Şimdi Ara

Asus Z170 PRO GAMING Anakart.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS Z170 PRO GAMING Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3400MHz(O.C.) USB3.1 Anakart.
    Mart-2016 faturalı.Kutu,garanti ve içeriği tam.Sorunsuz ve temiz anakart.
    Promosyon ve oyun kodları kullanılmıştır.

485 TL.

https://www.asus.com/tr/Motherboards/Z170-PRO-GAMING/

Asus Z170 PRO GAMING Anakart.Asus Z170 PRO GAMING Anakart.Asus Z170 PRO GAMING Anakart.

Takas yoktur.
    Lütfen teklif ve isteklerinizi PM ile yapınız...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalers -- 21 Ocak 2017; 19:34:56 >

• Çikizen kullanıcısına yanıt
    Fatura fiyatını ne yapacaksınız merak ettim. Arkadaş 300 liraya alsa 200 emi satacak. Sıfır satış fiyatına bakarsınız ona göre değerlendirirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıcıya yaklaşımım referanslarımda yazıyor.Hiç birini tanımam.Forum vasıtasıyla tanıştık.Satışlarımda önce ürün sonra havale şeklinde yaptıklarımda oldu.Örnek bundan önceki sattığım anakart.Şimdi yaparmıyım?Belki.
    İyi forumlar.

Orijinalden alıntı: Çikizen

Forumda aldığı fiyattan daha pahalıya satmaya çalışanlar var, ben arkadaşa hitaben yazmadım, fatura fiyatını sormak ne ayıp nede suç.

Ayrıca konu sahibi cevaplayabilirdi, sizinle ilişkisi ne de hem burdan hemde özelden sormuşsunuz merak ettim.

Hayırlı satışlar tekrardan

Atıyorum Kasım 2016 kartın sıfır distribütör fiyatı 150 $ x 3 = 450 TL
    Güncel distrübitör fiyatı da 150 $ x 3.8 = 570 TL oldu bile. Adam dolar kuruna bağlı olarak aldığı şeyi neden TL'ye göre satarak öldürsün ki?

Şu aldığı fiyattan pahalıya satıyor lafını bırakın artık. 3 ay önceki 1000 TL ile şimdiki 1000 TL aynı değerde mi? Kızacağınız yerleri doğru seçin.
    Referans: Technics - torettodominig - mandayuvasi - NEGA - ilker.d - kachus - Kuvvet_Mira - yasarbinbasi - samimi06 - Kotiledon - mpy - tarikkeskin - Jeffrey - signore - kazuyama - Halit61 - Passat1905 - AMFIBI - electrician - KOND - cengiz_vga - zeus_1907 - gokhank55 - öztin - DeLy56 - odrin34 - madlive - scatterbrain - bgulen - S_A_S - UcuzRoman - sener3e - Quaker - IdontKnoWw - eixs - BaARBAaR - laststate - furkan_10 - khanja - huvanes - mahoni_20 - SDTYZ - exelance_alper - hysteria35 - ayhand28 - DALI - trusen - devrimdoga - garfiens - Cango34 - ozyoldas - 1simon1 - xtrock38 - geek90 - Aedan - casper333 - devriye76 - ankaraharun - J.Jrousseau - erkanrap - tccb44 - mmgurkan - bsn33 - mehmethere - harson - emrecengiz2002 - longinus - gardiyan - KHeto - e_capkan - ultrAslan-BH - tekin-71 - mapel - LyKi0N - yi3diz - bozkurt71 - evoo.9 - TcranberrieS - Justruling10 - TurkeyStar - hamitrf1 - m.uzel...

Yer: İstanbul
    Detaylı bilgi için &gt; PM
    G., Umut
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI Z170a gaming M5 anakart
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 Ay önce ben aynı kartı forumdan 400 tlye aldım. O zaman resmen bedavaya almıştım. Şu anki fiyatı gayet makul ve ucuz. Eğer elimde olmasaydı ciddi ciddi almayı düşünürdüm. Siz takmayın hocam milleti. Ağzı olan konuşuyor. 2-3 ay önceki parçaların 0 fiyatları ile şimdiki 0 parçaların fiyatı ortada. Dolar olmuş 3.80 millet hala 2 ay önceki kura göre birşeyler satın almanın derdinde... Söylenecek çok söz varda NAFİLE ! Hayırlı satışlar hocam.
    i5 6600K Processor || ASUS Z170A Pro Gaming Motherboard || MSI GTX 970 Gaming 100ME Edition || Kingston HyperX 2x8 Gb 2400 MHz Ram cl15 || Corsair Force GS 128 Gb SSD || CM Hyper 212 with 2x Corsair SP120 || CM Haf 912

Logitech G633 Artemis Spectrum & Logitech G930 Wireless Gaming Headset || Logitech G510 Gaming Keyboard || SteelSeries Rival 300 Gaming Mouse || logitech z506 5.1 surround sound speakers
  • Satıldı..@the_mc
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.