Şimdi Ara

<< Asus XONAR D1 - D2 - HDAV1.3 - ESSENCE - ROG Ses kartı kullananlar >> (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
6
Favori
32.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thief27

quote:

Orijinalden alıntı: umur BEY

quote:

Orijinalden alıntı: thief27

Edit: Son bir sorum olacak daniel_k ile maxedtech arasında ne fark var? ikisini de denediyseniz hangisini önerirsiniz?

Bu konuda bir şey diyemiyeceğim. Yanlız Daniel_k denilen şahıs creativenin bencilliğine çok kızmış bir insan diyebilirim.

maxedtech in driverını yükledim ses kartını da bugün test ettim bu başlıkta çokça duyacağınız bir cümleyi ben de kuracağım ben daha önce müzik dinlememişim ses kartının bu kadar fark yaratabileceğini düşünmemiştim o yüzden daniel_k ile falan hiç uğraşmayacağım bu haliyle yeterince mutluyum

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Daniel K. bildiğim kadarıyla sadece creative kartlar için sürücü modluyordu. Demek Asus için de yapıyormuş. O zaman indirip denerim. Bu adam bu işi biliyor.

• mormani.com satış yapıncaya kadar sizinle muhatap oluyor,satıştan sonra o kadar mail attım bana cevap veren olmadı,bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensei111

mormani.com satış yapıncaya kadar sizinle muhatap oluyor,satıştan sonra o kadar mail attım bana cevap veren olmadı,bilginize...

Sorun nedir ki hocam? Böyle işlerde mail zaman kaybı. En güzeli telefon açmak.
  • Kartını satmak isteyen olursa bana PM :) anında alırım nakit

Ya da gidip sıfırını alıcam 500 tl'ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulphur -- 27 Mayıs 2013; 17:36:08 >
  • slm herkese uzun süredir kullanmakta olduğum creative audigy 2 zs kartımı değiştirerek asus xonar d1 almak istiyorum fakat değiştirmeye değecek kalitede ses değişmesi olurmu

yardımlarınız bekliyorum birde en ucuz nerden temin edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbilgin

slm herkese uzun süredir kullanmakta olduğum creative audigy 2 zs kartımı değiştirerek asus xonar d1 almak istiyorum fakat değiştirmeye değecek kalitede ses değişmesi olurmu

yardımlarınız bekliyorum birde en ucuz nerden temin edebilirim

Bence değiştirmeye değer çünkü teknik olarak audigy serisinden çok daha üstün bir kart. Bence Xonar D1, x-fi titanium ile karşılaştırılması gereken bir kart. Ama sıfırına 200 küsür lira vermeye değmez. (Gerçi bana göre hiçbir ses kartına yüzlerce lira vermeye değmez.) İkinci el almak f/p olarak daha iyi olur..
  • Saol banada 200 tl cok gekdi oyuzden en ucuz nerde bulurum dedim 100 tl olsa hic dusunmezdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• asus xonar d1 kartını almayı düşünüyorum . bu kartı 2.0 stereo sistemle kullanan var mı yani nasıl olur tavsiyeniz nedir ?
  • Optik bağlantı ile kullanmak için ses kartına bu kadar fazla para vermeye değer mi ? Sonuçta optik kullanırken ses kartı devre dışı kalıp sadece aracı görevi görmüyor mu yanlış mı biliyorum? z906 da decoder var cünkü optik baglantıda sesi kendisi çözüyor.
  • kingbeter K kullanıcısına yanıt
    xonar d serisi muteşem. ben onun pci-e versiyonunu (yeni nesil) kullandım ve çok başarılı buldum
  • Merhaba arkadaşlar , ben asus xonar d2 ses kartını almak istiyorum bununla beraber creative megaworks thx 550 yi bağlamak istiyorum bu ses kartıyla bu ses sisteminin verimliliği nasıl olur ? Tam randuman alabilirmiyim . Yorumlarınızı bekliyorum bana yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.
    Son olarak asus xonar d2 ses kartının windows 7 64 bit driverinin linkini burda paylaşabilirmisiniz
  • arkadaşlar yardımcı olacak birisi yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustixtr

Merhaba arkadaşlar , ben asus xonar d2 ses kartını almak istiyorum bununla beraber creative megaworks thx 550 yi bağlamak istiyorum bu ses kartıyla bu ses sisteminin verimliliği nasıl olur ? Tam randuman alabilirmiyim . Yorumlarınızı bekliyorum bana yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.
    Son olarak asus xonar d2 ses kartının windows 7 64 bit driverinin linkini burda paylaşabilirmisiniz

2sini bir arada denemedim ama tahminimce çok güzel olacağı yönünde. 2 cihazı beraber kullanan zor bulursun, onuda belirteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Optik bağlantı ile kullanmak için ses kartına bu kadar fazla para vermeye değer mi ? Sonuçta optik kullanırken ses kartı devre dışı kalıp sadece aracı görevi görmüyor mu yanlış mı biliyorum? z906 da decoder var cünkü optik baglantıda sesi kendisi çözüyor.

