Şimdi Ara

ASUS X552V (TurkTelekom Kampanyası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
12.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Türk Telekom'un Asus Notebook adı altında kullanıcılara sunmuş olduğu kampanyada verdiği ASUS X552V model notebook hakkında sizden bilgi almak istedim. Ne kadar araştırsam da ürün hakkında bir bilgiye ulaşamadım. Yardım ederseniz sevinirim. İyi Forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lrrwisch -- 26 Kasım 2013; 17:45:21 >

• Kullanım amacınız nedir? Giriş seviyesi bir makine normal kullAnım için ideal sistemi gayet yeterli,oyun düşünüyorsanız ekran kartı olarak gt710m giriş seviyesi düşük bir kart var oyunları özellikler ağır oyunları orta düşükte oynatabilir onun dışında öğrenmek istersiniz,kasa kalitesi olarak yeterli berbat bir kasa değil.
  • Orta seviye kullanım için istiyorum. Oyunları yuksek kalitede oynama gibi bir amacım yok. Fakat donanım özelliklerine ulaşamıyorum. Mesela ekran kartı paylaşımlı mı? paylaşımsız mı ?
  • Nvidia yazıyor dikkat ederseniz bazı modellerine ulaştım yabancı sitelerden nvidia gt710 var paylaşımsız tabiki
  • ekran kartı kaç gb bunun ya ve işlemci hızı ne kaç ghz? Alan eden kimse yok mu nette bulamıyorum bir türlü!

Edit: Ekran kartı 1 gb paylaşımsız,işlemci hızı da 2.6 ghz - 2.9 ghz imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zulotion -- 2 Aralık 2013; 16:16:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lrrwisch

Merhaba arkadaşlar ;
    Türk Telekom'un Asus Notebook adı altında kullanıcılara sunmuş olduğu kampanyada verdiği ASUS X552V model notebook hakkında sizden bilgi almak istedim. Ne kadar araştırsam da ürün hakkında bir bilgiye ulaşamadım. Yardım ederseniz sevinirim. İyi Forumlar

Hocam siz aldiniz mi ? Bende alicam fakat ekran konusunda tereddutum var kullanimindan memnunmusunuz aldiysaniz

• https://sso.post.ch/shops/en/Products/Computer-Multimedia/Notebooks/ASUS-X552VL-SX009H-ST_866209

Bu bigisayar yurtdışında 1300 TL ye satılıyor. Telekom 2000 TL ye satıyor. Bence almaya değmez.
  • TTNET kazık atmaya çalışıyor. Kesinlikle parasının malı değil bu.

Taahhüdü ve ilan sayfasını okudum ama modelini yazan biryer göremedim. Bu da şu anlama geliyor eğer fiyat/performans ve fiyat/donanım kalitesi incelemesi yapmayan insanların "TTNET Güvencesiyle" kazık yemesi hesaplanmış.

AYRICA!!!

Bir kampanyadan taahhüt ile yararlandığınızda artık sözleşme süresince o firmanın kapı kölesi olursunuz. Yeni çıkan kampanyalardan yararlanamayabilirsiniz.

Ayrıca zaten bir taahhüdünüz varsa o taahhüt bittikten sonra notebook taahhüdünüz devam ediyor olacağından sizi internet hizmetiyle ilgili yeni bir taahhüde geçirecekleri zaman size "Şuanki kullandığınız tarifenin altında daha küçük bir tarifeye ya da şuanki tarifenizle denk bir tarifenin kampanyasına geçiremeyiz" diyeceklerdir. Bu muhtemel durum ile ilgili nanometrik taahhüt detaylarını size okuyabilirler.

TAAHHÜTLE ALINAN CİHAZLARLA İLGİLİ BİR DİPNOT::::
    Siz taahhüde imza attıktan sonra aldığınız ürün bozuk bile çıksa iade almıyorlar arkadaşlar kesinlikle ben iade edemedim. hatta 4 defa garantiye gitti cihazım ve ben cihazımı 2 ay kullanamamıştım.

SONUÇ :
    Şahsi fikrim BU CİHAZI KİMSE ALMASIN!.
    BEN TÖÖÖÖÖBELER TÖBESİ TAAHHÜTLÜ CİHAZ ALMAM.

• Dolar uçtuğuna ve taksit imkanları azaldığına göre çokta piyasa üstü bir fiyat farkı olmayan notebook. Çok yüksek grafikli oyun oynamıyorsanız ki (GTA 4) bizim 8 gb ram ve 2 gb paylaşımsız ekran kartına sahip asusta bile ısınma yaratıyor,sorunsuz oynatsada. Bu gayet yeterli bir notebook ve internet bağlantısı değil ev telefonu bağlantınızın olması yetiyor. Kredi kartı ve nakit şansı olmayanlar için ideal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.