Şimdi Ara

<< Asus XONAR D1 - D2 - HDAV1.3 - ESSENCE - ROG Ses kartı kullananlar >> (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
6
Favori
32.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Technics

Yeni 7.1 essence görücüye çıktı.. Her zamankinden daha da enfes görünüyor doğrusu..

http://www.guru3d.com/articles-pages/asus-essence-stx-ii-7-1-sound-card-review,3.html

<< Asus XONAR D1 - D2 - HDAV1.3 - ESSENCE - ROG Ses kartı kullananlar >>

Technics dostum umarım bu ürünler ülkemize tekrardan gelirler şuan bulmak çok zor normal essence stx ler olsun diğerleri olsun beklemedeyiz bakalım

• DarthSidious kullanıcısına yanıt
    Fiyatı da iyiymiş. Trye gelir mi gelirse piyasaya kaçtan girer hayal bile edemiyorum :)
  • cCcTURKcCc kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum. O dönem nasıl olduysa birilerine esti ve bir miktar getirildi, bir daha girer mi bilemiyorum. Bizim kartlarımız daha uzun süre idare edecektir yine de ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

Yeni 7.1 essence görücüye çıktı.. Her zamankinden daha da enfes görünüyor doğrusu..

http://www.guru3d.com/articles-pages/asus-essence-stx-ii-7-1-sound-card-review,3.html

İncelemsinde sinema modunun da çok çok başarılı olduğundan bahsediliyor. Bu modelle selefinin üzerine epey bir şeyler koymuş anlaşılan

• smartcard kullanıcısına yanıt
    hdav filmlerde iddialı ilk modeliydi asusun, fakat bir süre sonra tamamen kaldırıldı üretimi enteresan bir şekilde. D2 ve Essence modelinin üzerine yatırım yapılıyor Asusta açık ara. Benim Hdavdan sonra geçebileceğim bir modele benziyor bu ürün. Ancak çok elzem değil, hani bende ki hdav ömürlük bir kart. Onlarca bilgisayar donanımı kullandım bu kelimeyi hakedecek bir ürün ilk defa kullanıyorum. Xonarların diğerleri de aynı şekilde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 22 Temmuz 2014; 22:37:44 >
  • Ahayri kullanıcısına yanıt
    bulduğunuz d2 ve üzeri tüm kartlarını alabilirsiniz xonarın ;) kulaklık hakkında pek bilgim yok dostum. Yanlış yönlendirmeyeyim
  • Ahayri, bahsettiğiniz iki kulaklık da 32 ohm. D2 nin bu kulaklıkları sürme sorunu olmayacaktır. ama ileride 300 ohm ve üstü bir kulaklığa terfi edecekseniz essence st (stx) modellerine bakmanız gerekecek. ama amaç ses kalitesi ise essence stx, ses kartları arasında rakipsiz.

Technics, hdav yanına stx gider ama hdavı elden çıkarıp sadece stx ile yola devam etmek sıkıntı yaratabilir. malum hdmi ile 7.1 ses aktarımı açısından. aslında ben de stx ii ile hdav arasında kaldım. yola avr ile devam edeceğim ve ayrıca sadece digital bağlantı kullanacağım için hdav almak daha mantıklı gibi. (kulaklık olayını rafa kaldırdım.)

stx ii nin fiyatını söylemiştim. o sıfır fiyatıydı. bu da kaçırdığım 2. el bir kart :

http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-anzeige/asus-xonar-hdav-1-3-deluxe/214074709-225-3531

• quote:

Orijinalden alıntı: DarthSidious

Ahayri, bahsettiğiniz iki kulaklık da 32 ohm. D2 nin bu kulaklıkları sürme sorunu olmayacaktır. ama ileride 300 ohm ve üstü bir kulaklığa terfi edecekseniz essence st (stx) modellerine bakmanız gerekecek. ama amaç ses kalitesi ise essence stx, ses kartları arasında rakipsiz.

Technics, hdav yanına stx gider ama hdavı elden çıkarıp sadece stx ile yola devam etmek sıkıntı yaratabilir. malum hdmi ile 7.1 ses aktarımı açısından. aslında ben de stx ii ile hdav arasında kaldım. yola avr ile devam edeceğim ve ayrıca sadece digital bağlantı kullanacağım için hdav almak daha mantıklı gibi. (kulaklık olayını rafa kaldırdım.)

stx ii nin fiyatını söylemiştim. o sıfır fiyatıydı. bu da kaçırdığım 2. el bir kart :

http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-anzeige/asus-xonar-hdav-1-3-deluxe/214074709-225-3531

Verdiğin link ebay'in değişik bir alternatifi mi? Bana garip geldi. Senelerdir ebay'dan alış-veriş yaparım. ebay.com'da Xonar diye arattığımda senin verdiğin linkteki sitede bulduklarımı bulamadım. Mesela şu linkteki cihazı almak için ne yapmam lazım?

