Şimdi Ara

asus x550jk - asus x55ln ve asus k555ln yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• forumun %30 u filan x550jk kullanıyor sanırım :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ona dikkat ettim ama genede i5 olduğu için hep arada kalıyorum
  • Xo012d
  • Hocam i5 olmasına takılmaya gerek yok. İş bilgisayarı değil bilgisayarı en fazla oyun oynarken zorlarım diyorsan fark yok bile (belki 2-3 fps)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zevzevek

Asus k55ln

http://www.hizlial.com/asus-k555ln-xo406h-i7-5500u-24ghz-12gb-1tb-2gb-gt840-156-windows-81-notebook/10598609?gclid=CjwKEAjwh6SsBRCYrKHF7J3NjicSJACUxAh7ZFJYSBEM0kyZdqLJGD9SSkKo0cU51fGhtgw4sesz9xoCiffw_wcB

Asus x550jk

http://www.pcdepo.com/asus-x550jk-xo012d-notebook96?keyword=%20XO012

Asus x55ln

http://www.n11.com/asus-x555ln-xo031d-i7-4510u-8gb-1tb-156-2gb-gvga-dos-P49637163?cid=604001&gclid=CjwKEAjwh6SsBRCYrKHF7J3NjicSJACUxAh70PAd-VL5gZQrlZ50TJzkuQMGE8yy7yh2mIaAEJxNlRoCYwbw_wcB

hem fiyat hem performans hem güzellik açısından en uygunu hangisiyse görüşlerinizi almak istiyorum. ( bu sitelere bağlı kalmayın daha ucuzunu bulduysanız link olarak atabilirsiniz.)
    Konu güncel yorumları bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zevzevek -- 24 Haziran 2015; 18:03:29 >

• zevzevek Z kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Gazisletme

Hocam i5 olmasına takılmaya gerek yok. İş bilgisayarı değil bilgisayarı en fazla oyun oynarken zorlarım diyorsan fark yok bile (belki 2-3 fps)

bilgisayara autocad ve 3d max kurmayı düşünüyorum i5 değilde i7 olsa daha mı iyi olur yada çok fark eder mi bu bilgisayarlar çünkü yaklaşık 1 2 aya mühendislik öğrencisi olucam gibi duruyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zevzevek -- 24 Haziran 2015; 18:03:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus K53sv boot hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konu güncel yardım bekliyorum
  • quote:

quote:

Hocam i5 olmasına takılmaya gerek yok. İş bilgisayarı değil bilgisayarı en fazla oyun oynarken zorlarım diyorsan fark yok bile (belki 2-3 fps)

bilgisayara autocad ve 3d max kurmayı düşünüyorum i5 değilde i7 olsa daha mı iyi olur yada çok fark eder mi bu bilgisayarlar çünkü yaklaşık 1 2 aya mühendislik öğrencisi olucam gibi duruyo.

4 çekirdekli i7 işlemci daha mantıklı olur senin için.

• quote:

Orijinalden alıntı: SirusBro

quote:

quote:

4 çekirdekli i7 işlemci daha mantıklı olur senin için.

işte para sıkıntısıda var en fazla 2300 civarı verebilirim en mantıklı x550jk gibi geliyor ama 2200 civarı fiyatlı laptoplar arasından en iyisini merak ediyorum

• Şayet nesne tabanlı programlar kullanmayacaksanız i7 alıp gpudan kısabilirsiniz ancak i7 diye de her cpu alınmaz. Bu fiyatlara da sanmıyorum aradığınız özellikler bulunabilir mi. Yine de öğrencilikte sizi zorlamayacağını düşünüyorum bu bilgisayarın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.