Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ASUS X551CA-SX090H // 3 AYLIK NOTEBOOK //ACİL// Satın Al 20 Şubat 2015 21:34 1 1 ASUS X551CA-SX090H // 3 AYLIK NOTEBOOK //ACİL// İşlemci Intel Dual-Core 2117U 1.80 GHz RAM 4GB İşletim Sistemi 64 BİT Harddisk 500GB Ekran 15,6 " Ekran Çözünürlüğü 1366x768 Bluetooth, ön kamera ve kart okuyucu vardır. Ürünü 3 ay önce aldım. Para ihtiyacı nedeniyle satıyorum. En ufak bir çizik yok. Hiç bir yere düşmedi. Üzerine sıvı hiç bir şey dökülmedi. Çalışmayan tek bir yeri bile yok. İlk günkü gibidir bilgisayar. İstanbul içi elden teslim edilir. Notebook'un yanında çantası, garanti belgesi ve kullanım klavuzu verilecektir. Not; Bilgisayarın toplam hdd'di teknosada 750gb yazıyor. Bilgisayarım kısmını açınca ise toplam 500gb yazıyor. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Şubat 2015 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Kutusundan jelatini çıkarılmamış iPhone6 ASUS X551CA-SX090H // 3 AYLIK NOTEBOOK //ACİL// 2GB DDR2 800Mhz KİNGSTON PC RAM [GARANTİLİ] ŞOK FİYAT Ecs G31T M9 Anakart + HEDİYE USB KARTI