Şimdi Ara

ASUS Z68 DELUXE G3 HK. Yardimci olabilirmisiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2 hafta önce aldığım z68 anakatımı kullanmakta zorlanıyorum .
    Bazı rar arşivleri arızalı görünüyor bir çok oyunu kuramiyorum .

Anakart üzerindeki TPU ve EPU özellikleri acikken format dahi atamiyorum format atarken dosya eksik veya arızalı diyor kurmuyor.

Oyun kurarken iso içindeki rar arsivlerinin arızalı olduğunu soyluyor roling back yapıyor du fakat dün akşam bir değişiklik olsun diye TPU ve EPU yu kapattım bundan sonra formatta sorun çıkmadı ama oyunu kurarken bu sefer 1. Dvd yi sorunsuz kurdu ama 2. Dvd de çaktı .

Ben bu sorunları ssd den biliyordum ama kesin anakarttan bu bir arıza mıdır yoksa çözemediğim bir özellik mi kullanan varsa veya fikri olan varsa lütfen yardım edebilirmi.

Yoksa anakarti arızaya mi goturmeliyim vatandan almıştım servisine mi gotursem .

Not: Bu sorunların hiçbiri eski sistemimde olmuyor aynı iso aynı rar arşivi ama hiç sorun olmuyor ne formatta ne oyun yuklemede.

Yardımlarinizi bekliyor şimdiden tesekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster53 -- 24 Şubat 2012; 13:48:54 >

• oncelıkle tpu ve epu normalde kapalı olmalı
    sorunan gelırsek ramlerle ılgılı sıkıntı veya ısletım sıstemı kurulumunda eksık dosya atılmıs gıbı bırden fazla ram varsa sıstemde tektek ve farklı slotlara takarak deneyın bırde temız format ıyı olur
  • Temiz format atıyorum zaten EPU ve tpu acikken format atmaya da müsade etmiyor.

Surekli mavi ekran hatasiyla da karşılaşıyorum bellekleri de bir deneyelim bari çok enteresan bir sorunla karşı karsiyayim sorunsuz bir sistem olsun diye bidunyada para döktük.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabyte G5 MF laptop alinirmi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.