Bilgisayarım'ın üzerine uzun zaman önce kola dökmüştüm. kurulamaya çalışırken klavyenin bir tuşu sökülmüştü. servise gönderdim klavye değiştirilmiş 280 tl fatura kesilmişti. usb port 2.0 çalışmıyor ve touchpad sağ tıklamıyordu. tekrar gönderdim sistem ayarları yapılandırıldı yazmıp gönderdiler 1 hafta çalıştı . sonra bir gün bilgisayarı açarken kendi kendine güncelleme yüklemeye başladı windows 8 den windows 8.1 e güncelledi. ondan sonra ne yaptıysam touchpad'im sağ tıklamadı . Şuan Touchpad Sağ Tıklamıyor. Windows 8 e çevirdim yine olmadı. Aygıt Ekleden Kaldırdım Yeniden Başlatıp Tekrar Aygıtı Yükledim Olmadı. Bugün Tekrar Windows 8.1 e Güncelledi Kendisini ve bu kez ASUS Inıstaller Wizard da Çalışmıyor. Yeter Artık Bıktım Arkadaşlar Yok mu Bunun Bir Çaresi 2.480 Tl Para Verdim VATAN CONPUTER'den Satın Almıştım 01.01.2014 de. Lütfen Yardım Edin . . .
Marka ASUS X550VC, DONANIM ; X550VC NOTEBOOK CORE İ5 3230M 2.6GHZ-8GB 1TB-2GB-15.6-W8 NOTEBOOK BILGISAYAR
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Donanımsal bir sorun galiba.Touchpadin değişmesi gerekebilir.
Öncelikle geçmiş olsun.
Asusun burada hatası var yüksek bir ücret alıp gerekli sorunu çözememişler yenisi takmadılar belki bilemeyiz ama sorun donanımsal siz asusla tekrar görüşmeye bakın umarım ücret almazlar.
Bu sorun yazılımla donanım uyumsuzluğundan kaynaklanıyor öncelikle 8.0 geri dönün recovery yapın
Touchpad değişilmemiş. çünkü ilk gönderdiğimde 23 gün kaldı geldiğinde sökülen klavyede touchpad'in yeri boştu. touchpad çalışmıyordu hemen geri yollamıştım. sistem onarıldı yazmışlardı fişe . 1 hafta çalıştı yine bozuldu. Sol tıklıyo sağ tıklamıyo isterseniz videosunu çekip atayım . asus smart gesture guide son sürüm . ayrıca bluetooth hiç bir telefon ve cihazlara '' bağlandı '' yazıyor ama tam dosyayı gönderirken sinyal gidiyor . telefonla alakasını düşündüm 8 tane farklı telefon denedim olmadı . Benim zoruma giden şey 2 yıl çalıştım bu pc'yi almak için aldık ki zaman geçirelim. zamanı nette takılarak oyun oynayarak değil amk touchpad le uğraşarak geçirir oldum :D . kusura bakmayın arkadaşlar sinirim bozuldu :D
Eğer problemleriniz tam olarak çözülmeden gönderildiyse, ikinci göndermeniz de hala çözülmediyse, tüketici hakem heyetine başvurup, servis hakkında şikayette bulunabilirsiniz. Garanti süreniz bitmeden işlemlere başlayın ki, sonrasında sıkıntı çıkarmasınlar.