Şimdi Ara

ASUS X550LB-XO114D İnceleme ve Kullanıcı Platformu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
209
Cevap
7
Favori
10.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taksitli fiyatlarına bakıyımda 840m lisini düşünüyorum taksitli fiyatı uygun olursa 840lısını alırım yoksa sizinkisini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi search in vain -- 27 Haziran 2014; 8:17:14 >
  • Battlefield 4'ü hangi ayarda kaç fps ile oynatıyor ?
    Gta 5'i kaldırabilir mi ?
    Bf4'ü en azından orta ayarda oynatıyorsa bu modeli almayı düşünüyorum yoksa dell 7537 alacağım

Dell 7537 al demek isterdim bende ama teknik servis sıkıntısı wifi problemi beni o modelden soguttu. Bende asus dusunuyorum artık. Onunda ısıklı klavyesı, alıminyum kasası, ekran kartı beni al diyor ama teknık servis cok önemli
    -ben internette gezinirken bazen 10 tane (daha fazla da olabilir) yeni sekme açıyorum. sekmeler arası gezinirken kasma söz konusu olur mu, işlemcinin performansı yeterli mi?
    -nadiren de olsa call of duty oynamayı isterim, çok sorun çıkarır mı?
    -hd film izlerken takılma vs sıkıntılar yaşanır mı?
    -wifi ile bağlantısında istikrar ve performans sorunu yaşar mıyım?

şimdiden teşekkürler.

Orijinalden alıntı: zagor6129

arkadaşlar ben de bu ürünü almayı düşünüyorum. ancak merak ettiğim bazı noktalar var.
    -ben internette gezinirken bazen 10 tane (daha fazla da olabilir) yeni sekme açıyorum. sekmeler arası gezinirken kasma söz konusu olur mu, işlemcinin performansı yeterli mi?
    -nadiren de olsa call of duty oynamayı isterim, çok sorun çıkarır mı?
    -hd film izlerken takılma vs sıkıntılar yaşanır mı?
    -wifi ile bağlantısında istikrar ve performans sorunu yaşar mıyım?

şimdiden teşekkürler.

- Ben 4-5 pencere ve her pencerede 8-10 sekme açarım. sıkıntı yaşamıyorum. (aynı zamanda utorrent açık. Bs player da hdtv dizi izleyebiliyorum)
    - Çok oyun seven biri değilim. Sadece windows marketteki asphalt8 i oynadım ve sıkıntı çıkmadı. ne kadar referans olur bilemem.
    - Dizi ve 720p film izlemeyi seven biriyim. Seyir esnasında takılma falan yok ama 7 yıllık eski masaüstü bilgisayardan buna geçince, bana görüntü biraz soluk gibi geliyor.
    - Wifi 2 haftadır sadece 3 gün önce durduk yere 3 defa koptu, sorun düzeltten düzelttim. sonrasında baktım wifi güncellemesi varmış onu şndşrşp kurmuş restart istiyormuş makina. Kapatıp açtım. Şimdi sıkıntı yok.

Alırken lenovo z510 ile bunun arasında kalmıştım. Bugün olsa yine alır mıydım? Evet hiç düşünmeden aldığım fiyattan yine alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 27 Haziran 2014; 21:55:37 >

• üstad bilgiler icin tskler. Bende bu modelin 840m ekran kartlısını düsünüyorum. Isınma durumu nasıl acaba hic baktınızmı programlarla. Yükteyken falan. Birde ekranı umarım lenovo z510 gibi cok mat değildir
    Hocam malesef makinayı zorlayacak türde oyunlar falan oynamıyorum. O yüzden ısı konusuna programla falan da bakmadım çünkü normal kullanımda yahu makina ısındı dememi sağlayacak bir sıcaklık oluşmadı (Yatakta yorganın üzerine koyup (Bilgisayarı alınca yapılmaması gereken ilk şeyi yapmalı değil mi) 2 saat film izleyince eccük ısındı. Ha bu eccük kaç derecedir onu bilemeyeceğim. :D )

Lenovo z510 la yan yana kıyaslamadım o yüzden detay bilgi veremeyeceğim.
  • 45 dk 720p dizi izledikten sonra bu şekilde.

ASUS X550LB-XO114D İnceleme ve Kullanıcı Platformu

he still waiting for god's choice
  • hopeless1 kullanıcısına yanıt
    hocam cihazın dell 7537 den daha az ısındığını söylesem yalan olmaz. Benim dell geldiginde bostayken 48 -49 dereceydi oda daha tam yaza girmeden. Asus candır gerisi heyecan :)

Orijinalden alıntı: Mega Therion

ebrar bilgisayardan almayı düşünüyorum arkadaşlar bu gün yarın sipariş veririm.

tesadüfen gördüm şurada daha ucuz. Belki işinize yarar.

http://www.pcdepo.com/asus-x550lb-xo114d-notebook?keyword=asus%20x550l

@7129600

Orijinalden alıntı: hopeless1

quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

ebrar bilgisayardan almayı düşünüyorum arkadaşlar bu gün yarın sipariş veririm.

tesadüfen gördüm şurada daha ucuz. Belki işinize yarar.

http://www.pcdepo.com/asus-x550lb-xo114d-notebook?keyword=asus%20x550l

@7129600

hocam sagolun 840m li modeli dusunuyorum nasabilgisayar.comda buldum 1450 e ama nasa hakkinda tam bilgi sahibi degilim o yuzden arastiriyorum hala

he still waiting for god's choice

• _____________________________
    bir öğretmen, bir evlat, bir gamer, bir vatandaş ve bir baba..

• quote:

Orijinalden alıntı: samsunluyasir

bu ikisi arasından hingisi olsun sizce?

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-x550lc-xx172h-intel-core-i5-4200u-16ghz-26ghz-6gb-750gb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd601046&categoryId=98

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-x550lb-xo024h-intel-core-i5-4200u-16ghz-26ghz-6gb-750gb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd601047&categoryId=98&SKU=BD601047

bir de bu sitede artı para verip 3 yıl daha garanti uzatma var mı? veya başka site öneriniz güvenilir tabi.

http://www.pcdepo.com/asus-x550lb-xo114d-notebook

Asus X550LB-XO114D modeli hem sizinkilerden ucuz kem de donanım olarak 8gb ram 1tb hdd ye sahip sizin verdiğiniz linktekilerde 6gb ram 750gb hdd mevcut

• O site güvenli mi alışveriş için. Ben hb harici yapmadım da netten. Aslında bana bu fiyatlardaki laptoplar da fazla. 1000 tl civarı olsa yeter

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.