle yazılım kaynaklı olacağını ve güncellemelerle ortadan kalkacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: faroukhan

1080p leri oynatabiliryor dimi sıkıntı olmadan vatandan almayı düşünüyorum haftasonu 2000 tlye ux31 modelini

Bu soru genelde netbooklar için sorulur.

Merak etmeyin, gayet hızlı.
  • ASUS UX31E-RY009V modelini abime almıştım ve gayet memnun kaldığımız için cumartesi günü ASUS UX31E-RY010V Zenbook aldım ve aynı gün 7 saat içinde aletin 256gb olan SSD si gümledi. hiçbir yük bindirmedim ve sadece mail programı açıkken takıldı. donma sonrası mavi ekran verdi ve otomatik reset attı. sonrasında biosa girdi ve ssd görünmüyordu. fişi çekip powerdan kapadım ve açtım. açıldığında ssd biosta göründü ama sistem çökmüştü. ancak her resette farklı bir tepki verdi ssd bazen bulundu bazen bulunamadı. recovery sistemi hiç çalışmadı ve başka bir windows kurulum cdsi ile de boot edemedim. pazar günü aldığım yere iade ettim ve paramı geri aldım. ürün sıfırdı ve kutusu tamamen kapalıydı yani ben açtım. ancak şanssızlık olsa gerek ssd si göçtü. bu arada bana ürünü geri almada tek bir sorun bile çıkartmayan teknogros a ümit tokay'a da teşekkür ederim. ürünün yenisini almak istiyorum ancak stoklarda yok. hatta foruma alınık diye konu bile açtım. alet 7 saatlik kullanımım sırasında gerçekten güzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mightywings

quote:

Orijinalden alıntı: faroukhan

1080p leri oynatabiliryor dimi sıkıntı olmadan vatandan almayı düşünüyorum haftasonu 2000 tlye ux31 modelini

Bu soru genelde netbooklar için sorulur.

Merak etmeyin, gayet hızlı.

teşekkürler en fazla bu makineyi kasıcağım o olur heralde ondan sordum :)
  • Bir önceki yazımda bahsettiğim sorunla ilgili Vatan Bilgisayar'dan gelen mesaj sonucunda gittim ve bilgisayarımı aldım. Bir günlük inceleme sonucunda;

* Bahsettiğim mavi ekran ile bir günde 2 defa karşılaştım.
    * Genel anlamda bir düzelme var, belli.
    * Asusun sitesinden Live Update ile bütün güncellemeleri uyguladım.
    * Kablosuz bağlantım, servise teslim etmeden ara ara kopardı, güncelleme ile o da kesildi.
    * Memnunum, "mağdurum" demediğim için ziyadesiyle memnunum.

Modelimiz i5, 128 GB lı olandan. İlk mesajda belki ekleme yapılır :)

Şu an 69-70 GB boş alanım var, kendim bir şeyler kaydetmedim daha. Arkadaşlarımızdan alan boşaltan varsa, sildikleri dosya ile ilgili bilgi alırsak seviniriz...
  • Linux kurmayi deneyen var mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.