Hocam sana şöyle bir şey sorsam. Pc oyunlarının sesi digitalmi veya günümüzde şarkılar digital kodlumu oluyor ? (istisnaları var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umur BEY -- 20 Haziran 2013; 17:41:48 >
  • quote:

quote:

Optik bağlantı ile kullanmak için ses kartına bu kadar fazla para vermeye değer mi ? Sonuçta optik kullanırken ses kartı devre dışı kalıp sadece aracı görevi görmüyor mu yanlış mı biliyorum? z906 da decoder var cünkü optik baglantıda sesi kendisi çözüyor.

Hocam sana şöyle bir şey sorsam. Pc oyunlarının sesi digitalmi veya günümüzde şarkılar digital kodlumu oluyor ? (istisnaları var)

Oyunların analog bağlantı ile oynnamasının tavsiye edildiğini biliyorumda oyun oynamadığım için hep optik bağlantıda benim ses sistemim.
  • quote:

arkadaşlar yardımcı olacak birisi yok mu ?

http://maxedtech.com/asus-xonar-unified-drivers/
    aşagı dogru 1.71 lates sürümü mevcut,onu kurarsın.zaten sana sormuyon kaç bit sürümü diye.sadece ilk başta kartını soruyor orada d2 olanı işaretleyip devam edip kuruyorsun.
    ben edifer s550 ile kullanıyorum d2"mi anolog olarak vede mükemmel.zaten ben fazla bası sevmediğim için mükemmel bir haz veriyor insana.
    film müzik oyun.pek farketmiyor.hatta oyun bölumlerinde yağmur damlalarının ses ayrı bir güzel...

• quote:

Optik bağlantı ile kullanmak için bu parayı vermiyoruz. Creative firmasından kurtulmak, sürücü sorunları yaşamamak ve creative kartlardan daha temiz ses almak için asus alıyoruz. Zaten optik bağlantıyla analog arasındaki farkı anlayabilecek kadar hassas kulağı olan bir insan da duymadım, karşılaşmadım. Eğer sadece optik bağlantı için alıyorsanız daha ucuz olan creative kartlar tercih edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

quote:

Optik bağlantı ile kullanmak için bu parayı vermiyoruz. Creative firmasından kurtulmak, sürücü sorunları yaşamamak ve creative kartlardan daha temiz ses almak için asus alıyoruz. Zaten optik bağlantıyla analog arasındaki farkı anlayabilecek kadar hassas kulağı olan bir insan da duymadım, karşılaşmadım. Eğer sadece optik bağlantı için alıyorsanız daha ucuz olan creative kartlar tercih edilebilir.

Notebookumda mecburen xfi surround 5.1 kullanıyorum optik bağlantı yok çünkü notebookumda.Ama masa üstü kurunca alıcağım ses kartı için ufaktan göz atıyorum sadece işime yaramayan teknolojiye para vermek istemiyorum okadar.

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar , ben asus xonar d2 ses kartını almak istiyorum bununla beraber creative megaworks thx 550 yi bağlamak istiyorum bu ses kartıyla bu ses sisteminin verimliliği nasıl olur ? Tam randuman alabilirmiyim . Yorumlarınızı bekliyorum bana yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.

2sini bir arada denemedim ama tahminimce çok güzel olacağı yönünde. 2 cihazı beraber kullanan zor bulursun, onuda belirteyim.

Yorum için teşekkür ederim umur bey . İkisini kullanan zor bulursun derken bu avantaj için mi yoksa dezavantaj için mi dediniz

• quote:

Yorum için teşekkür ederim umur bey . İkisini kullanan zor bulursun derken bu avantaj için mi yoksa dezavantaj için mi dediniz

Dezavantaj olarak dedim çünki, dediğiniz ses sistemi pek piyasada kalmadı. Bende bir ara kullandım thx550 yi gerçekten çok iyi bir cihazdı, neden sattım bende bilmiyorum açıkcası
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.