Şimdi Ara

Asus X80L Kapağı kırıldı. Servis aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Asus X80L Laptopumun arka kapağı 2 menteşe yanında kırılma oldu. Arka Kapağı değiştirilir mi ? Ekte Nasıl Kırıldığının resimlerini çektim. Kapak değiştirimi nekadar olur değiştirirlirse. Laptop'um 1 yıl olmadı daha garantisi devam etmektedir. Nasıl kırıldığınıda anlamadım ilk sağ sol tarafı kırıldı sonra sağ tarafı kırıldı bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Asus X80L  Kapağı kırıldı. Servis aranıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sersoo -- 23 Mart 2009; 15:11:44 >

• sersoo merhaba ,
    bir arkadaşımın da aynı problemi vardı , Asus Teknik servis müşteri memnuniyeti adına ücretsiz değiştirmiş.
    Bence sende bir şansını dene ...
  • selam arkadaşım. bende asus x80l kullanıcısıyım aynı zamanda asus bayisiyim. kullandığımız asus modelinin üretim hatasından kaynaklı bir sorunudur. ben asus bayi olarak yaklaşık 14 ve ya 15 tane asus x80l servise gönderdim ve her seferinde sorgusuz sualsiz değişip geldi. fakat farklı modellerde aynı tür kırıklar olduğunda geri döndü. sorunu sorduğumda ise teknik servise bu modelde çok sık rastlanan bir problem ve o yüzden garanti kapsamında değişme kararı çıktı denildi. yani tereddütsüz gönderebilirsin. çekinmeden yaklaşık 20 günlük bir süre sonunda değişip gelecektir.
    saygılarımla
  • arkadaşlar iyi ki bu forumu açmışsınız burayı okuduktan sonra x80l bilgisayarımın menteşelerine baktım ve şooooooooookkkk oldum benimkide çatlamış inanmıyoruuuuumm yaa çok ince iki taraftanda çatlak var insaallahh yaparlar yaa sizinkini yaptılarmı yaptıran yazsın arkadaşım yaa
  • selam arkadaşlar yaşamış olduğunuz problemi kökten çözüyoruz asus notebookların genellinde sorun kullandıkları menteşelerden kaynaklanıyor menteşeler zamanla sertleşerek kasanın kırılmasına neden oluyor. biz menteşeleri tornadan geçirip olması gerektiği yumuşaklığa getirip kasayı kendi yontemlerimizle özel dolgu malzemeleriyle eski haline getirebiliyoruz resimlerde parçası olmayan krıklarıbile nasıl yaptığımızı göreceksiniz.

SELEN BİLGİSAYAR
    Adres: Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat 8
    No: 961 Şişli-Okmeydanı İstanbul
    Telefon: 0212 320 81 81 Fax: 0212 320 33 66
    info@selenbilgisayar.com

DAHA DETAYLI GÖRMEK İÇİN FİYAT BİLGİSİ İÇİN LİNK TIKLAYIN LÜTFEN http://www.laptoptamiri.net/asus-f80l-lcd-kasa-cover-kirilmasi-vt186.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tapanismail -- 20 Eylül 2011; 18:15:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.