Şimdi Ara

Asus X556UQK Laptop ssd yükseltmesi yapmak istiyorum ssd yuvaları nedir yardımcı olursanız sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba elimde Asus X556UQK(i5 7.nesil 12gb ram 1 tb harddisk ve nvidia940mx ekran kartı mevcut) laptop mevcut bu anakartın özelliklerini bulamadım.Bilgisayarıma ssd takmak istiyorum m2 ssd yuvası mevcut mudur ya da nasıl bir ssd takmam daha iyi olur yardımlarınızı bekliyorum. ekran kartımda nvidia 940mx mevcut bu ekran kartını değiştirebilir miyim yoksa anakarta gömülü mü ?


    YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.




  • Ufak bir baktım fakat m.2 yuvası varmış gibi durmuyor, mantıklı hamle kapasitesi yüksek kaliteli bir sata ssd olacaktır hocam (DRAMi olan bir SSD almanı öneririm). Laptoplarda maalesef ekran kartları çoğu zaman entegredir, ki entegre olmasa dahi uyumlu bir ekran kartı bulmak, anakartlar laptopa özel üretildiği için imkansız gibi bir şey, bu konuda yapılabilecek tek şey wireless cardın pcie slotu için satılan eGpu docklarından alıp dışarıdan bir ekran kartı takmak olacaktır (bu da masraflı ve zor bir olay açıkçası)

  • Çok teşekkür ediyorum hocam cevabınız için yarın müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmeyi düşünüyorum. ssd markası olarak şuan fiyat performans ürünü olarak james donkey düşünüyorum bu ürün hakkındaki görüşünüz nedir?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.