http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-anzeige/soundkarte-asus-xonar-d2x/225705778-225-4196?ref=search

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartcard -- 26 Temmuz 2014; 23:31:32 >

• almanyanın sahibinden.com u diyebiliriz :) (eskiden ebay'ın değildi fakat satın aldı. ebay.com ilanlarından bağımsız yerel ilanlar var) güvenli ödeme sistemi yok. eğer satıcı kabul ederse posta ya da kargo yapabilir. epey riskli ve zahmetli anlayacağın. bu site almanyada tanıdıkları olanlar için biçilmiş kaftan.
  • windows 8,1 de sorun yapmıcak,
    Z906 için 5+1 kullanabileceğim ,
    müzik ve filmlerde uçmak için
    Creative Sound Blaster Recon3D PCI-E'den farkını gösterecek hangi ses kartını tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkprince -- 27 Temmuz 2014; 0:43:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkprince

windows 8,1 de sorun yapmıcak,
    Z906 için 5+1 kullanabileceğim ,
    müzik ve filmlerde uçmak için
    Creative Sound Blaster Recon3D PCI-E'den farkını gösterecek hangi ses kartını tavsiye edersiniz?

Henüz Asus ses kartı kullanmak nasip olmadı ama arkadaşların tecrübesine dayanarak sana Xonar D2 veya D2X almanı önerebilirim. İkisi arasında ki tek fark birisi PCI arabirimini kullanıyor diğeri ise PCI Express.

Bu vesile ile herkesin bayramı mübarek olsun
  • Arkadaşın dediğine kesinlikle katılıyorum bende bizzat kullanmaktayım stereo Hİ-Fi sistemimde sorunsuz mükemmel bir kart ihtiyacını rahatlıkla karşılayacaktır hiç şüpheniz olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCcTURKcCc

Arkadaşın dediğine kesinlikle katılıyorum bende bizzat kullanmaktayım stereo Hİ-Fi sistemimde sorunsuz mükemmel bir kart ihtiyacını rahatlıkla karşılayacaktır hiç şüpheniz olmasın

peki z906 5+1 sistemde herhangi bir sıkıntı oluşurmu bağlantıyı nasıl yapıyoruz.
  • quote:

quote:

Arkadaşın dediğine kesinlikle katılıyorum bende bizzat kullanmaktayım stereo Hİ-Fi sistemimde sorunsuz mükemmel bir kart ihtiyacını rahatlıkla karşılayacaktır hiç şüpheniz olmasın

peki z906 5+1 sistemde herhangi bir sıkıntı oluşurmu bağlantıyı nasıl yapıyoruz.

Merhaba dostum, kesinlikle z906 sisteminde herhangibir sıkıntı asla oluşturmaz tüm donanımlara uyumludur Asus xonar D2 serisi ve diğerleri bu konuda kafanda asla bir soru işareti oluşmasın. Bağlantısı oldukça kolay aşağıda belirttiğim gibi montajı yapıyorsun ve sorunsuzca kullanmaya başlıyorsun

Kullanmak gereken kablo resimdeki gibi aynı kabloyu kullanıyorum oldukça başarılıdır

Buda bağlantı hakkında yapman gerekenler

Burada ses kartına ince uçlu jackı takman gereken yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cCcTURKcCc -- 29 Temmuz 2014; 12:08:08 >

• z906 için neden digital arabirim kullanmıyorsunuz? o bağlantıda ac3 ve dts sesleri de stereo olarak aktarırsınız z906'ya.
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba dostum, kesinlikle z906 sisteminde herhangibir sıkıntı asla oluşturmaz tüm donanımlara uyumludur Asus xonar D2 serisi ve diğerleri bu konuda kafanda asla bir soru işareti oluşmasın. Bağlantısı oldukça kolay aşağıda belirttiğim gibi montajı yapıyorsun ve sorunsuzca kullanmaya başlıyorsun

Kullanmak gereken kablo resimdeki gibi aynı kabloyu kullanıyorum oldukça başarılıdır

Buda bağlantı hakkında yapman gerekenler

Burada ses kartına ince uçlu jackı takman gereken yer

sağolasın dostum ilgilendiğin için eline sağlık

• DarthSidious kullanıcısına yanıt
    Hdmi olayı için evet aynen öyle dostum.
  • cCcTURKcCc kullanıcısına yanıt
    Temiz anlatımın için teşekkürler kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthSidious

z906 için neden digital arabirim kullanmıyorsunuz? o bağlantıda ac3 ve dts sesleri de stereo olarak aktarırsınız z906'ya.

ben de analog kullanıyorum müzik ağırlıklı kullandığım için z5500üm de. Çok başarılı ses bu şekilde çünkü.
  • anladim, tercih meselesi :) .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.