Şimdi Ara

asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu arada inanmayan arkadaşlar olabilir resim atayım
     asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: murat 123

alıcagım corsair rm850 kasada corsair 750 d

Ayni kasayi bende kafaya taktim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cuma kasayı alıcam

• quote:

Bu cuma kasayı alıcam

vatan'dan mı?
  • Evet

• kardeşim kasayı aldım şimdi eve geldim bak bu kasa çok büyük haberin olsun 24 inç monitör yanında küçük kaldı ama corsair harbi yapmış hiç korkmadan al derim

asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ?

• quote:

kardeşim kasayı aldım şimdi eve geldim bak bu kasa çok büyük haberin olsun 24 inç monitör yanında küçük kaldı ama corsair harbi yapmış hiç korkmadan al derim

asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ? asus z77 p8 v pro aldım nasıl bir anakart tır ?

Off hocam kasa süper corsairin kalitesi başka bir kasada yok magnetik fan fitresi falan çok harika kablo düzenlemesi falan say say bitmez

• Evet tam bir mod kasası ben kargoyla almadım ve kasanın kutusuna göre poşet yok bende arka kapıdan çıkıp kargo bölümünden bant istedim ağır bir kasa kopmasın diye bandı bitirdim gidip görüp almak istedim ama ilk defa bir elemanın ya al bak işte kasa daha nolsun beni uğraştırma felan demesi beni hayal kırıklığına uğrattı 3 hafta sonra tekrar vatana gidicem işlemci anakart için konu açacağım ve hazır gitmişken o ilgisiz soğuk tipli elemanı şikayet edicem sonuçta 50 Tl kasa almıyorum bunu kendisine de dedim doğru ama dedi hiç ilgilenmedi neyse benim fazla zamanım olmadığı için dilekçe vermedim ama vericem.
    kasaya gelirsek cosmos se ve corsair grapite serisinden çok geniş ve kasadaki sürücü yuvaları takılıp isteğe göre değişiyor filitreler çok harika ve kasa ya extra fan almaya gerek yok bence çok sessiz ve çok serin kasa fırçalanmış bir görüntüsü var çok hoş masada duruşu çok endamlı bir de toplama sıvı soğutmayla tam bir şov kasası malzeme kalitesi çok iyi kasanın kendine ait kabloları çok kaliteli yukarı tarafa 3 adet 12 veya 14 cm fan takıla biliyor kısacası kasayı yapmışlar al nasıl modlayacaksan sana kalmış biz karışmayız diyorlar 2 3 haftaya da gidim Bi rm 850 alayım

• Bu arada yetkili ekip uyarı yapmadan konuyu nokta koyalım nasıl bir anakart diye konu açtım kasaya kadar geldi

• quote:

Bu arada yetkili ekip uyarı yapmadan konuyu nokta koyalım nasıl bir anakart diye konu açtım kasaya kadar geldi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.