Şimdi Ara

Asus Zenbook 14X nasıl bir bilgisayar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gündelik hayatta kullanmak için bir laptop bakıyordum. Hafif olsun ekranı iyi olsun. Gerektiği zaman şarjdan çıkartayım saatlerce kullanayım, dışarı çıkarken yanıma alayım ağır olmasın diyerek araştırmaya giriştim.

Aşağıdaki laptop'u buldum 2.8k çözünürlük & dokunmatik ekran ve donanım olarak da fena durmuyor. Ne diyorsunuz? Aslında 20-25 bandına bakıyordum ama buna denk gelmişken bütçeyi yükseltebilirim.

Normalde oyun da oynayan birisiyim fakat Ps5 aldım geçen aylarda ve artık oyun oynamak için onu kullanıyorum. Alacağım laptop da oyun ihtiyacı duycağımı pek sanmıyorum. Belki cs go gibi klasik şeyler yüklerim.

www.vatanbilgisayar.com
    Asus Zenbook 14X OLED 6.Nesil Ryzen 9 6900HX-16Gb-1Tb Ssd-14inc-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-zenbook-14x-oled-6-nesil-ryzen-9-6900hx-16gb-1tb-ssd-14inc-w11.html

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

İş bilgisayarı olarak bundan var zaten hocam pek hoşuma gitmiyor. Hem çok ısınıyor hem ekranı benim attığım laptop gibi kaliteli değil

• The Management kullanıcısına yanıt

Anladım, mobilite bakımından ufak olduğundan yazmıştım. Max. bütçe nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Management kullanıcısına yanıt

Asus aklına yattıysa alınabilir. Oled, dokunmatik ekran artısı. Apusu 680m birçok oyunuda oynatır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macbook air m2 de alabilirsiniz

• BabyYoda B kullanıcısına yanıt
    Değer mi hocam sence o fiyata

Her ne kadar yeni nesil olsa da giriş seviye laptop u olduğu için soruyorum. Pek bilgim yok apple laptop lar hakkına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam özellikleri diğer laptoplara düşük gibi görünüyor ama çok büyük avantajları var

Air olanlar da fan yok ısınma sorunu da yok, 20 saat pilde kullanabilirsin, ekranı diğer oyun laptoplarına göre daha iyi, çok hafif, yatırımlık pc değeri düşmüyor çok uzun yıllar kullanılabiliyor

Sıkıntısı oyun oynanmıyor ve windows alıstıysan farklı geliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.