Arkadaşlar dün asusun başlıkta yazdığım i5li modelini aldım notebookadresi.comdan.FreeDos olarak geldi ve orjinal windowsa henüz para ayıramadığım için illegal bi taneyle denemek istedim. Sorun şu windows 8 i sorunsuzca yükledim ama asusun bizzat kendi verdiği cddeki driverlara geçip yükleyince pc'nin ekranı gidiyor.Driverları yüklemeden aygıt yöneticisine baktığımdada harici ekran kartı 740m soru işaretli gözüküyor. Uyarı olarakta bu donanım düzgün çalışmadığı için durduruldu (kod43) gibi bi hata vardı yanılmıyosam.4-5 kere format attım kafayı yicem.Ekranın gitmesine sebep olan driversa sanırım intelin dahili ekran kartı.İntel sürücüsünü yükleyince gidiyor ekran falan arkadaşlar yardım edin şehir dışındayım peder internetten alma dedi sorun çıkar bende bişi olmaz dedim çifte gerilim yaşıyorum şuan biri derdime derman olsun lütfen!
Peki,freedos bölümünü sildinmi format atarken?
Hocam ben pcyi alır almaz biostan dvdyi 1.seçeneğe atayıp cdden windowsu kurdum. Hardisk bölümle yerinde tüm hard diski silip 3 bölüme ayırmıştım sonra.
İlk önce intelin sürücüsünü yükle,sonra ekran kartının yükle ve cd'sinden değilde sitesinden güncel olanı indirip kur..
Normalde öyle yapıyordum hep zaten nvidianın sürücüsünü intelinkini kurmadan yükleyemiyorum. Siteden indirmemiştim bi denim hocam hemen.
Format attığın dvd'dende olabilir msdn sürüm değilse oynanmışsa hata verebilir..
quote:
Orijinalden alıntı: Cirkin_01
Format attığın dvd'dende olabilir msdn sürüm değilse oynanmışsa hata verebilir..
Aynen hocam format cdsinden kaynaklıymış değiştirince tümsıkıntılar gitti:) İlginiz için çok sağolun..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme