Şimdi Ara

Asus X550JK WiFi Hız Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Asus X550JK laptop kullanıyorum. İşletim Sistemim Windows 10 orijinal ve en son güncellemeler de yüklü. Sürekli WiFi üzerinden bağlanıyorum internete. İnternet hızım max. 35 Mbps önceden kablolu da kablosuz da test etsem en az 33,5 hız alırken şimdi bu hızı sadece kabloluda alıyorum. En son toplu halde tam kapasite internetten video indirmeye çalıştım ancak sabah olduğunda ekrana baktığımda bilgisayarda yeterli hafıza olmadığı uyarısı geldi ve daha sonra indirmeleri iptal edip eksik indirilen dosyaları da sildim. O zamandan beri WiFi hızım max. 12 Mbps'den yukarıya çıkmıyor. Driver güncelledim, aygıt yöneticisinden kaldırıp değişiklikleri tara da yaptım ama sonuç aynı. Bu durumu yada benzer bir durumu daha önce yaşayan çözümünü bilen var mı?



  • Hocam wifi kartın nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canpolat_28

    Hocam wifi kartın nedir
    broadcom 802.11n
  • Aynı sorun bendede vR , eskiden bu problem yoktu güncellefim ve wifi hızı 25 mbs , 5 dakika sonra 3 mbs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus'un sitesinde bulunan windows 10 sürücüsünü kullanın. En güncel sürücü olması en uyumlu olacağı anlamına gelmiyor.

    Örneğin elimde Intel Compute Stick var. Windows update yada manuel olarak sürücü güncellemesi yapınca hız yerlerde sürünüyor. Eski ama orijinal sürücü tam performansta çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.