Şimdi Ara

asus x550jx-xx171d iptal mi etssmetsem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pcdepodan aldım pcyi hala kargoya verilmedi. Ekran kötüymüş, kasası çok esnekmiş falan korktum acaba seçimi falan bekleyip monster mı alsam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mama raised a hellrazor
    ''Tupac Amaru Shakur''
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaintMTF

Kaç gün oldu sipariş vereli?

6 gün oldu.Kargoya dahi verilmedi daha.Beni asıl endişelendiren bilgisayarın genel kalitesi.

Orijinalden alıntı: Meriç.

quote:

Orijinalden alıntı: SaintMTF

Kaç gün oldu sipariş vereli?

6 gün oldu.Kargoya dahi verilmedi daha.Beni asıl endişelendiren bilgisayarın genel kalitesi.

Kargoya 10 gün içinde veriliyor diye biliyorum hatta 2 hafta falan bekleyenler var. Malzeme kalitesi olarak da pek bi şey beklememek lazım. Özellikle mousepadi falan bayaa kotu bugun baktımda. Ama o fiyata gore iyi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares079 -- 20 Ocak 2016; 22:20:41 >
    AMD FX X8 8300 3.3GHz 16MB 32nm AM3 / KINGSTON 16GB(2x8GB) 1600MHz DDR3 KHX16C9T3K2/16X / MSI 970 GAMING Soket AM3 DDR3 SATA3 USB3 ATX Anakart / Sapphire R9 380 4GB GDDR5 256BIT NITRO DUAL-X OC 11242-13-41G / Samsung 850 Evo 250GB MZ-75E250BW SSD / WD 1 TB 7200RPM 64MB SATA3 BLUE (WD10EZEX) HDD / 23.6 VIEWSONIC VX2457-MHD Full HD AMD Free Sync 1ms 75Hz HDMI DP / Dark Transformer USB 3.0, Full Tower ATX Kasa / Xilence XP700 700W 135mm Fan PSU Gaming Serisi 80 R3 / Microsoft Windows 10 Pro 64 Bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares079

Ben de aşağıdaki ürünü almaya karar verdim.. aralarındaki tek fark i5-i7 olması ve 250 GB HDD sanırım.. 200 TL için değer mi diye düşünüyorum şimdi.. İkisinin de kasaları sanırım aynı.. 10 gün bekleyebilirim eğer gelecekse .. elden teslim alsak acaba daha hızlı alabilir miyiz?

http://www.pcdepo.com/asus-x550jx-xx099d-notebook75

hocam mesaj arıyorum arıyorum bakmıyorlar bilmiyorum ne yapmalı, ankaradayım ankaradan getirecekleri pc varsa ben elden alayım daha mantıklı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.