Şimdi Ara

ASUS X550LN-XO149H Teknosa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknosayı takip eden var mı yani orda da vatandaki hafta sonu indirimleri gibi mi oluyor bu ürün 2000 liraydı şimdi indirim bitmiş geri 2800 olmuş..

http://www.teknosa.com/urunler/125032820/asus-x550ln-xo149h-notebook#url

• Nası yaa? Bu haftasonu alacaktım 1.800 e hay bin kunduz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genjoe -- 17 Eylül 2014; 8:09:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genjoe

Nası yaa? Bu haftasonu alacaktım 1.800 e hay amk arkadaş

Ban yemeden mesajı editle istersen :) Buda aynı pc sadece işletim sistemi yok. Şu an stokta yok ama yakın zamanda gelecekmiş :http://www.pcdepo.com/asus-x550ln-xo007d-notebook
  • Simdi fark ettim bu i7 senin dedigin 2.000 tl olan i5 di ki ayrica s7 an 2.100 e düşmüş yine..

• quote:

Orijinalden alıntı: genjoe

Simdi fark ettim bu i7 senin dedigin 2.000 tl olan i5 di ki ayrica s7 an 2.100 e düşmüş yine..

Yok ikiside i7 işlemci.
  • NizamaAdanmisRuh kullanıcısına yanıt
    Hocam bu laptobu alabilirsin :D Tavsiye ederim. Şu an kullanmaktayım. Ama Win 8 lisi ile freedos arasında fazla fark yoksa windowslusunu al tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdanger_99

Hocam bu laptobu alabilirsin :D Tavsiye ederim. Şu an kullanmaktayım. Ama Win 8 lisi ile freedos arasında fazla fark yoksa windowslusunu al tabii.

Valla bikaç şey okudum vazgeçer gibi oldum ama..Hard diskten ses geliyormuş ve şarj ederken cızırtı geliyormuş böyle sorunlar sizde var mı? Bide denediğiniz oyunlarla fps'lerini yazarsan çok iyi olur :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus X550CC-XO105D
    12 yıl önce açıldı
    ASUS K53SD-SX139R
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NizamaAdanmisRuh

quote:

Valla bikaç şey okudum vazgeçer gibi oldum ama..Hard diskten ses geliyormuş ve şarj ederken cızırtı geliyormuş böyle sorunlar sizde var mı? Bide denediğiniz oyunlarla fps'lerini yazarsan çok iyi olur :))

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: NizamaAdanmisRuh

quote:

Orijinalden alinti: Blackdanger_99

Hocam bu laptobu alabilirsin :D Tavsiye ederim. Su an kullanmaktayim. Ama Win 8 lisi ile freedos arasinda fazla fark yoksa windowslusunu al tabii.

Valla bikaç sey okudum vazgeçer gibi oldum ama..Hard diskten ses geliyormus ve sarj ederken cizirti geliyormus böyle sorunlar sizde var mi? Bide denediginiz oyunlarla fps'lerini yazarsan çok iyi olur :))

Hocam evet bazı eksiklikleri var. Beni pek rahatsız etmiyor ama HDD ses çıkarıyor biraz. Ama şarj olurken herhangi bir cızırtı yok. Bir de klavyenin ortasına sert bastırırsanız içeri geçiyor hafiften. Ama fan sesi son yükte anca duyulmakta. Ekran kalitesi güzel, hoparlör kalitesi gerçekten güzel. Klavyede yazmak keyif veriyor. Isınma sorunu yok, ağır oyunlarda dahi işlemci max 75 , ekran kartı max 70 derece gördü. Touchpad güzel. 2.5 kg falan ağırlığı var, Ankarada omzumda taşıdım bir sıkıntı olmadı.

