Şimdi Ara

Asus X99-E WS mi ? Asus Rampage V extreme mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: trktlh

Değişiklik iyi oluyor.İşlemcide kararın nedir?

5820k hocam, 5930k arasında nerdeyse hiç fark yok sli da bile, ben sli da yapmayacağım için 5820k alıcam, ama 5930k yazısı cazip gelıyor
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Arada uçurum kadar fark fiyatı olmasa 5930K yı bende düşünebilirdim ama ilk hedefim 5820K,sonra ikinci ele 5960X düşer bakarsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Arada uçurum kadar fark fiyatı olmasa 5930K yı bende düşünebilirdim ama ilk hedefim 5820K,sonra ikinci ele 5960X düşer bakarsın :)

Hocam bir fark olsa 5930k alırsında, fark yok o kadar teste baktım, nerdeyse fark yok, almak için bahane yok
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Aynen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence ws olan daha mantıklı dikkatli inceleyin
  • x-mens X kullanıcısına yanıt
    sen dikkatli incele önce konu acılalı 1 seneye yaklasıyor .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • x-mens X kullanıcısına yanıt
    ne sacmalıyorsun konuyu acan arkadaşa ben aldırdım kartı yapmak istedigin seyin yeri bu konu degilki donanım bilgin neki falan yazdığın ergence geldi .

• x-99 E-wS
  • Madem hortladı ; Bende aynı ürünler arasında kalmıştım çok araştırdım, ve asus x99-e ws anakartını aldım baya başarılı ve tamamen üst seviye bileşenlerden oluşuyor iki bahsi geçen anakartı fiziksel olarak detaylı inceledim bence ws daha iyi, rampage'nin fiyatının yüksek olması kutu ve kutu içeriğinin zengin olmasından dolayı, yoksa tek anakartları kafa kafaya koyarsak Ws daha iyi sürekli çalışmak için tasarlanmış ve buna göre malzeme bakımından rampage'den üstünlükleri var, ayrıca bahsi geçen rampage x99 anakartlarda bios sorunu var, ama tabiki bu rampage 'nin asus x99'e ws'den çok düşük bileşenlere ve düşük kaliteye sahip olduğu anlamına gelmez aşağı yukarı ikiside maximum performans için üretilmiş anakartlar ikiside çok kaliteli anakartlar ama ufak ayrıntılara girince ben tercihimi ws'den yana kullandım.

Yanlız anakartlarda en büyük sorun olan bios sorunlarını 2015'oldu hala çözemediler çok ''taş devri'' kalıyo bu bios arızaları vs. Umarım artık bu bios olayı yerine daha stabil bi atılım yaparlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Arkadaşlar sizce hangisi daha güzel ? Aralarında bir fark varmı özellik olarak ? Hafta sonu sipariş vericem kararsız kaldım. ROG ışıkları benim hoşuma gidiyor, ama X99-E WS'nin de rengi daha değişik, daha güzel sanki.

Rampage V extreme alırsam, kırmızı siyah sıvı soğutma yapıcam, X99-E WS alırsam hangi renk soğutma yapıcağıma karar veremedim, Tavsiye ve görüşlerinizi istiyorum.

Asus Rampage V Extreme:
     Asus X99-E WS mi ? Asus Rampage V extreme mi ?

Asus X99-E WS
     Asus X99-E WS mi ? Asus Rampage V extreme mi ?

İkiside eski msi godlike gaming

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence her zaman ROG
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.