Oyun Testleri : ( Çözünürlük hepsinde 1366x768 )

BF4 > High-Medium karışık : min 27-28 fps

BF3 > High-Ultra Karışık : min 30 fps

Sniper Elite v3 > Medium ( Tesselation + Motion Blur Açık ) : Min 25 fps

Hitman Absolution > Medium ( 2x AA ) : min 26 fps

Call Of Duty Black Ops > Extra ( 8x AA ) : Min 40 fps

Metro Last Light > Medium ( Advanced Physx açık ) : min 26 fps

Metro 2033 > High : min 32 fps

Sniper Elite v2 > Ultra : min 35 fps

Şimdilik bunlar var aklımda . Daha fazla oyun oynadım ancak hepsi aklımda değil. Oyun söylersen eğer oynadıysam bir daha denerim senin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackdanger_99 -- 18 Eylül 2014; 14:27:10 >

• quote:

quote:

Orijinalden alinti: NizamaAdanmisRuh

quote:

Orijinalden alinti: Blackdanger_99

Hocam bu laptobu alabilirsin :D Tavsiye ederim. Su an kullanmaktayim. Ama Win 8 lisi ile freedos arasinda fazla fark yoksa windowslusunu al tabii.

Valla bikaç sey okudum vazgeçer gibi oldum ama..Hard diskten ses geliyormus ve sarj ederken cizirti geliyormus böyle sorunlar sizde var mi? Bide denediginiz oyunlarla fps'lerini yazarsan çok iyi olur :))

Hocam evet bazy eksiklikleri var. Beni pek Rahatsyz etmiyor ama HDD ses çykaryyor biraz. Ama ?arj olurken herhangi bir cyzyrty yok. Bir de klavyenin ortasyna sert bastyryrsanyz içeri geçiyor hafiften. Ama fan sesi son yükte anca duyulmakta. Ekran kalitesi güzel, hoparlör kalitesi gerçekten güzel. Klavyede yazmak keyif veriyor. Isynma sorunu yok, a?yr oyunlarda dahi i?lemci max 75 , ekran karty max 70 derece gördü. Touchpad güzel. 2.5 kg falan a?yrly?y var, Ankarada omzumda ta?ydym bir sykynty olmady.

Oyun Testleri : ( Çözünürlük hepsinde 1366x768 )

BF4 > High-Medium kary?yk : min 27-28 fps

BF3 > High-Ultra Kary?yk : min 30 fps

Sniper Elite v3 > Medium ( Tesselation + Motion Blur Açyk ) : Min 25 fps

Hitman Absolution > Medium ( 2x AA ) : min 26 fps

Call Of Duty Black Ops > Extra ( 8x AA ) : Min 40 fps

Metro Last Light > Medium ( Advanced Physx açyk ) : min 26 fps

Metro 2033 > High : min 32 fps

Sniper Elite v2 > Ultra : min 35 fps

?imdilik bunlar var aklymda . Daha fazla oyun oynadym ancak hepsi aklymda de?il. Oyun söylersen e?er oynadyysam bir daha denerim senin için.

Hocam şu an biz x-0149h'danmı yoksa x007'denmi bahsediyoruz.İmzan aklımı karıştırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NizamaAdanmisRuh -- 18 Eylül 2014; 13:59:37 >

Hocam ben kendi laptobumu yazdım ama aynı ekran kartı var. İşlemci oyunlarda pek etkilemez üç aşağı beş yukarı aynı değerleri alırsın.Kasa da aynı. Pek bir fark yok .İki model arasındaki fark işlemci.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackdanger_99 -- 18 Eylül 2014; 14:28:17 >
  • quote:

Hocam ben kendi laptobumu yazdım ama aynı ekran kartı var. İşlemci oyunlarda pek etkilemez üç aşağı beş yukarı aynı değerleri alırsın.Kasa da aynı. Pek bir fark yok .İki model arasındaki fark işlemci.

Hocam sen PC depodan mi almistin?

Evet hocam , 1 ay önce yaklaşık 1930tl ye almıştım. Sorunsuz bir şekilde geldi. Tavsiye ederim.
  • Blackdanger_99 B kullanıcısına yanıt
    Laptopu düz bir zemine koyduğumda sol alt tarafı tam oturmuyor yere. Sizlerden durum nasıl?
  • tw1sted kullanıcısına yanıt
    Bilmem ki hocam bende öyle bir sorun yok. Tam oturuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NizamaAdanmisRuh

Teknosayı takip eden var mı yani orda da vatandaki hafta sonu indirimleri gibi mi oluyor bu ürün 2000 liraydı şimdi indirim bitmiş geri 2800 olmuş..

http://www.teknosa.com/urunler/125032820/asus-x550ln-xo149h-notebook#url

İ5 işlemcili oşanı Teknosadan 1.700 liraya aldım. İlk izlenim oldukça olumlu :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.